Lachrimpels – 10 Nieuwe Manieren om Lachrimpels te Verwijderen of Verminderen

door | okt 28, 2020 | Beauty | 0 Reacties

Spread the love

Als je een van de vele vrouwen bent die met lachrimpels worstelt, hoeft je niet meer zorgen over te maken. Er is zeker een oplossing voor hen. De lachrimpels verwijderen of verminderen op een natuurlijke wijze is zeker mogelijk en in dit artikel gaan we uitleggen hoe dat te doen.

Als je op mij lijkt, ben je waarschijnlijk al jaren zorgeloos geweest, maar ineens begonnen de lachrimpels op je gezicht steeds zichtbaarder te worden. Het leek je waarschijnlijk dat die kleine, vervelende en dunne lijntjes er niet eerder waren.

Maar de lachrimpels zijn wel een teken van een natuurlijk verouderingsproces. Toch houdt niemand ervan om op een ochtend wakker te worden en zulke veranderingen te merken op hun anders gladde en zachte gezicht.

Het is waar dat schoonheid van binnenuit komt, maar waarom zou je informatie die wij hier beschikbaar gaan maken, niet gaat gebruiken en de juiste oplossingen vinden?

Wat zijn de lachrimpels?

Het is duidelijk dat dit veranderingen in de huid zijn, maar het is ook nodig om de vraag te stellen, wat zijn lachrimpels precies? Waarom ontstaan de lachrimpels? We moeten eerst deze vragen te beantwoorden.

Lachrimpels omvatten verticale lijnen van de neus tot de hoeken van de lippen, lijntjes bij de ogen en soms is het mogelijk om ze op de kin te zien.

Lijntjes op de lippen en neus staan ​​ook bekend als nasolabiale plooien en zijn een veel voorkomend probleem bij vrouwen.

Hoe ontstaan ​​lachrimpels?

Hoewel huidveroudering een grote invloed heeft op de ontwikkeling van de lachrimpels, kunnen ze ook bij kinderen worden opgemerkt. Naarmate we ouder worden, worden deze lijnen beter zichtbaar. In de jeugd zijn deze rimpels niet zo opvallend. Ze verdwijnen sneller en we hebben er niet zoveel last van.

De naam zelf zegt dat dit soort rimpels door lachen wordt veroorzaakt. Onze gezichtsuitdrukkingen, bewegingen, zwaartekracht en vele andere factoren dragen bij aan het ontstaan ​​ervan.

Naarmate we ouder worden, verliest de huid collageen en elasticiteit, ontspannen de ligamenten en worden we ons bewust van het probleem. Op deze manier worden die fijne lijntjes, die we als kinderen hadden, dieper en meer merkbaar. Genetica, hydratatie, maar ook aankomen of afvallen, gebitsproblemen etc. hebben een bepaalde factor. Voor hun opkomst zijn dus verantwoordelijk:

 • Wij, dus jij en ik en iedere andere vrouw die last of gewoontes heeft (stress, afvallen, op je zij slapen …)
 • Onze levensstijl (onvoldoende hydratatie, stress, slechte voeding, onvoldoende zorg, overmatige blootstelling aan de zon zonder bescherming tegen externe factoren)
 • Maar ook andere factoren (genetica, veroudering, variatie in lichaamsgewicht ()

Wanneer we het over genetische aanleg hebben voor het ontstaan ervan, verwijst dit voornamelijk naar de samenstelling van de huid, de hoeveelheid collageen en elastine erin, de structuur, de moleculaire samenstelling van de huid, enz.

Hoe goed je genen ook zijn, op een dag zul je zeker rimpels krijgen – zelfs de vrouwen die een opgewekte geest hebben. Ik zelf ben ik daar een duidelijk voorbeeld van. Ik zie er geweldig uit, altijd vrolijk en lachend, maar dat heeft gevolgen op mijn gezicht gelaten. Hoewel het mijn zelfvertrouwen niet hindert, heb ik toch mijn eigen manier om ervan af te komen. Ik verminderde mijn lachrimpels op natuurlijke wijze in een korte tijd en ik ben erg enthousiast over de resultaten. Mijn manier is eenvoudig en ook voor jou beschikbaar. Hoe? Ik maak gebruik van deze antirimpel crème.

lachrimpels verminderen

Ik ben 48 jaar oud. Zoals je kunt zien, heb ik weinig rimpels.

Hoe kun je de lachrimpels rondom de ogen verwijderen?

Ik weet niet hoeveel je hebt opgemerkt, maar als we lachen komen deze rimpels rondom de ogen heel vaak voor. Ze behoren tot de eerste tekenen van de veroudering.

De huid rond de ogen is extreem dun. Maar liefst vier keer dunner dan de rest van het gezicht. Daarom is het gebied rond de ogen erg delicaat en vereist speciale zorg en behandeling. Zo’n gevoelig gebied mag niet worden behandeld met gewone crèmes, we moeten de make-up erg voorzichtig verwijderen en niet met een harde handdoek wrijven.

Onthoud dat de huid als een rubberen band is. Als we onze huid niet op de juiste wijze behandelen, dat zal het zeker zichtbaar worden. De huid keert terug naar zijn oorspronkelijke vorm (het lijkt zo te zijn), maar op deze manier wordt de huid diep van binnen beschadigd.

Vroeger gebruikte ik altijd één soort crème voor het hele gezicht, zelfs voor het gebied rondom de ogen. Ik deed dit totdat een vriend, een dermatoloog, me uitlegde dat ik een grote fout maakte.

Op mijn waarom was het antwoord dat de regio gevoelig is, de huid rondom de ogen anders is en dat er speciale crèmes worden gebruikt voor het gebied rond de ogen. Op deze pagina vind je een overzicht van de crèmes die uitermate geschikt zijn om het gebied rondom de ogen met een succes te behandelen.

Ze zijn effectief voor het bestrijden van rimpels rond de ogen, maar ze kunnen ook helpen tegen donkere kringen, wallen, vermoeide blikken, enz.

Lachrimpels rondom de mond

lachrimpels rondom de mond

Naast het bovenstaande komen lachrimpels rond de lippen ook zeer vaak voor. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, ontstaat dit type rimpel niet alleen door te lachen. Alle spieren doen samentrekkingen. Veelvuldige bewegingen van dezelfde spieren leiden tot de vorming van rimpels rond de lippen. Daarom heb jij, ik, buurvrouw Marion van de derde verdieping, steeds diepere lachrimpels in deze regio. Door het verlies van elastine, collageen en frequente bewegingen worden deze onregelmatigheden na verloop van tijd duidelijker.

Als je van lachen houdt, sterke en frequente bewegingen hebt van mensen zoals ik, wees er dan klaar voor dat het jou overkomt. Het gezicht en de spieren van iedereen bewegen, en dat gebeurt ook bij jou. Natuurlijk kunnen we het ontstaan van de lachrimpels rond de mond vertragen met bepaalde methoden, crèmes, enz.

Zijn lachrimpels rond de mond hetzelfde als nasolabiale plooien?

Dit is een veel voorkomende vraag. Mijn vriendin Kitty, die schoonheidsspecialiste is, zegt dat er op internet een grote hoeveelheid tegenstrijdige informatie te vinden is, maar nasolabiale plooien behoren tot de groep van glimlachrimpels. Rimpels rond de mond zijn onderverdeeld in:

 • Marionette lijnen
 • Nasolabiale plooien of nasolabiale rimpels en
 • Rookrimpels of barcode of plooirokje (verticale rimpels), deze groep omvat verticale rimpels die voorkomen op en op de bovenlip. Allemaal diverse benamingen voor dezelfde soort rimpels.

Wat zijn de Marionette lijnen?

De marionet lijntjes zijn de kleine rimpeltjes (plooien) die van de mondhoeken naar beneden lopen. Deze lachrimpels zorgen voor een vaak wat ontevreden stand van de mond en mondhoeken. Zeker als de mondhoeken wat meer ingevallen of als de mondhoeken naar beneden worden getrokken door overactiviteit van de kinspier.

Wat zijn de Nasolabiale plooien?

Nasolabiale plooien zijn de lachrimpels die in de loop der jaren tussen de neusvleugels en de mondhoeken ontstaan. Deze lachrimpels zijn ook onder de naam de neus-lippen plooien bekend. Nasolabiale plooien vormen een natuurlijke scheiding tussen de wangen en de bovenlip.

Deze nasolabiale rimpels creëren het probleem dat niet alleen invloed op de vrouwen in de leeftijd boven de 40 kan hebben, maar soms ook op jonge vrouwen. De lachrimpels die zich uitstrekken van de neusvleugels tot aan de mondhoeken maken geen enkele vrouw echt gelukkig mee en het gezicht ziet ouder uit.

Wat zijn rook of barcode rimpels?

De verticale rimpels rondom de lippen, ook wel ‘rokerslijntjes’, ‘rokersrimpels’ of ‘barcode’ genoemd, zijn duidelijk zichtbare tekenen van een verouderende huid en kunnen erg ontsierend zijn. Deze rimpels ontstaan door volumeverlies van de lippen en het gebied rondom de lippen. Voor heel veel vrouwen zijn deze rimpels een ware nachtmerrie.  Om deze te bestrijden maak ik gebruik van deze créme.

De volgende vraag komt ook vaak voor:

Zijn de barcode rimpels hetzelfde als Marionette rimpels?

Het antwoord is nee. Hoewel Marionette rimpels ook tot de rimpels rond de lippen behoren, behoren ze niet tot dezelfde groep als de lachrimpels. De naam, Marionette rimpels, komt voort uit het feit dat ze worden geassocieerd met lijnen in marionet poppen. Dit soort verandering in de huid treedt op door genetica, zwaartekracht en beweging en ontspanning van spieren (contractie).

Hoe kun je lachrimpels op een natuurlijke wijze verwijderen?

De methoden om lachrimpels te bestrijden omvatten verschillende cosmetische en anti-aging behandelingen, crèmes, oefeningen, enz. Veel vrouwen beweren dat regelmatig gebruik van cosmetica, crèmes, behandelingen enz. kan helpen om de lachrimpels minder zichtbaar te maken. We hebben echter niet allemaal het geld en de tijd voor dure methoden om rimpels te bestrijden.

Als je tot mensen behoort die geen voorstander zijn van esthetische en cosmetische behandelingen, kun je altijd natuurlijke methoden proberen om lachrimpels te verwijderen. Waarom probeer je niet iets nieuws?

Natuurlijke methoden om lachrimpels te verwijderen zijn onder meer:

 • Gezichtsoefeningen
 • Gezichtsmassages
 • Crèmes op natuurlijke basis
 • Natuurlijke gezichtsmaskers

Gezichtsoefeningen tegen lachrimpels

Dit type behandeling tegen ongewenste lachrimpels komt in ons land niet zo vaak voor, maar de laatste jaren heeft de wereld een echte boom meegemaakt. Gezichtsoefeningen zijn een zeer veilige, goedkope en goede manier om het uiterlijk van je huid te verbeteren. Steeds meer beroemdheden gebruiken deze methoden van opvoeding. De voordelen van dergelijke behandelingen zijn divers:

 • Geen vervelende afspraken met de salons
 • Tijd besparen
 • Geld besparen

Natuurlijk zijn er, zoals bij elke behandeling, voor- en nadelen. Nadelen van deze gezichtsverzorging zijn:

 • Je moet weten wat je doet
 • Vereist consequentie om de resultaten zichtbaar te maken.

Er is altijd de mogelijkheid om meer kwaad dan goed te doen. Daarom is het noodzakelijk om goed te informeren voordat je een gezichtsbehandeling thuis toepast. Je wilt jezelf geen pijn doen.

Yukiko Tanaka antirimpelmassage voor lachrimpels

Een van de meest effectieve gezichtsmassages is de Tanaka gezichtsmassage. Deze gezichtsmassage wordt echter niet aanbevolen voor mensen die:

 • Ziekte die lymfestelsel aantast,
 • Huidziekte,
 • Verkoudheid of
 • Loopneus hebben

Deze methode is nog effectiever als je met de Tanaka massage ook olie (kokos-, amandel-, olijfolie) of antirimpelcrème gaat combineren. Let er bij het kiezen van een crème op dat het een vette crème is die bedoeld is voor gezichtsverzorging en het verwijderen van oneffenheden.

Mijn voorkeur ligt bij deze creme.

Gebruik Yoga tegen lachrimpels

Een andere natuurlijke methode is Face Yoga. Je plaatst je handpalmen op je slapen en je handen omhoog en naar achteren trekt. Op deze manier lift je de buitenkant van je gezicht, als het ware. Dat is hoe je het strakker maakt. Tijdens deze beweging is het nodig om de mond in de vorm van de letter O open te houden.

Om ervoor te zorgen dat de methode effectief is, hou je deze houding ongeveer 5 seconden vast en herhaal dit twee keer. Dit type oefening is geweldig als je lachrimpels, rimpels rond de neus, ogen, lippen, enz. wilt verminderen.

Natuurlijke verzorgingsproducten tegen lachrimpels

De aanbeveling van veel dermatologen en experts is het gebruik van natuurlijke antirimpelpreparaten. Omdat de verouderingsprocessen al in de jaren 30 zichtbaar zijn, is het noodzakelijk om crèmes te gebruiken als preventie. Velen zeggen dat je er al op je 25e mee moet beginnen, maar als je veranderingen in je gezicht hebt opgemerkt, of als je denkt dat je huid niet elastisch is, ziet deze er droog en futloos uit, dan kun je eerder beginnen

Op deze pagina vind je een extreem groot assortiment aan antirimpelcrèmes op natuurlijke basis. Deze crèmes bevatten niet veel toevoegingen, parfums, etc. Veel vrouwen zijn bang dat deze crèmes een kortere houdbaarheid hebben. Dit is niet altijd het geval, want er zijn crèmes zonder kunstmatige ingrediënten die natuurlijke conserveermiddelen bevatten. Ze verlengen de houdbaarheid aanzienlijk en je legt natuurlijke ingrediënten op je huid. Lees tenslotte meer over de voordelen van natuurlijke cosmetica.

Als je merkt dat je huid gevoelig is, vatbaar voor allergieën of je bent net als mijn zus die alles moet proberen, dan kun je het product eerst testen. Ik doe dit door een kleine hoeveelheid op mijn nek of wang aan te brengen en een paar minuten te wachten.

Natuurlijke gezichtsmaskers tegen lachrimpels

We hebben allemaal honing, banaan, kokosolie in huis… Het is zeer waarschijnlijk dat je op een gegeven moment op het idee kwam om een ​​natuurlijk gezichtsmasker te maken tegen rimpels bij het lachen. Deze maskers zitten vol met natuurlijke ingrediënten, zijn snel gemaakt en hoeven niet naar een salon of schoonheidsspecialiste te gaan.

De bekendste gezichtsmaskers die rimpels bij het lachen verwijderen:

 • Antirimpelmasker op basis van honing
 • Antirimpelmasker op basis van eiwit
 • Antirimpelmasker met kokosolie
 • Antirimpelmasker van gist

Antirimpelmasker op basis van honing

Ik ben gewoon dol op dit type masker. Het is mogelijk dat ik gewoon van honing hou, hoewel het masker buitengewoon effectief bleek te zijn, vooral tegen rimpels. Haar belangrijkste ingrediënt is natuurlijk honing. We weten allemaal dat het gebruik ervan tal van voordelen heeft. Dit medicinale voedsel wordt al sinds de oudheid voor verschillende doeleinden gebruikt.

Ingrediënten:

 • Honing
 • Banaan
 • Olijfolie

Opmerking: neem honing met een houten of plastic lepel.

Bereiding: Doe een paar theelepels honing in een kom. Het is het beste om ervoor te zorgen dat het natuurlijke honing is. Je kunt dit op verschillende manieren controleren (als er continu natuurlijke honing van de lepel druppelt). Donkere honingsoorten hebben een hoger gehalte aan antioxidanten (polyfenolen). Daarom zijn ze beter te gebruiken voor deze doeleinden. Als je het niet hebt, kun je ook alle honing meenemen die je in huis hebt.

Neem een ​​banaan (klein) en pureer of blend deze. Doe een theelepel olijfolie in het mengsel en meng de ingrediënten. Olijfolie is een natuurlijke bron van antioxidanten zoals fenolen, vitamines en provitaminen A en E. Ze helpen cellen zichzelf te verdedigen tegen aandoeningen zoals oxidatieve stress, vrije radicalen, enz. Breng het masker aan op gezicht, hals en decolleté. Om effectief te zijn, is het nodig om ongeveer twintig minuten te staan. Spoel daarna je gezicht af.

Anti-rimpel masker op basis van eiwit

Het is geweldig om eiwit te gebruiken voor rimpels. Het heeft een fenomenaal aanhaalvermogen en regeneratieve eigenschappen. Ei is een voedingsmiddel dat een geweldige bondgenoot is in de strijd tegen rimpels. Bovendien kunnen maskers ermee helpen tegen acne, littekens en andere huidproblemen. U kunt gezichtswit gebruiken om maskers te maken met verbluffende resultaten.

Ingrediënten:

 • Eiwitten
 • Kokosnootolie
 • Citroensap of etherische olie van lavendel

Voorbereiding:

Klop het ei los en scheid het eiwit van de dooiers. Klop de eiwitten los en voeg een halve theelepel kokosolie toe (als je die niet hebt, kun je olijfolie toevoegen) en een beetje citroensap. Combineer de ingrediënten en breng aan op gezicht, decolleté en hals. Het masker wordt twintig minuten vastgehouden en daarna gespoeld.

De voordelen van dit masker zitten in de ingrediënten. Kokosolie verzacht de huid, reinigt deze, voorkomt de vorming van acne, terwijl citroensap grote hoeveelheden vitamine C bevat. Ascorbinezuur verfrist en regenereert de huid. Het gebruik van vitamine C voor cosmetische doeleinden komt steeds vaker voor, en terecht. De toepassing ervan resulteert in een verjongde en strakke huid.

Opmerking: overdrijf het gebruik van dit masker niet. Het is voldoende om het twee keer per week te gebruiken.

Gezichtsmasker met eiwit en havermout

Naast bovenstaande kun je voor een strakke huid zonder rimpels ook deze variant gebruiken. Havermout dient als bindmiddel, terwijl eiwit de huid strakker maakt. Je kunt ook kokos, banaan of een beetje honing aan de combinatie toevoegen.

Antirimpelmaskers gemaakt van kokosolie

Kokosolie is een van de meest voorkomende ingrediënten bij de bereiding van gezichtsmaskers. Helpt bij het verwijderen van littekens, heeft effect bij acne en mee-eters. Het wonderbaarlijke effect op de huid is algemeen bekend. Door de antibacteriële samenstelling en diepe reiniging is dit ingrediënt onmisbaar in de strijd tegen rimpels. Naast gezichtsmaskers kun je kokosolie ook gebruiken om tonics voor gezichtsreiniging te maken.

Naast het bovenstaande zijn goede ingrediënten voor gezichtsmaskers tomaten, wortelen, avocado’s, etc. Tomaat bevat grote hoeveelheden lycopeen, dat behoort tot bètacaroteen en zeer sterke antioxiderende eigenschappen heeft, evenals aminozuren en andere ingrediënten. Dit beschermt de huid en helpt rimpels met een glimlach te bestrijden.

Je kunt hiervoor alle antirimpelmaskers proberen.

Cosmetische behandelingen tegen lachrimpels

Naarmate de wetenschap vordert, zijn er ook talloze cosmetische behandelingen. Het lijkt ons dat we elke dag horen over een nieuw soort strijd tegen rimpels. Er lijkt geen schoonheidssalon te zijn die geen reclame maakt voor tenminste een soort antirimpelbehandeling. De meest effectieve vormen van het bestrijden van rimpels met lachen waren:

 • Radiofrequentie van het gezicht
 • Rimpel laser
 • Zuurstofbehandeling
 • Dermaroller
 • Dermabrasie
 • Chemische peeling
 • Microdermabrasie

Radiofrequentie van het gezicht

Radiofrequentie van het gezicht is een van de cosmetische behandelingen die in een groot aantal salons beschikbaar zijn. Het is een apparaat dat de bloedcirculatie versnelt door middel van radiofrequentie. Zo versnelt het de afvoer van gifstoffen uit het lichaam, reinigt het verstopte poriën, helpt het bij het verwijderen van onvolkomenheden, verjongt het gezicht, enz.

Een verjongde huid, een strakker gezicht en een verhoogde collageenproductie verminderen de zichtbaarheid van diepe lachrimpels, terwijl ze milder zijn en volledig verloren gaan. Het nadeel is dat je naar verschillende behandelingen moet gaan om resultaten te zien en één keer per maand te herhalen.

Laser tegen lachrimpels

Om gezichtsverjonging te bevorderen, de revitalisering en het verwijderen van lachrimpels, is er ook een laser tegen de lachrimpels ontwikkelt. Dit toestel helpt de huid weer glad en jeugdig te maken.

Deze methoden behoren tot de minder ingrijpende manieren om het gezicht te verjongen. De vangst zit in de technologie. Infraroodstralen (laser) kunnen worden gebruikt om tal van huidaandoeningen te behandelen, waaronder rimpels.

De laser voor het gezicht werkt door de diepste delen van de huid te bereiken (het is niet oppervlakkig), waardoor de productie van collageen met succes wordt verhoogd. Omdat het een minder ingrijpende manier is om het gezicht te verjongen, het jeugdige uiterlijk maar ook de volheid te herstellen, kiezen veel dames ervoor.

Zuurstofbehandeling

Deze behandeling beïnvloedt het gezicht door combinaties van preparaten te gebruiken zoals ampullen, serums, maskers, enz. Op die manier wordt de reactie van het lichaam op huidveroudering verbeterd, wordt de regeneratie van de huid versneld en worden lachrimpels verminderd.

Dermaroller tegen lachrimpels

Het is een roller die een groot aantal naalden bevat. Door ze over de huid te laten gaan, wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd en versneld. Op die manier ziet de huid er verjongd, strakker uit en wordt het aantal en de intensiteit van rimpels (rimpels en andere) verminderd. U kunt deze methode ook vanuit huis doen.

Lees meer over dermaroller voor het gezicht.

Dermabrasie of afschaven van de huid

Deze methode van cosmetische behandeling is gebaseerd op het verwijderen van het oppervlaktedeel van de huid met behulp van een schuurmiddel zoals een diamantschijf, minerale kristallen, enz. Vandaar de naam. Dit is een chirurgische ingreep en vereist lokale anesthesie. De methode zelf wordt uitgevoerd door dermatologen of chirurgen.

Chemische peeling

Als je de serie “Sex and the City” hebt gezien, zit Samantha waarschijnlijk in je hoofd als je over deze behandeling hoort. Deze methode is vrij wijdverspreid en geeft uitstekende resultaten, zelfs bij de rimpels. De huid ziet er jonger uit, frisser en gezonder.

Deze methode verwijdert de laag dode cellen, terwijl de jonge cellen achterblijven. Om precies te zijn, een diepe peeling wordt gedaan. Op chemische basis. Je kunt deze behandeling ook thuis doen. Tegenwoordig zijn er veel preparaten die een uitstekend effect hebben, en ze zijn niet duur.

Opmerking: er kan roodheid optreden. Deze methode kan in combinatie met andere methoden worden gebruikt. Kuuroorden, schoonheidssalons, klinieken noemen deze methode als een van de uiterst effectieve methode tegen de lachrimpels.

Microdermabrasie

Dit is een ander type chirurgische behandeling. Het is een peeling met microkristallen waarbij er minder huidonvolkomenheden zijn. Fijne schuurmiddelen dragen bij aan het verjongde uiterlijk van de huid. Microdermabrasie kan worden gebruikt in combinatie met vocht inbrengende crèmes en lotions. Op deze manier wordt de behandeling en regeneratie van de huid versneld. Deze methode moet met bepaalde tussenpauzen worden herhaald.

Cosmetische ingrepen tegen lachrimpels

Cosmetische ingrepen tegen rimpels zijn onder meer:

 • Facelift
 • Rimpelinjecties (fillers, hyaluronzuur, etc.)
 • Botox

Facelift

Facelift is een chirurgische methode om de tekenen van veroudering te verwijderen, hoewel het voornamelijk wordt gebruikt voor diepe rimpels. Het heeft geen groot effect op rimpels, maar het helpt de structuur van het gezicht te verjongen. Deze methode is erg duur en wordt in onze omgeving zelden uitgevoerd.

Rimpelinjecties

Dit soort strijd tegen rimpels komt steeds vaker voor. Injecties bevatten verschillende ingrediënten (van natuurlijke of kunstmatige oorsprong) die dienen om groeven en andere onvolkomenheden van rimpels op te vullen. Prijs is afhankelijk van behandeling, salon etc. Hyaluronfillers behoren tot de meest gebruikte injecties voor rimpels. Injecties zijn geen permanente oplossing. Na een jaar of twee moet de procedure worden herhaald.

Botox tegen lachrimpels

Waarschijnlijk de meest bekende methode tegen rimpels. Deze cosmetische behandeling wordt gedaan door botulinumtoxine te injecteren. Het wordt gebruikt voor het “strijken” van fijne rimpels in het gezicht. Door het te injecteren worden de spieren van het gezicht aangespannen.

Hoewel deze methode zelf ook effectief is tegen rimpels moet je met Botox erg voorzichtig te zijn. Overmatig gebruik kan het gezicht “bevriezen”, wat een onnatuurlijk effect heeft. Deze methode wordt uitgevoerd door chirurgen die daarvoor zijn opgeleid.

In plaats van Botox maak ik gebruik van de Goji Créme. Deze creme is een natuurlijke botox die geen onwenselijke gevolgen heeft. Hier kun je meer over Goji Creme te lezen.

Hoewel we de klok niet kunnen stoppen, kunnen we altijd iets doen om het probleem op te lossen of te verlichten. Rimpels zijn een integraal onderdeel van ons leven. Hoezeer ze ons ook irriteerden, hardnekkig waren of onzekerheid aan ons eigen uiterlijk brachten, rimpels en gelach zijn een teken dat we met volle longen leefden. Kies dus wat het beste bij je past en geniet van elke dag.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Volg Ons

burnbooster
BREINBOOST

BMI Calculator (vrouw)

Related Posts: