Hoeveel Enzymen Staan Er Op Jouw Bankrekening?

enzymen

Posted On 03/08/2015

Wat zijn enzymen?

De enzymen zijn een eiwitten, die als katalysator fungeren bij de bepaalde chemische reacties in of buiten een cel. Het enzym maakt de reactie mogelijk of versnelt de reactie, zonder daarbij zelf te worden verbruikt of van samenstelling te veranderen.

enzymenWaarom zou je Raw Food in je eetpatroon integreren?

De 3 voornaamste redenen zijn :

  • Raw food bevat minder afvalstoffen doordat het puur en onbewerkt is
  • Raw food ontzuurt je lichaam
  • Raw food bevat nog alle enzymen die vernietigd worden tijdens het koken

Enzymen bestaan in verschillende vormen. Je hebt enzymen die zorgen voor de vertering, voor je metabolisme en tal van andere dingen.

Als je geboren wordt, krijgt je lichaam een startsaldo op je enzymen zichtrekening. Tijdens het leven en eten, moet je een deel van je rekening afhalen om te gebruiken voor het functioneren van je lichaam. Dit is niet erg, want als je veel rauwe groenten en fruit eet, dan eet je veel enzymen. Deze blijven namelijk intact zolang de voeding niet verwarmd wordt boven de 42°C. Je kan deze enzymen storten op je zicht- of spaarrekening. Je spaarrekening komt goed van pas wanneer je grote verbouwingen en reparaties (lees genezen van een wonde, een ziekte, …) aan je lichaam moet doen.

Helaas bestaat onze traditionele voeding vooral uit voorverpakte, voorverwarmde voeding waarbij veel enzymen vernietigd werden.

Je haalt dus van je rekening af, maar je stort geen nieuwe. Je rekening wordt dus alsmaar leger. Op en dag is het saldo 0.

Dan ga je lenen. Je drinkt koffie, neemt suikerrijke voeding in de hoop dat de moeheid die je voelt, weg zal zijn door snelle energie. Helaas lost dit je cashflow niet op.

En op een dag gaat het mis. Je vertering loopt niet meer zoals het hoort, omdat de verteringsenzymen niet meer zo voorradig zijn. Als je vertering niet optimaal loopt, is de opname van je voeding ook minder, waardoor je energiepeil zakt.enzymen

Klim nu uit deze cirkel en begin met het storten van enzymen op je bankrekening.

Raw Food, met name vers fruit en groenten leveren je een reuze hoeveelheid enzymen. Het is de beste investering die je kan doen!

Wil je starten maar weet je niet goed hoe? Dit programma begeleidt je stap voor stap en geeft antwoord op al jouw vragen. :

KLIK HIER OM NAAR DIT GEWELDIGE PROGRAMMA TE GAAN!

Gerelateerd:  Gezond Blijven: Wat Elke Vrouw Moet Weten om Gezond te Blijven

Auteur Lily Cullens

Lilly Cullens is de initiatiefnemer en het gezicht van de Slank-Dieet. Na lange strijd heeft zij geleerd dat gezond leven niet vanzelfsprekend is en dat je zelf iets moet doen voor je goede gezondheid.

Related Posts

7 Bewezen Voordelen van de Braziliaanse Noten (Paranoten)

7 Bewezen Voordelen van de Braziliaanse Noten (Paranoten)

Paranoten of Braziliaanse noten zijn voedingskrachtcentrales en bieden gezonde vetten, antioxidanten, vitamines en mineralen. Ze bevatten vooral veel selenium, een mineraal met krachtige en gezonde eigenschappen. Het eten van paranoten kan ontstekingen verminderen, de hersenfunctie ondersteunen en je schildklierfunctie en hartgezondheid verbeteren. Om te voorkomen dat je te veel selenium consumeert, beperkt je je inname tot één tot drie paranoten per dag.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This
%d bloggers liken dit: