12 Beste Manieren om de Juiste Levenspartner te Kiezen

door | jan 31, 2021 | Relatie | 0 Reacties

Spread the love

Het kiezen van de juiste levenspartner is noodzakelijk om een ​​gelukkig huwelijksleven te leiden. Hier is hoe je een perfecte partner kunt selecteren. Een juiste levenspartner kiezen is sterk afhankelijk van de diverse factoren.

Er zijn veel factoren waarmee je rekening moet houden bij het kiezen van een levenspartner. Het belangrijkste aspect is om rekening te houden met dingen die voor JOUW belangrijk en cruciaal zijn.

Moeten we echt een levenspartner hebben?

Een levenspartner is een levensbehoefte om een leven in de juiste richting te leiden. Het is aan de persoon die de beste voor hem / haar kan kiezen. Het hebben van een betrouwbare levenspartner helpt bij een stabiel leven, dus het is geen goed idee om het leven zonder een goede partner door te brengen. Een goede partner die altijd bij jou staat, vooral als je in de problemen zit.

Levenspartner belang in de complexe situatie

Er zijn bepaalde momenten in het leven van een persoon waarop je niets kunt uiten en delen met iemand anders dan een lieve knuffel van de persoon die een partner van je leven is, die elk diep gevoel vervult. Het leven kan zonder de partner worden doorgegeven, maar niet op die manier zoals het zou moeten zijn.

De last van pijn en verdriet moet worden gedeeld om het leven mooier, volleren inhoudelijker te maken en tegelijkertijd depressie te vermijden.

Correcte ideeën en steun van de levenspartner maken het gemakkelijk voor de persoon om die complexe levenssituatie te begrijpen.

liefde vinden

Hoe kan ik mijn ware partner vinden?

Alleen omdat de hele wereld op een dag midden februari door romantiek geobsedeerd lijkt te zijn, wil dat nog niet zeggen dat je dat ook moet doen. Voor gelukkige vrijgezellen is het een goed excuus om chocolade te eten.

Maar als Valentijnsdag je doet nadenken over het vinden van liefde, kan deze feestdag een goede motivatie zijn om een ware partner te vinden.

Onze experts hebben deze 12 tips aangeboden om je kansen te vergroten:

1. Zoek iemand met wie je gemakkelijk contact kunt leggen

Het is erg belangrijk om iemand te kiezen met wie je gemakkelijk een gesprek kunt beginnen. Zo kun je samen dingen doen en erover praten zonder je te vervelen.

2. Potentiële partner met dezelfde interesses

Iemand selecteren die veel gemeenschappelijke interesses met je deelt, zal in je voordeel werken. Onthoud dat al je interesses niet echt dezelfde hoeven te zijn, maar sommige zouden dat wel doen. Klinisch psycholoog en relatiedeskundige Seema Hingorrany zegt: “Als je besluit je leven met iemand door te brengen, moet je kijken naar dingen die jullie twee graag samen zouden willen doen. Als je bijvoorbeeld een filmfanaat bent, zou je idealiter graag samen willen zijn met iemand die ook van films houdt. Dit zal je leven interessant maken. ”

3. Overweeg het intellect van je partner

Als je een ontspannen persoon bent en je partner een overpresteerder is, kan dat tot een bedreiging in je huwelijk leiden. Je moet oog in oog zien hoe je beiden kunt denken en dingen kunt verwerken.

4. Het is oké om eigen standaarden te hebben

Bij het kiezen van een levenspartner moet je rekening houden met de normen van je en je gezin. Hoewel het oké is om iemand te kiezen die waarschijnlijk niet tot dezelfde lagen van de samenleving behoort als de jouwe, moet je ervoor zorgen dat hij / zij niet helemaal op een verkeerd plek is.

5. Je moet respect voor elkaar hebben

Je kunt je leven natuurlijk niet doorbrengen met iemand die geen respect heeft voor jou, je dromen/ doelen of je persoonlijkheid. Kies dus iemand die je de rest van je leven zal erkennen.

6. Is je potentieel betrouwbaar

In deze tijd is het uiterst belangrijk om iemand te kiezen die je kunt vertrouwen. je kunt beslist geen gelukkig huwelijk leiden als je elkaar niet kunt vertrouwen of geen geloof kunt hebben.

7. Samen tijd doorbrengen

Net zo belangrijk als het hebben van dezelfde interesses, is het ook cruciaal om samen te zijn met iemand die je genoeg tijd geeft en met wie je graag tijd doorbrengt.

8. Zoek geen romantiek, maar zoek partnerschap.

Romantiek is voor dates, en het is leuk om af en toe in je huwelijk te hebben, maar het is een partnerschap dat je door de moeilijke tijden heen helpt, zei Tina B. Tessina, een Californische psychotherapeut ook bekend als “Dr. Romance” en auteur van “How om gelukkige partners te zijn: er samen voor zorgen. ”

“Zoek niet iemand die je overrompelt. Dat duidt op een controlefreak, en wat er later gebeurt, bevalt je niet ”, adviseerde ze. “Zoek iemand die van geven en nemen houdt, die jouw mening vraagt ​​en erover nadenkt, die ook geeft om wat jij wilt.”

9. Gelukkige mensen trekken mensen aan.

Misschien is het grootste probleem bij het niet kunnen vinden van liefde dat je je niet goed voelt over jezelf. Vind jezelf leuk en vind je leven leuk – werk daar echt aan. Je moet de persoon zijn die je zou willen ontmoeten.

Als je geen gelukkig, positief, zelfverzekerd persoon bent, verklein je je kansen om op de juiste plek te zijn voor de juiste persoon.

Ga naar een therapeut om te zien waarom je depressief bent; Zoek een trainer als je niet hebt getraind, en bezoek een voedingsdeskundige om goed te eten. Als je verlegen bent, besef dan dat je misschien minder verlegen bent.

Het idee is dat je voor alles moet trainen, en je moet ook voor liefde trainen. Je kunt aan jezelf werken. Je bent pas een afgewerkt product als je dood bent.

ware vinden

10. Neem de tijd om alleen te zijn.

Het is belangrijk om na een scheiding of een breuk na een lange relatie wat tijd te nemen om alleen te zijn, zei Nicole Baras Feuer, een scheidingscoach bij Start Over Smart in Westport, Connecticut.

“Je zult in een betere conditie zijn om de ‘ware ’persoon te ontmoeten als je tijd hebt om te genezen, tijd alleen doorbrengt om erachter te komen wie je weer bent, na te denken over wat er misging,” zei Feuer. “Zodat je niet steeds dezelfde fouten herhaalt.”

11. Onmiddellijke seksuele aantrekkingskracht vervaagt vaak.

De meeste goede liefde is een langzame verbranding – het duurt een tijdje om zich te ontwikkelen, zei Gandhi. Ze gelooft dat aantrekkingskracht belangrijk is, maar je hoeft het niet meteen te voelen, want die directe vonk gaat meer over lust en minder over de dingen van echte relaties.

Emotie kan in de loop van de tijd veranderen en verdiepen, dus geef mensen een eerlijke kans.

12. Pas op voor de theorie van ‘tegengestelden aantrekken’.

Tegenpolen trekken in het begin aan, maar ze zullen waarschijnlijk te maken krijgen met grote wrijvingspunten op de weg.

Gelijkgestemde mensen zorgen in feite voor gemakkelijkere en gezonde langdurige relaties, zei dr. Gail Saltz, een psychiater uit New York. Hoe meer je oog in oog staat, des te minder valt er te twisten en compromissen te sluiten.

Waar kan ik mijn ware levenspartner vinden die op mij lijkt?

Toen ik deze vraag las, was de enige gedachte die bij me opkwam: “Oh mijn God. Er is zeker nog iemand die precies zo denkt als ik.”

Veel antwoorden die je op deze vraag krijg, suggereren dat zo’n type meisje misschien nerdachtig, niet mooi is, of misschien veel persoonlijke problemen doormaakt als gevolg van ‘conservatieve gezinnen’. Maak je geen zorgen, dit zijn slechts percepties. Niets dat de realiteit benadert. Omdat niemand een boek kan beoordelen op zijn omslag. Niemand.

Ik studeerde aan een van de meest gereputeerde hogescholen in het land. Ik ben behoorlijk hoogopgeleid. Ik kom uit een heel gelukkige en liberale familie. Heel erg vrij. Ik ben nooit gestopt om iets te doen wat ik leuk vind. Mijn familie heeft er niet eens problemen mee dat ik een vriend heb. We hebben hier openlijk over gesproken. Ik heb ook veel mannelijke vrienden. Ik ben dus, een typische “moderne vrouw”.

Wat zijn mijn normen?

Als het echter om “Liefde” gaat, zijn er bepaalde beperkingen die ik mezelf redelijkerwijs heb opgelegd. Geen vriendje, geen knuffel, geen grenzen overschrijden die ik voor mezelf heb gesteld. Net als jij wacht ik op “die ene”. Voor mij is liefde iets voor het leven. Ik wil graag één keer verliefd worden en de rest van mijn leven toegewijd aan die persoon blijven. Ik wil me aan slechts één persoon binden.

Omdat mijn parameter zo hoog is (toewijding voor de komende 40 jaar!), Vind ik het natuurlijk moeilijk om iemand te vinden die eraan voldoet. En dat is het niet. Ik ben op zoek naar iemand met dezelfde waarden die ik heb. Dit betekent niet dat zijn “verleden” absoluut schoon moet zijn. Ik ben gewoon op zoek naar iemand die gelooft in liefde en toewijding, zoals ik dat doe. Levenslang.

levenspartner

Volledige zekerheid bestaat niet

Het klinkt mij soms ook een beetje raar in de oren. Persoonlijk heb ik nog nooit een persoon ontmoet (van het andere geslacht) die bereid zou zijn om zulke ondragelijk lange perioden te wachten, om op iemand te wachten, om absoluut zeker te zijn, voordat hij zich aan iemand committeert. De meeste mensen geven toe aan hun aantrekkingskracht die later kan uitmonden in liefde. Ik begrijp natuurlijk dat er nooit echt een “borgtocht” is.

Je kunt er nooit 100% zeker van zijn dat uw relatie na 20 jaar niet zal breken. Maar het is goed. Ik ben niet op zoek naar zekerheid. Gewoon een 100% inzet die klopte op het moment dat hij het maakte. Een 100% echte intentie om de komende 40 jaar bij mij door te brengen, toen hij die belofte aan mij deed. Het is echt moeilijk om het te vinden.

Je moet diepte kunnen voelen

De meeste mensen die ik ken, hebben een relatie / zoeken er een, zonder de diepte ervan volledig te begrijpen. Voor velen van hen gaat het bij relaties allemaal om het uitwisselen van romantische berichten, elkaars hand vasthouden en natuurlijk het idee van verliefd zijn!

Voor mij is een relatie niets anders dan toewijding, gemaakt op basis van zorg voor elkaar. Want liefde kan na verloop van tijd verwelken, maar zorg niet.

En, voor de zekerheid, ik ben niet het enige meisje dat zo denkt. Ik heb een vriend (die ook heel hoog opgeleid is en heel slim en knap!) Die er precies zo over denkt.

Verlies de hoop niet. Op een dag zal liefde gebeuren.

Waar kun je liefde vinden?

In de tijden zoals de tijd van tegenwoordig is de beste manier om een levenspartner online te vinden. De meeste onlinedatingsites bieden diverse mogelijkheden om een ware te vinden.  Mijn voorkeur gaat naar PartnerSelect datingsite.

Waarom PartnerSelect?

PartnerSelect matcht mensen voor een duurzame man/vrouw relatie. Vooraf wordt er een persoonlijk intakegesprek gevoerd. Zo wordt iedereen gekend en is iedereen gescreend.

De matching is handmatig en persoonlijk. Er wordt niet alleen naar uiterlijk gekeken, maar zeker ook naar achtergrond, gezinssituatie, ontwikkelingsniveau, drijfveren, interesses en ambities. Uit 25 jaar praktijkervaring is bekend dat gelijkwaardigheid & gelijkgestemdheid belangrijke succesfactoren zijn voor een duurzame relatie.

Wat kun je verwachten van PartnerSelect?

Van PartnerSelect je kunt het volgende verwachten:

  • 75% slagingskans binnen 6 matches;
  • Voorstellen met foto (uniek binnen persoonlijke matching);
  • Erkend door SinglesKeurmerk;
  • Contactgarantie;
  • Maandelijks opzegbaar (jaarcontract is gebruikelijk binnen persoonlijke matching);
  • 24/7 contact met eigen persoonlijke matchmaker;
  • PartnerSelect bestaat 25 jaar;
  • Landelijk dekkend netwerk met 33 locaties.

12 Beste Manieren om de Juiste Levenspartner te Kiezen 1

Wie is PartnerSelect?

PartnerSelect behoort tot de top 3 bureaus van Nederland op het gebied van persoonlijke matching. Als enige van deze bureaus wordt er een maandelijkse opzegbaarheid aangeboden en worden voorstellen met foto(‘s) gedaan.

PartnerSelect matcht mensen voor een duurzame man/vrouw relatie. Vooraf wordt er een persoonlijk intakegesprek gevoerd. Zo wordt iedereen gekend en is iedereen gescreend.

De matching is handmatig en persoonlijk. PartnerSelect behoort tot de top 3 bureaus van Nederland op het gebied van persoonlijke matching. Als enige van deze bureaus wordt er een maandelijkse opzegbaarheid aangeboden en worden voorstellen met foto(‘s) gedaan.

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Volg Ons

burnbooster
BREINBOOST

BMI Calculator (vrouw)

Related Posts: