liefde vinden
liefde vinden
vergelijk datingsites
vergelijk datingsites

Vind Liefde van Je Leven!

Wij hebben dat ook gedaan. Ons geluk is met een datingsite begonnen. Probeer zelf. Kost niets.

Datingsites kan je snel vergelijken door de onderstaande knop te klikken. Op deze manier wordt heel snel duidelijk welke datingsite geschikt is voor jou. Vergelijken van datingsites is ook heel makkelijk en snel gedaan. Op elke individuele pagina van de sites vind je een review en ervaringen van anderen.

7 Snelle Tips Voor een Succesvolle Start op Datingsites

Welke datingsite te kiezen is dus de vraag. En, natuurlijk, op deze vraag kreeg je al verschillende antwoorden op. Je moet eigenlijk op minstens één datingsite je te registreren als je dit aan het lezen bent. Vervolgens moet je je afvragen hoe je deze datingervaring succesvol maken. Als je daar advies voor nodig hebt, vind je hier de 7 snelle tips:

#1: Voeg een profielfoto toe

Zou u zelf antwoord willen geven aan iemand die geen foto heeft op een datingsite? Waarschijnlijk niet. Voeg een profielfoto toe en je krijgt 10 keer meer berichten van andere gebruikers. Dit is een veelgemaakte fout, vooral voor mannen. Zoek bijvoorbeeld eens naar leuke foto’s van je laatste vakantie (foto’s van activiteiten werken als een charme!)

#2: Onthoud op uw profieltekst slechts 2 hoofdregels:

Wanneer u uw profieltekst invult, leg dan uit wie u bent en wat u leuk vindt in het leven. Ten tweede, beschrijf wat je zoekt en wat voor soort mensen je hoopt te ontmoeten of mee uit te hangen als je in de buurt bent. Als we door Nederlandse datingsites bladeren, zien we vaak dat mensen over zichzelf praten. Dus, schrijf iets over de persoon die je hoopt te ontmoeten. Dan is het veel gemakkelijker voor de lezer om zich met u te identificeren en misschien zullen ze u benaderen!

#3: Houd de toon positief

Concentreer u bij het schrijven van uw profieltekst op positieve zaken in plaats van negatieve. Bvb: Schrijf wat je leuk vindt in andere mensen en maak geen lijst van wat je niet leuk vindt. Positiviteit trekt altijd meer mensen aan dan negativiteit.

 4: Stuur interessante en boeiende eerste berichten

Stuur niet zomaar een simpele “hallo” naar veel gebruikers. In plaats daarvan, geef commentaar op iets wat je zag op hun profiel of noem ten minste hun naam in uw bericht… vaak sturen mensen “massaberichten” naar veel mensen tegelijk, en zijn die bijgevolg niet persoonlijk. Probeer gewoon op een paar van hun foto’s te reageren of iets specifieks te vragen over wat ze in hun profiel hebben geschreven. Dat geeft de persoon het gevoel dat je echt geïnteresseerd bent om ze te leren kennen.

#5: Regel snel een date

Aarzel niet om op een “echte” date te gaan kort nadat je iemand online hebt leren kennen. Soms kunnen mensen voor eeuwig chatten op datingsites en zelfs verliefd via het toetsenbord, maar dan ontbreekt in het echte leven de chemie. Ga gewoon samen een kopje koffie drinken in een openbare plaats zonder er teveel over te stressen.

#6: Veiligheid: wees niet te naïef!

Op het internet kan iedereen doen alsof ze zijn wat ze NIET zijn – dat is de reden waarom ik de vorige tip gaf. Als je iemand hebt die in het Engels schrijft en heel snel zijn liefde aan je betuigt, is de kans 99,8% dat het een oplichter is. Als iemand om geld vraagt, stuur dan nooit iets. Mensen kunnen hun foto en hun hele levensverhaal namaken. Daarom mag je niet starten met intieme connecties, zonder eerst de persoon in het echte leven te ontmoeten, op een veilige plaats zoals een openbaar café.

#7: Wees geduldig

Blijf geduldig, zelfs als uw eerste of derde date mislukt. Het is niet gemakkelijk om de ware te vinden, raak dus niet te gefrustreerd. Word niet cynisch, blijf praten met mensen op de date sites en ga door met je dates met een positieve geest. Je zult uiteindelijk de jackpot winnen als je geduldig en positief blijft!