Hoe Weet Ik of Hij van Mij Houdt – Als Je Man Deze 12 Dingen Doet, Dan Heb Je Een Relatie Jack Pot Gewonnen

door | jan 23, 2020 | Relatie | 0 Reacties

Spread the love

Hoe weet ik of hij van mij houdt, is de vraag die vele vrouwen stellen. Het kan nog wel eens verwarrend zijn als je probeert in te schatten of hij van je houdt, ja of nee.

Wij vrouwen, we zijn allemaal onderhevig aan eeuwige twijfel. Er is niemand in de 21ste eeuw die een beslissing kan nemen en er 100 procent tevreden mee kan zijn.
Hoe Weet Ik of Hij van Mij Houdt - Als Je Man Deze 12 Dingen Doet, Dan Heb Je Een Relatie Jack Pot Gewonnen 1
Het maakt niet uit hoe lang je al samen bent, twijfelen aan de kwaliteit van je romantische relatie is heel natuurlijk.

Je bent misschien al zeven jaar samen, maar je bent nog steeds niet overtuigd met zijn gevoelens over jou. Dus, hoe weet ik of hij van mij houdt? Dit zijn de 12 tekenen hoe je zeker kan weten dat hij echt van je houdt.

1. Hij ondersteunt wat je doet

Een goede partner wil altijd het beste voor je. Hij zou ZO de beste supporter van jou moeten zijn. Dus degene die het hardst vanaf de zijlijn schreeuwt. Hij moet de kracht en de wens hebben om je te helpen om je doelen te bereiken.

echt van mij houdt2. Hij is een rustgevende factoor van je relatie

Na een dag van hele zware zakelijke deadlines, je wil dat je thuiskomt en dat daar op jou een paar verwelkomende armen wachten. We hebben allemaal heel veel stress met wie we moeten omgaan. Onze partner moet altijd de reddende engel zijn.

3. Hij blijft je vragen om met hem uit te gaan

Het mooiste gevoel is te weten dat je partner nog steeds erg verliefd op je is. Het betekent dat hij je niet als vanzelfsprekend beschouwd en hij is nog steeds bereid om de tijd en energie in jou te investeren.

4. Hij werkt hard

Toewijding is een groot aantrekkingsfactor. Als je met iemand trouwt die lui is, dan zal de luiheid van hem naar jou uiteindelijk komen.  Leven met iemand die een doorzetter is, zet je zelf ook ertoe om een betere prestatie te leveren en uiteindelijk een betere kwaliteit van het leven te hebben.

5. Hij maakt tijd voor jou

We hebben allemaal een heel druk leven. Carrière maken, geld verdienen.  Maar wat is dat waard als je niet de vrijheid hebt om wat tijd met je eigen familie door te brengen? Hoewel het belangrijk is om geld te verdienen of met vrienden rond te hangen, moet hij ook tijd in zijn agenda alleen voor jou reserveren.

6. Hij zorgt heel goed voor zijn moeder

Onthoud altijd dat mannen als het gaat over vrouwen, hun gedrag niet wijzigen. Als hij zijn moeder of zus zonder enige reden slecht behandelt, maar toch lief voor je is, weet dan zeker dat niet lang dat gaat duren. Je komt uiteindelijk net als zij op dezelfde plek terecht.

7. Hij waardeert wat je doet

Validatie voelt prettig, vooral als het afkomstig van de liefde van je leven is. Dit laat zien dat hij echt om je geeft, trots op je is en dat je erg belangrijk voor hem bent. Er is niets leuker dan het vinden van een partner die zich gelukkig kan voelen voor de kleinste successen die je bereikt.
Een boek dat je moet lezen: Mannen komen van Mars, vrouwen komen van Venus – de klassieke gids om het andere geslacht te begrijpen.

8. Hij is niet egoïstisch

Het leven naast elkaar ​​in een relatie betekent dat je bijna alles moet delen. Dit omvat Nutella, chips, geluk, pijn, woede, enzovoort. Je wilt niet eindigen met een zelfzuchtige lul die alleen maar aan zichzelf denkt.

9. Hij herinnert je aan zijn liefde

Ik ben er absoluut zeker van dat je deze bevestiging niet nodig hebt. Als je met iemand trouwt, of samenwoont, of alleen maar relatie hebt, ben ik er vrij zeker van dat je al voelt zijn liefde voor jou. Het doet echter geen pijn om het te zeggen. Dat willen we graag, toch? En als je een man krijgt die voelt zijn hart sneller kloppen elke keer dat hij je ziet en niet schuw dit hardop te zeggen is geweldig.

10. Je ben zijn prioriteit nummer één

Je man moet eerst je beste vriend zijn. Hoewel het ongezond is om te wensen dat hij de hele dag je wensen vervuld, is het heel leuk om hem te zien jou te kiezen vóór de andere dingen. Hij moet je een gevoel geven dat je gewaardeerd en belangrijk voor hem bent.

11. Hij verrast jou vaak

Dit is belangrijk om de relatie gezond en gelukkig te houden. Ik hoop dat hij na een zware dag op je werk of na een ruzie, hij de bloemen aan jou geeft. Ik hoop dat hij je soms met ontbijt op bed wakker maakt.  Ook dat hij met hem gaat uit eten als hij ziet dat je een slechte dag hebt.

12. Hij herkent zijn fouten

Het is zo aantrekkelijk om een ​​man te hebben zonder zijn giftige mannelijkheid. Je partner moet zijn ego opzij kunnen zetten en bereid zijn om problemen op te lossen. Huwelijken vallen uiteen, omdat partners koppig zijn en zich niet meer willen aanpassen. Zolang jullie beiden problemen kunnen benoemen en samen proberen op te lossen, je relatie gaat op een Disney-sprookje te lijken.

Hoe weet ik of hij van mij houdt conclusie

Wanneer een man niet van je houdt dan is het beter om hem te laten gaan (of je kunt nog één laatste poging wagen), wanneer hij wel van je houdt dan is het belangrijk om ervoor te zorgen dat hij dit blijft doen.

Dit zijn de tekens dat je kunt meten of je in een goede relatie verkeert. Wat is jouw mening hierover? Zijn er misschien, andere tekens dat ik niet had benoemd? Laat me weten door een commentaar hieronder te laten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Volg Ons

burnbooster
BREINBOOST

BMI Calculator (vrouw)

Related Posts: