Valentijn Ideeën en Tips

door | jan 28, 2020 | Relatie | 0 Reacties

Spread the love

Valentijn ideeën en tips voor hem en haar. Het is altijd zo moeilijk om iets leuks te bedenken om jouw liefste te verrassen voor de Valentijnsdag. Hieronder kun je lezen enkele meest originele Valentijn ideeën en tips voor deze Valentijnsdag.

Wat is de Valentijnsdag

Op 14 februari wordt liefde gevierd ter nagedachtenis aan Sint Valentijn. Meeste mensen vinden het leuk en spannend om hun liefde tijdens deze dag te verrassen. Ik heb tien ideeën en tips verzameld, zodat je deze kunt gebruiken om jouw geliefde een mooi dag te maken.

Valentijn ideeën en tips

Deze tips kun je afzonderlijk toepassen, maar je kunt ook combineren. Dit zijn alleen maar Valentijn ideeën, maar van jou wordt wel verwacht dat er iets van je zelf inbrengt. Op deze manier krijgt deze verrassing een persoonlijke tint. Het gaat, ten slotte, om jouw Valentijn. Succes en maak een mooi dag ervan!

 1. Bloemen geven

Het bosje bloemen geven is altijd goed. Een mooi bos bloemen, het beste is een bos rode rozen, doet het goed. Verras je partner door een mooi bos rode rozen te sturen naar huis of naar het werk. Jouw partner wordt gegarandeerd aangenaam verrast.

 1. Valentijnskaart sturen

Een lieve en romantische kaart sturen om jouw geliefde te laten weten dat je naar hem of haar denkt. Misschien met een romantisch Valentijn gedichtje erop. Zoek op het internet een passend romantisch gedichtje of maak er zelf eentje.

 1. Romantisch etentje bij kaarslicht

Je kunt uiteraard samen uit gaan eten want veel restaria bieden Valentijns diner maar het is veel romantischer dat je zelf iets gaat maken. Versier je kamer, dek je tafel en maak iets heel bijzonders. Zoek op internet een aantal mooie recepten, geef aan iedere gerecht een naam die verwijs naar de dingen die je samen hebben gedaan.

 1. valentijn ideeSamen een rondvaart beleven

Dit is echt romantisch. Hieronder heb ik enkele leuke ideeën verzameld dat je jouw Valentijn kunt verrassen met een niet alledaags cadeau. Overigens, dit is ook niet duur. Voor iedere van deze uitjes betaal je minder dan 25 euro. Hier zijn ze:

 • Rondvaart Giethoorn en De Wieden (kosten 15,00 euro p.p.)Klik hier.
 • Rondvaart door De Biesbosch (kosten 17,00 euro p.p.) Klik hier.
 • Rondvaart Delft (kosten 19 euro p.p.) Klik hier.
 • Afwisselend dagje Giethoorn (kosten 20,00 euro p.p.) Klik hier.
 1. Lingerie / spannende boxershort geven

Laat je jouw partner zien dat je hem of haar aantrekkelijk vindt door een boxershort (voor hem) of sexy lingerie (voor haar) te kopen.

 1. Lekker geurtje kopen

Een lekker geurtje geven aan je partner is altijd goed. Koop een parfum of een lekkere badolie. Stop er ook een zelfgeschreven Valentijnskaart bij.

 1. Koop een zonnebril voor hem of haar

Een mooi zonnebril is zeker een leuk cadeau. Hier vind je een overzicht met mooie en betaalbare zonnebrillen.

 1.  Een stedentrip cadeau geven

Een romantisch weekendje weg naar Londen, Parijs of gewoon ergens in Nederland

 1. Jouw huis met ballonnen versieren

Vul een groot aantal roze ballonnen met helium en laat deze ballonnen in woon- of slaapkamer opstijgen. Het zou erg leuk zijn als je aan ieder ballon een touwtje met daaraan een briefje met een leuk gedichtje of iets liefs geschreven, een snoepje, suikerhart, een bloem of een foto die jullie allebei dierbaar is, ophangt.

 1. Chocolade geven

Chocolade is het meest sensuele voedsel wat er bestaat.  Als je chocolade eet, gaat je er beter van voelen ook nog. Iedereen houdt van chocolade. Er zitten boordevol stoffen die je geluksgevoel verhogen.

Happy Valentine

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Volg Ons

burnbooster
BREINBOOST

Related Posts: