4 Stappen om Buikvet Binnen Twee Weken te Verliezen

door | dec 25, 2021 | Dieet | 0 Reacties

Spread the love

Er is geen een magische “buikvetverbrander”, en het is onwaarschijnlijk dat je binnen twee weken een aanzienlijke hoeveelheid buikvet gaat verliezen als je dat zelf en zonder hulp van een deskundige gaat proberen. Maar als je nu bepaalde veranderingen in je levensstijl aanbrengt, kunt je je taille beginnen te verkleinen.

Als je echt je buikvet binnen twee weken wil verliezen, dan adviseer ik je om dit programma te volgen. Je wordt door een team van ervaren en deskundige mensen in behandeling genomen, en geloof me, jouw buikvet gaat gewoon smelten als boter op het vuur. En ook voor een zeer aantrekkelijke prijs.

de grote buikvet reset

Wil je toch de buikvet binnen twee weken verliezen zonder hulp van buiten, dan raad ik je aan om het volgende te doen.

Buikvet binnen twee weken verliezen – Het stappenplan

De sleutel is om je eetgewoonten en trainingsregime te veranderen. Gooi minder gezonde voedingsmiddelen weg, vul stofwisseling ondersteunende voedingsmiddelen aan, verminder bepaalde koolhydraten en verhoog je trainingsintensiteit. Hier leest je hoe je dat kunt doen.

1. Vul gezonde vetten aan

Niet alle vetten zijn gelijk gemaakt. Sommige kunnen het gemakkelijker maken om buikvet te verliezen en het weg te houden. Omega-3 vetzuren, die van nature voorkomen in vis (zoals zalm en tonijn) en visolie, zijn bijzonder gunstig.

Een onderzoek van november 2015 in PLOS One liet zien dat visolie de taille-tot-heupverhouding kan verbeteren bij gebruik als onderdeel van een afslankplan. Deze vetzuren kunnen volgens onderzoekers nog effectiever zijn in het voorkomen van gewichtstoename.

Een andere studie, die in april 2014 verscheen in The FASEB Journal, toonde aan dat omega-3 vetzuren de totale vetmassa, het visceraal vet, het lichaamsgewicht0 en de ontstekingen bij mensen met obesitas kunnen verminderen.

Visolie is geen buikvetverbrander, maar het lijkt erop dat het kan helpen bij het afvallen. Goede bronnen van omega-3 vetzuren zijn de volgende, volgens de Gezondheidcntrum:

 • Chia zaden
 • Koudwatervissen, waaronder zalm, tonijn, sardines en makreel
 • Lijnzaad
 • Plantaardige oliën, waaronder canola, lijnzaad en sojabonen
 • Walnoten
 • Sommige verrijkte voedingsmiddelen, waaronder sommige eieren, melk, yoghurt en sojadranken

Deze gezonde vetten kunnen ook helpen beschermen tegen hartaanvallen, artritispijn verlichten en leeftijdsgebonden maculaire degeneratie voorkomen. Er is echter meer onderzoek nodig om deze voordelen te bevestigen.

Tip

Zelfs gezond vet kan gewichtstoename veroorzaken als je er te veel van eet, dus houd je aan de juiste portiegroottes.

BUIKVET

2. Beperk suiker en geraffineerde koolhydraten

Suikerhoudende dranken en voedingsmiddelen zijn gekoppeld aan een grotere tailleomvang.

Een studie uit juni 2014 in The Journal of Nutrition verbond bijvoorbeeld de consumptie van frisdrank met buikvet. Onderzoekers wijzen erop dat het de locatie van vetopslag is die van belang is als het gaat om de algehele gezondheid. Visceraal vet, dat zich ophoopt in de buikstreek, draagt ​​het meest waarschijnlijk bij aan diabetes en cardiovasculaire problemen.

Begin met het verminderen van suiker, geraffineerde koolhydraten en andere voedingsmiddelen die buikvet kunnen bevorderen, waaronder:

 • Ontbijtgranen
 • Wit brood (in tegenstelling tot volkoren of volkoren)
 • Witte pasta (in tegenstelling tot volkoren)
 • Witte rijst (in tegenstelling tot bruine)
 • Snoepjes en desserts
 • Gefrituurd en fastfood
 • Chips
 • Softijs
 • Gearomatiseerde yoghurt
 • Mueslirepen
 • Suikerhoudende dranken, zoals frisdrank, energiedranken, sportdranken en gezoete koffie en thee

Controleer de ingrediëntenlabels op toegevoegde suikers en verborgen koolhydraten. Beperk voedingsmiddelen die volgende ingrediënten bvatten:

 • witte bloem,
 • tafelsuiker,
 • kokossuiker,
 • melasse,
 • glucose,
 • dextrose of
 • fructose-glucosestroop.

Je moet ook weten dat in veel zogenaamde dieetproducten heel veel suikers zitten. Zelfs als het etiket ‘suikervrij’ of ‘geen suiker toegevoegd’ vermeldt, kunnen ze vruchtensapconcentraat, fructose, maltose en andere verborgen suikers bevatten. Controleer altijd het voedingsetiket.

3. Vermijd transvetten

Transvetten, ook wel transvetzuren genoemd, bevorderen de ophoping van buikvet, volgens een rapport van maart 2018 in Circulation.

Wat meer is: transvetten verhogen het slechte cholesterol en verlagen het goede cholesterolgehalte, wat kan bijdragen aan hartaandoeningen, diabetes en beroertes, volgens de American Heart Association.

Deze vetten zijn sterk bewerkt en hebben geen voedingswaarde. Voedingsmiddelen met transvetten kunnen zijn:

 • Gefrituurd en fastfood
 • Magnetron popcorn
 • Verpakte cake
 • Gebak, koekjes en ander gebak
 • Koffiemelk
 • Andere voedingsmiddelen gemaakt met gedeeltelijk gehydrogeneerde oliën, waaronder sommige snoepjes

4. Voeg HIIT toe aan je trainingen

Als je serieus lichaamsvet wilt verbranden, is regelmatige lichaamsbeweging een must. Sommige trainingen zijn echter effectiever dan andere.

Onderzoek toont aan dat intervaltraining met hoge intensiteit (HIIT) je metabolisme omhoog kan schieten en buikvet kan helpen verminderen. Uit een onderzoek van september 2019 in Mayo Clinic Proceedings bleek inderdaad dat HIIT effectiever is in het verminderen van buikvet dan andere soorten training.

In een studie uit april 2016 in The Journal of Sports Medicine and Physical Fitness werd gekeken naar de effecten van HIIT versus traditionele trainingen op de lichaamssamenstelling. Mensen die twee wekelijkse HIIT-sessies en twee reguliere sportschooltrainingen voltooiden, zagen een grotere vermindering van buikvet dan degenen die alleen HIIT of traditionele sportschooltraining deden. Hun cardiorespiratoire conditie verbeterde ook.

Bij HIIT wissel je af tussen korte, intense periodes van activiteit en rustperiodes of oefeningen met een lage intensiteit. De meeste HIIT-workouts omvatten 30 seconden intensieve inspanning, zoals sprinten of touwtjespringen, gevolgd door 30 seconden rust. Een typische sessie duurt tussen de 10 minuten en 20 minuten.

Je moet HIIT niet elke dag doen, maar als je het combineert met low-impact krachttraining en/of matige cardio, wordt het misschien makkelijker om binnen twee weken buikvet te verliezen.

Hoe zit het met producten die worden verkocht als buikvetverbranders?

Als je weinig tijd hebt, kan het verleidelijk zijn om een ​​buikvetverbrander te proberen, zoals Fatburner van Natuurlijk Presteren, of Detox producten.

Deze producten hebben een hele hoge cijfers bij consumenten gehaald, maar enige wat als een nadeel wordt ervaart, is dat er geen harde wetenschappelijke bewijzen er zijn die deze beweringen ondersteunen.

Of je het nu leuk vindt of niet, er bestaat niet zoiets als een magisch supplement dat buikvet aanpakt of verbrandt. Een uitgebalanceerd dieet in combinatie met krachttraining en HIIT zal je helpen om over het algemeen slanker te worden, waardoor je buikvet kwijtraakt.

De gezondheidsrisico’s van buikvet

Visceraal vet is de medische term voor het type vet dat je lever, galblaas en andere buikorganen omringt. Het is ook bekend als actief vet vanwege het vermogen om pro-inflammatoire stoffen af ​​te geven. Tegelijkertijd beïnvloedt het de productie van adiponectine, een hormoon dat verbonden is met het metabolisme.

Volgens een review van juni 2017 in de Archives of Medical Science zijn obesitas en ontsteking sterk met elkaar verbonden. Visceraal vet scheidt inflammatoire adipokines af die bijdragen aan het ontstaan ​​van insulineresistentie, atherosclerose, metabool syndroom en andere aandoeningen. Deze verbindingen interfereren ook met het vermogen van je lichaam om koolhydraten en vetten af ​​te breken, wat de metabolische gezondheid beïnvloedt.

Een grote studie met meer dan 500.000 mensen en gepubliceerd in het Journal of the American Heart Association in februari 2018 suggereert dat buikvet meer gevaren met zich meebrengt voor degenen die bij de geboorte een vrouw zijn toegewezen (AFAB) dan die voor mannen bij de geboorte. Het risico op een hartaanval is ongeveer 10 tot 20 procent hoger voor AFAB-patiënten met een hogere taille-tot-heupverhouding en andere markers van abdominale obesitas in vergelijking met degenen die in het algemeen gewoon zwaarder zijn.

Naast visceraal vet kunt je ook onderhuids of “zacht” buikvet hebben, dat onder de huid wordt opgeslagen. Beide soorten vet zijn moeilijk te verliezen, dus verwacht niet van de ene op de andere dag resultaten.

Vergeet wonderlijke afslankpillen, crashdiëten en speciale producten die vetverlies garanderen. Richt je in plaats daarvan op het eten van een gezond, uitgebalanceerd dieet en op de meeste dagen aan lichaamsbeweging. Maar het is wel een oplossing die je kan helpen om buikvet binnen twee weken te verliezen (now, duurt misschien wat langer maar het resultaat is voltreffelijk).

Ben je jouw buikvet echt beu en ben je echt klaar om af te vallen?

Bereid jezelf voor op succes om voorgoed van de veroorzakers van buikvet af te komen. Want net als vorig jaar lanceren Jonathan & Iris van Phoenix Lifestyle De Grote Buikvet Reset, voor mensen zoals jij: die gezondheid belangrijk vinden én eraan willen werken. Daar is iedereen welkom!

Dit is wat het doet:

 • Het is een weerstand booster.
 • Het helpt je in kaart te brengen of jouw hormoonsysteem verstoord is (ook en juist als je man bent).
 • Definitief afrekenen met gevaarlijke gezondheidsrisico’s zoals buikvet.
 • Een persoonlijk actieplan ontwikkelen om je zelfherstellend vermogen te vergroten.
 • De onderliggende oorzaken voor stress & gejaagdheid aanpassen.
 • Vanuit ‘mogen’ en niet ‘moeten’ te werken aan een gezonde levensstijl.

Doe je mee? Klik hier voor De Grote Buikvet Reset

Het mooie is: Je doneert daarmee 50% van het aankoopbedrag aan het Artsen Collectief.

Win, win, jij een weerstand booster en wij meer mogelijkheden om ons woord te verspreiden.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Volg Ons

BREINBOOST

Related Posts: