Een Lekkere Chocolademelk Drinken En Toch Afslanken

door | jul 26, 2015 | Gezonde Recepten | 0 Reacties

Spread the love

Hou je van warme chocolademelk dan is deze recept voor een lekkere chokolademelk een uitkomst. De eiwitten die gebruikt worden geven je precies wat je nodig hebt. Deze drank helpt je om een dagdeel door te komen. Deze chokolademelk behoud je spiermassa tijdens het afslanken. Deze lekkere drank helpt je op een leuke en gezonde manier je gewicht te verliezen.

Wat denk je van een lekkere chocolademelk ’s morgens?

Ken jij een gezondheidsprogramma dat je doet genieten van een lekkere chocolademelk ’s morgens? Ik wel:

Dit is het recept:

  • 250 ml amandelmelk
  • 1 dadel, ontpit
  • 1 el rauwe cacao

Je kunt amandelmelk kopen, maar je kunt ze ook zelf maken. Hoe je dit doet, lees hieronder:

Op deze manier kun je amandelmelk zelf maken

  1. 250 gram blanke en verse amandelen gedurende een nacht in afgekoeld gekookt water weken. Op deze manier worden de amandelen lekker zacht.
  2. De amandelen afgieten en daarna doe je de geweekte amandelen in de blender met ongeveer 1 liter water. Hoe minder water je gebruikt, hoe romiger je melk krijgt.
  3. Mix dit 1 à 2 minuten samen.
  4. Over een kom de zeef overzetten en leg hierin de kaasdoek.
  5. Giet de blender leeg in de kaasdoek om de pulp van de amandelmelk te scheiden.
  6. Knijp zo veel mogelijk vocht uit de kaasdoek.

Deze zelfgemaakte amandelmelk kun je nu in een afgesloten fles ongeveer 3 dagen in de koelkast bewaren.

Waar is chocolademelk goed voor?

Van chocolademelk word je slimmer. Dit is echt waar. Door het drinken van warme chocomelk wordt je intelligentie vergroot. Ook de gezondheid van je hersenen wordt bevorderd. In de chocolademelk zitten de flavonoïden. Deze stoffen zitten ook in groente en fruit. Flavonoïden zorgen voor meer zuurstof in je bloed en je bloedstroom wordt hiermee verbeterd. Hierdoor kun je beter nadenken en beter dingen onthouden.

Chocolademelk helpt je afvallen

Dit klinkt te mooi om waar te zijn, maar dat is ook zo. Met chocolademelk is toch mogelijk  af te vallen. Je kunt warme chocolademelk net zo caloriearm maken als je zelf wilt. Vergeet de slagroom, gebruik magere melk en neem pure chocolade in plaats van melk of witte. Door het drinken van warme chocolademelk stil je je zoete trek en voorkom je (calorierijke) snackaanvallen.

Is er een soort  chocolademelk dat je echt kan helpen afvallen?

Ja, dat is er wel. Dit product heet Chocolate Slim.

Chocolate Slim vermindert aanzienlijk de eetlust. De ingrediënten die in dit product zitten, geven het lichaam voldoende energie en kracht. Dankzij Chocolate Slim verbrandt vet gevoed voedsel snel zonder enige fysieke inspanning en blijven essentiële micro-elementen behouden.

Chocolate Slim bevat een extract van Ganoderma, een stof die het cholesterolgehalte in het bloed verlaagt. Het is opmerkelijk dat een hoog niveau van cholesterol tot obesitas leidt.

Chocolate Slim is een rijke natuurlijke bron van antioxidanten. Die helpt de huid gezond te blijven, veroudering te voorkomen en de slaap te verbeteren.

Voor een optimaal gewichtsverlies (5 tot 10 kg per maand) is elke ochtend 1 portie nodig. Het beste is dat deze behandeling met Chocolate Slim ongeveer twee maanden duurt.

Onderzoek onder degenen die snel hadden afgevallen bevestigde dat geen van hen de aanbevolen dosis Chocolate Slim gebruikte, maar de doses hadden 3-5 keer verhoogd!

Daarom was gewichtsverlies aanzienlijk sneller – 7-12 kg per week. Verrukt over de resultaten konden velen niet stoppen, wat tot een drastisch gewichtsverlies leidde. (bron)

[button-white url=”http://axdsz.pro/?target=-7EBNQCgQAAAO5sgOKEQAFAQEREQoRCQoRDUIRDRIAAX9hZGNvbWJvATE&al=33017&ap=-1&subacc=chocomelkdrinken-toch-afvallen” target=”_blank” position=”center”]Klik Hier Om Chocolate Slm Met 50% Korting Te Bestellen![/button-white]

Wat kun je verwachten na gebruik van de Chocolate Slim?

Stop met het eten van geraffineerde en lege voeding en geef je lichaam de brandstof die het nodig heeft. Je zal merken dat dit 30-daagse programma alles bevat wat je nodig hebt om je eetpatroon op een gemakkelijke manier te verbeteren zodat je voortaan wakker wordt met tonnen energie.

Chocolate Slim is op dit moment meest verrassende afslank supplement dat op de markt verkrijgbaar is. Dit is (onder andere) een poedervormige chocolade die je gewoon in water of melk kunt oplossen. Zo gemaakte chocolademelk helpt je extra kilootjes kwijt te raken. Ja dat is echt waar.

Wie had er ooit gedacht dat een van onze favoriete traktaties, die vaak geassocieerd wordt met calorieën, ons daadwerkelijk kan helpen om af te vallen. Eindelijk is er een voedingssupplement dat gewichtsverlies opwindend en aangenaam maakt.

[button-white url=”http://axdsz.pro/?target=-7EBNQCgQAAAO5sgOKEQAFAQEREQoRCQoRDUIRDRIAAX9hZGNvbWJvATE&al=33017&ap=-1&subacc=chocomelkdrinken-toch-afvallen” target=”_blank” position=”center”]Klik Hier Om Chocolate Slim Met 50% Korting Te Bestellen![/button-white]

Hoe Chocolate Slim wekt?

Dit bijzondere afslank supplement is nauwkeurig en grondig getest. Diverse klinische onderzoeken hebben laten zien dat dit supplement erg effectief werkt en zorgt voor een snel gewichtsverlies. Door het drinken van Chocolate Slim wordt je eetlust verminderd en je krijgt een lang verzadigd gevoel.

Als je minder honger hebt, dan ga je ook minder calorieën binnen krijgen en  je lichaam  gaat zijn vetreserves voor het verkrijgen van energie gebruiken.  Als je Chocolate Slim regelmatig gaat gebruiken kun je een slanker lichaam houden. Lees meer over Chocolate Slim www.chocolateslim.nl

Is Chocolate Slim gezond?

Chocolate Slim is ook door veel mensen gebruikt om cellulitis te bestrijden en met veel succes. Er is geen vrouw die niet weet hoe moeilijk het is om cellulitis te bestrijden vooral in meest voorkomende gebieden zoals de benen, de armen en de buik. Door deze bijzondere chocolademelk die heel veel antioxidanten bevat, kun je nu van je cellulitis eindelijk voorgoed afscheid nemen.

Ook is  Chocolate Slim erg nuttig voor mensen die problemen hebben met mee-eters, acné en puistjes. Door deze Chocolademelk wordt je metabolisme weer in evenwicht gebracht en de huidproblemen gaan tot het verleden behoren. Je krijgt dus niet alleen een slank lichaam, maar je krijgt ook een gladdere, strakke en mooie huid. www.chocolateslim.nl

Vaak voorkomende vragen

Kun je met chocolademelk afvallen?

Van chocolademelk kun je wel afvallen als je van amandelmelk of Chocolate Slim gebruik maakt.

Moet je Chocolademelk warm of koud drinken?

Voor de gewone chocolademelk is dat niet belangrijk maar het is beter als je Chocolate Slim warm drinkt omdat je lichaam ook warmer wordt en de ingrediënten worden door het lichaam makkelijker opgenomen.

Is warme chocolademelk gezond?

Chocolademelk is absoluut gezond. Het is lekker, vermindert een winterdip en voorkomt bepaalde ziektes. Ook is het beter voor het herstel van het lichaam na het sporten, dan het drinken van sport- of energiedrankjes.

[button-white url=”http://axdsz.pro/?target=-7EBNQCgQAAAO5sgOKEQAFAQEREQoRCQoRDUIRDRIAAX9hZGNvbWJvATE&al=33017&ap=-1&subacc=chocomelkdrinken-toch-afvallen” target=”_blank” position=”center”]Klik Hier Om Chocolate Slim Met 50% Korting Te Bestellen![/button-white]

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Volg Ons

burnbooster
BREINBOOST

BMI Calculator (vrouw)

Related Posts: