Wat te Doen Wanneer Het Libido van Een Man te Laag Is? Het Testoplan Review.

door | jun 2, 2021 | Gezondheid, Reviews | 0 Reacties

De meeste mensen denken dat het mannelijke libido altijd in overdrive is, toch? Verkeerd – een op de vijf mannen heeft eigenlijk een lage geslachtsdrift. In dit artikel gaan we uitgebreid hebben over wat te doen als het libido van een man te laag is. Ook gaan we hebben over hoe de libido van een man te verhogen en daarom heb ik het testoplan review ook gedaan. Het testoplan is een zeer succesevole methode om het libido van een man te verhogen. Maar eest een paar stereotype over mannelijke seksualiteit.

Mannen. Hoge geslachtsdrift. Hijgende seksuele dieren. We weten wat ze willen. En we weten wanneer ze het willen: het liefst nu.

Zelfs artsen hebben de neiging om mannen te zien als ‘seksuele automaten’, vastbesloten om altijd seks te willen, zegt baanbrekende seksonderzoeker Irwin Goldstein, MD, directeur seksuele geneeskunde in het Alvarado Hospital in San Diego en hoofdredacteur van The Journal of Sexual Medicine. ‘Maar dat is helemaal niet het geval’, vertelt Goldstein aan WHTT Magazine. “Veel, veel mannen – ongeveer een op de vijf – hebben zo’n laag seksueel verlangen dat ze liever bijna iets anders zouden gaan doen dan seks hebben.”

Een op de vijf mannen wil geen seks? Hoe kan dat waar zijn? En waarom horen we niets hierover? Eigenlijk hebben meer vrouwen last van de zin “Vanavond niet, schat” dan de mannen. Goldstein zegt dat de meeste mensen denken dat dit een zeldzame gebeurtenis is. “Maar in feite zegt bijna 30% van de vrouwen dat ze meer interesse in seks dan hun partner hebben.”

De oorzaken van een lage geslachtsdrift (libido)

Dus, wat zit achter een laag seksueel verlangen aan? Veroudering speelt een rol, hoewel veel oudere mannen een sterke interesse in seks hebben, benadrukt Goldstein. Net als de meeste andere menselijke eigenschappen, varieert de geslachtsdrift van mens tot mens.

De meeste mannen vallen in het normale bereik; sommigen zijn buitengewoon gedreven in de richting van verslavingsachtig seksueel gedrag. Aan de andere kant van de schaal bevinden zich mannen met een zeer lage seksuele interesse. Dit zijn mannen die lijden aan een hypo-actieve seksuele luststoornis (HSDD).

“Er zijn altijd mannen aan beide kanten van de normale curve”, zegt Goldstein. “En een bepaald percentage – misschien tot een kwart – zal om een ​​hele reeks redenen worden beschouwd als HSDD.”

Meest voorkomende redenen voor de lag libido bij mannen zijn:

 • Psychologische problemen. Stress en angst door de druk van het dagelijks leven, relatie- of familieproblemen, depressie en psychische stoornissen behoren tot de vele factoren die seksueel verlangen kunnen beïnvloeden.
 • Medische problemen. Ziekten zoals diabetes; aandoeningen zoals obesitas, hoge bloeddruk en hoog cholesterol; en HIV-medicijnen, sommige remedies tegen haaruitval en andere medicijnen kunnen het seksuele verlangen negatief beïnvloeden.
 • Hormonale oorzaken. “Testosteron is het hormoon van verlangen, zowel voor vrouwen als voor mannen”, zegt Goldstein. Lage testosteronniveaus betekenen meestal een laag seksueel verlangen. Niveaus dalen naarmate mannen ouder worden, andere oorzaken zijn chronische ziekten, medicijnen en ander drugsgebruik. Hormonen kunnen ook een rol spelen, zoals lage niveaus van schildklierhormoon of, zelden, hoge niveaus van prolactine, een hormoon dat wordt geproduceerd in een klier aan de basis van de hersenen.
 • Laag dopaminegehalte. Seksueel verlangen heeft uiteraard betrekking op de hersenen – en het chemische berichtensysteem van de hersenen is nauw verbonden met seksueel verlangen. Een van die boodschappers is dopamine. Artsen hebben opgemerkt dat patiënten met de ziekte van Parkinson die werden behandeld met dopamine-stimulerende geneesmiddelen, een verhoogd seksueel verlangen hadden. Goldstein zegt dat deze medicijnen sommige mannen met HSDD helpen.

Welke behandelingen zijn er om lage libido bij mannen te bestrijden?

Elke oorzaak van een laag seksueel verlangen heeft zijn eigen behandeling. Wanneer de oorzaak psychologisch is, kan sekstherapie mannen specifieke technieken en strategieën bieden om weer plezier in seks te krijgen. “Het is geen psychotherapie; het is psychologische begeleiding gericht op seksuele problemen”, legt Goldstein uit.

In gevallen waar het probleem een ​​laag testosteron is, kunnen mannen testosteronsupplementen nemen als ze meetbare lage niveaus hebben. Ongeveer 25% van de mannen gaat voor wekelijkse testosteronschoten, zegt Goldstein, maar de meesten kiezen voor de natuurlijke manieren die ook geweldige resultaten kunnen opleveren.

Het programma dat op de Nederlandse markt buitengewone goede resultaten heeft opgeleverd is Het Testoplan. Het Testoplan is een unieke methode waarin je van A tot Z leert hoe je op een 100% natuurlijke manier het mannelijke hormoon kunt verhogen met kleine aanpassingen aan voeding & leefstijl en welke factoren je hormonen verstoren.

Wanneer Goldstein vermoedt dat lage dopaminegehalten de kern vormen van het lage seksuele verlangen van een man, kan hij dopamine-verhogende medicijnen voorschrijven, hoewel deze behandeling momenteel niet zijn goedgekeurd door de Amerikaanse Medische Overheidsinstellingen    en risico’s met zich meebrengen.

Als je denkt dat de lage dopaminegehalten de oorzaak is voor je lage libido, neem contact met je huisarts.

libido van een man

Wat zijn tekenen van een laag testosteron gehalte bij de mannen onder de 30

Als je denkt aan dalende niveaus van testosteron, denk je misschien aan mannen van middelbare leeftijd of oudere. Maar mannen onder de 30 kunnen ook een laag testosteron of ‘lage T’ ervaren.

Volgens de Mayo Clinic hebben de testosteronniveaus de neiging om te pieken bij mannen tijdens de adolescentie en vroege volwassenheid. Die niveaus nemen doorgaans elk jaar met ongeveer 1 procent af, beginnend rond de leeftijd van 30. Maar in sommige gevallen kunt je op jongere leeftijd een afnemend testosteron ervaren.

Lage T is een medische aandoening waarbij je lichaam niet genoeg van het hormoon testosteron produceert. Zowel mannen als vrouwen produceren testosteron, maar het wordt het “mannelijke hormoon” genoemd omdat mannen er veel meer van produceren.

Het is van cruciaal belang voor veel mannelijke kenmerken, waaronder de rijping van mannelijke geslachtsorganen, ontwikkeling van sperma, ontwikkeling van spiermassa, stemverdieping en haargroei. Lage T kan een verscheidenheid aan symptomen veroorzaken, waaronder erectiestoornissen, onvruchtbaarheid, verlies van spiermassa, vettoename en kaalheid.

Als je denkt dat je een lage T ervaart, maak dan een afspraak met je arts. In sommige gevallen wordt het veroorzaakt door ongezonde leefgewoonten die je kunt veranderen. In andere gevallen wordt het veroorzaakt door een onderliggende medische aandoening die behandeling vereist. Je arts kan je helpen de oorzaak van je symptomen te identificeren en te leren hoe je ermee om kunt gaan.

Wat zijn de symptomen van een lage T?

Sommige advertenties voor testosteron-vervangende producten kunnen je doen geloven dat gewoon moe of chagrijnig zijn een teken is van een lage T. In werkelijkheid zijn de symptomen meestal meer betrokken dan dat. Ongeacht je leeftijd kunnen lage T-symptomen zijn:

 • Erectiestoornissen, of problemen met het ontwikkelen of behouden van een erectie
 • Andere veranderingen in je erecties, zoals minder spontane erecties
 • Verminderd libido of seksuele activiteit
 • Onvruchtbaarheid
 • Snel haarverlies
 • Verminderde spiermassa
 • Verhoogd lichaamsvet
 • Vergrote borsten
 • Slaapstoornissen
 • Aanhoudende vermoeidheid
 • Hersenmist
 • Depressie

Veel van deze symptomen kunnen ook worden veroorzaakt door andere medische aandoeningen of leefstijlfactoren.

Wat veroorzaakt een lage T bij jonge mannen?

Lage T komt minder vaak voor bij mannen onder de 30, maar het kan nog steeds voorkomen. Bijdragende factoren zijn onder meer:

 • hoog cholesterolgehalte
 • hoge bloeddruk
 • overgewicht of obesitas hebben
 • overmatige hoeveelheden alcohol drinken amounts
 • illegale drugs gebruiken
 • het gebruik van anabole steroïden
 • het nemen van bepaalde voorgeschreven medicijnen zoals steroïden en opiaten, vooral in overmaat

Sommige gevallen van lage T kunnen verband houden met andere medische aandoeningen, zoals:

lage libido

Wat moet je doen als je denkt dat je een lage T hebt?

Als je vermoedt dat je een lage T heeft, maak dan een afspraak met je arts. Ze kunnen met een simpele bloedtest je testosterongehalte bepalen.

Als je arts constateert dat je testosteronniveau lager is dan normaal, kan hij aanvullende tests bestellen of een onderzoek doen om te onderzoeken waarom. Je behandelplan hangt af van je diagnose en medische geschiedenis. Je arts kan veranderingen in levensstijl of testosteronvervangingstherapie aanbevelen.

Je moet altijd met je arts overleggen voordat je nieuwe medicijnen gebruikt, waaronder testosteron-vervangende supplementen. Volgens onderzoek gepubliceerd in PLOSOne, kan therapie met testosteron het risico op een hartaanval verhogen, vooral als je al een hartaandoening heeft. Jouw arts kan je helpen de mogelijke voordelen en risico’s van verschillende behandelingsopties te begrijpen.

Om alle deze risico’s te vermijden, heb ik een hele simpele en goedkope oplossing voor jou.  Deze oplossing heet Het Testoplan.

In deze testoplan review ga ik je alles vertellen over dit geweldig product.

Wat is Het Testoplaan?

Een tekort aan Testosteron is een groot probleem onder de mannen. Zoals we hierboven hebben al gemeld, het kan zorgen voor onverklaarbare klachten zoals: vermoeidheid, depressie, onzekerheid, laag libido, het ontwikkelen van vrouwelijke kenmerken (manboobs, vet rondom de heupen) en concentratieproblemen.

Het testosteron wordt in de “Cellen van Leydig” aangemaakt. Deze celen bevinden zich in de edele delen van een man.

Als je 30 jaar of ouder bent, sterft jaarlijks 1-2% van deze cellen af.  Op deze manier je hebt dus, ieder jaar steeds minder capaciteit om dit mannelijke hormoon aan te maken. In de eerste jaren boven de 30 merk je meestal niets maar rond de 35 – 40 jaar beginnen vaak de eerste problemen. Maar, als je weet hoe je de capaciteit van deze cellen die je nog over hebt optimaal kunt benutten, dan kun je behoorlijk wat voor je seksuele gezondheid doen.

Het Testoplan is wat je eigenlijk nodig hebt. Met behulp van de juiste en goedkope voeding, kleine veranderingen in je leefstijl, de juiste manieren van bewegen en het vermijden van alle factoren die productie van dit hormoon onderdrukken, kun je meer van het testosteron aanmaken.

Het Testoplan laat je zien hoe je al die ingrediënten op een perfecte manier kunt toepassen zonder dat je hierdoor hele grote uitgave moet doen en zonder dat je te veel veranderingen in je lifestyle moet doorbrengen.

Hierdoor ga je veel lekkerder in je vel zitten, je krijgt meer energie en meer motivatie. Tevens word je zelfverzekerder, je gaat beter slapen, je krijg een fitter lichaam en jij gaat je weer meer als een echte man voelen.

Deze unieke methode is door Jochum Smid, ingenieur in de biochemie en oprichter van Natuurlijk Presteren ontwikkeld en is gebaseerd op 1000+ wetenschappelijke onderzoeken.

Deze methode leert hoe je in 11 simpele stappen het mannelijke hormoon testosteron op een natuurlijke manier kunt verhogen.

Door deze methode toe te passen hoef je leven niet compleet om te gooien, maar je gaat leren hoe je met kleine aanpassingen aan je leefstijl een snel resultaat kunt boeken.

Jochum is 8 maanden lang bezig geweest met onderzoeken, lezen en schrijven voor dit Testoplan. Al deze kennis heeft hij verwerkt in één handig, overzichtelijk stappenplan, waar je vandaag al mee kunt beginnen.

Deze methode is in een digitaal bestand uitgewerkt, die je na de bestelling direct in je mailbox ontvangt. Als je snel genoeg bent ontvang je nog 7 bonussen t.w.v. €187 helemaal gratis bij. Dus, wacht niet te lang, verbeter je libido snel, effectief en veilig door hieronder op de knop te klikken.

het testoplan review

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Volg Ons

burnbooster
BREINBOOST

Related Posts: