TURBO DIEET citroen en komkommer: 10 centimeter verliezen in 4 dagen

door | jun 20, 2015 | Gezonde Recepten | 0 Reacties

Spread the love

Sassy water is een belangrijk ingrediënt van het “Platte Buik Dieet” (‘Flat Belly Diet’), die werd opgericht door voedingsdeskundige Cynthia Sass. Deze heerlijke drank, die is vernoemd naar zijn uitvinder, verfrist en revitaliseert, bevat heel weinig calorieën, heeft een gunstig effect op het lichaam, sterk vermindert opgeblazen gevoel en verzacht het spijsverteringskanaal.

Cynthia beweert dat het drinken van deze drank tailleomvang met maar liefst 10 cm  kan worden versmallen in slechts 4 dagen!

Het concept Sassy water is gebaseerd op het feit dat het menselijk lichaam heeft minimaal acht glazen water nodig om normaal te functioneren. Uiteraard is die hoeveelheid slechts een landmark en uitgangspunt omdat de behoefte aan vloeistof variëren van persoon tot persoon en er is ook sterk afhankelijk van de mate van fysieke activiteit.

Het is erg belangrijk dat gedurende deze vier  dagen, aan het begin van “Platte Buik Dieet” om met de receptuur bepaald hoeveelheid drank volledig op te drinken. Ook wordt aanbevolen dat tijdens deze vier dagen de consumptie van groenten en fruit die een grote hoeveelheid water bevatten te vergroten. Een goede hydratatie van het lichaam, onderhoudt het vloeistofniveau in het lichaam en voorkomt verstopping en opgeblazen darmen.

Om deze “plan” geslaagd te maken is het belangrijk dat gedurende deze vier dagen consumptie van de zoetigheden, snacks, vet en calorierijke voedsel te matigen en zich te wenden tot gezonder voedsel, kleinere porties en meer beweging.

Je moet niet vergeten dat het voorbereiding van het  Sassy water en serveren van een herinnering is dat de zaken binnenkort naar beter zullen veranderen en dat u met meer motivatie zich kunt richten op het gedefinieerde doel: eens en voor altijd een platte buik!

De boodschappen

8 glazen water (een minimum, en je kunt meer zetten als u meer water kunt drinken gedurende de dag)

1 theelepel geraspte gemberwortel

1 verse komkommer middelgroot, geschild en in dunne plakjes gesneden

1 middelgrote citroen, gesneden in dunne plakjes

12 bladeren verse mint

Voorbereiding

Alle ingrediënten in een pot mengen. Laat een nacht in de koelkast staan. Door de zeef wrijven.

Consumptie

Meteen bij opstaan, beginnen met de consumptie van deze krachtige drank, drinken gedurende hele dag en in de avond maak een nieuwe dosis voor morgen. Om de resultaten te zien, is het zeer belangrijk deze drank te drinken ten minste 4 dagen en niets anders.Na vier dagen gaat u zo aan de smaak wennen zodat je niet eens gaat denken om  met het drinken van dit water te stoppen!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Volg Ons

burnbooster
BREINBOOST

BMI Calculator (vrouw)

Related Posts: