Dieet Pro Ervaringen en Review (2023) – Het Nieuwe #1 Dieet van Nederland

door | dec 13, 2020 | Reviews | 0 Reacties

Spread the love

Vandaag wil ik het met jullie hebben over iets wat mijn leven echt letterlijk heeft veranderd. En dat zeg ik echt zonder te overdrijven. Ik ga mijn Dieet Pro ervaringen met jullie delen.

Het is jullie vast niet ontgaan dat ik in de afgelopen jaren bij zoveel ben afgevallen. Ik wil jullie graag vertellen hoe ik dat heb gedaan en waarmee dat heb gedaan. Vandaag ga ik het namelijk met jullie hebben over Dieet Pro en wat het inhoudt, hoe het werkt en waarom Dieet Pro zo goed werkt.

dieet pro ervaringen

Ben je na heel nieuwsgierig hoe ik ben afgevallen en hoe je dat zelf op een redelijk makkelijke manier kan bereiken blijf dan vooral dit Dieet Pro review lezen. Vijf jaar geleden besloot ik eigenlijk op mijn leven drastisch om te gooien. Ik was niet blij met wie ik was. Ik was niet blij met hoe ik uitzag, ik merkte gewoon dat ik best wel ongelukkig was met mezelf en dat dat voornamelijk te maken had met mijn gewicht.

Ik kom bepaalde dingen gewoon niet makkelijk doen omdat mijn buik in de weg zat. Mijn kleren pasten niet meer en je weet het wel, je hebt altijd iets wat je erg graag aan wil doen en de maat van die kledingstuk was al uitverkocht.

Het voelde echt als een ramp en ik voelde me gewoon niet gezond. Dus ik was daar gewoon klaar mee.

In het verleden heb ik echt wel vaker geprobeerd om af te vallen maar dat waren gewoon allemaal diëten die gewoon niet bij me pasten.  Ik heb gewoon heel erg verstrengeld met zoeken naar iets wat voor mij werkt. Op een dag besloot ik eigenlijk om wat online research te doen. Ik wilde namelijk kijken wat er nog meer was.

Ik zei tegen mij zelf: “het moest gewon een manier zijn waarop het voor mij wel zou werken.” Toen kwam ik eigenlijk per toeval uit bij Dieet Pro.

Wat is Dieet Pro?

Dieet Pro is een dieet dat uit shakes bestaat. Maar, er is een hele dikke vette maar en daar ben ik er zo blij mee en werd het voor mij zo goed. Het is niet dat je leeft op de shakes.

Je neemt er twee per dag alleen als ontbijt en als lunch en verder mag je over de dag gewoon eten. Je moet je natuurlijk wel een aantal bepaalde dingen houden en je mag niet zomaar alles eten maar dat geldt voor elk dieet.

Dat maakte het voor mij wel dat het heel makkelijk vol te houden was.

dieetpro review

Waarom werkt Dieet Pro zo goed en wat zijn de ingrediënten van Dieet Pro

Wat zit dan in Dieet Pro shake en waarom het dan zo goed werkt?

Er zitten slechts 79 kilocalorieën in per shake en dat is werkelijk niets. Dat is wel onder voorwarde dat je deze shake met water aanmaakt. Daar kom ik later terug op. Er zit ook 18 gram speciaal type eiwit en er zitten geen toegevoegde suikers.

Verder bevat Dieet Pro bevat:

 • Chroom
 • Choline
 • Groene thee en
 • L-carnitine

Dat zijn allemaal stofjes die helpen bij de vetverbranding.

Tevens helpt Dieet Pro het lichaam te reinigen via de lever en helpt de bloedsuikerspiegel in balans te houden.

Hoe val je met Dieet Pro af?

Ik ben dus echt als een gek aan de slag gegaan met Dieet Pro. Het was verbazingwekkend hoe eigenlijk makkelijk het me afging. Waarschijnlijk kwam het ook omdat ik op dat moment heel makkelijk de discipline kon opbrengen.

Ik wilde echt heel graag afvallen. Toen ging ik sporten ook 3 tot 5 keer in de week. Kijk, ik moet er natuurlijk wel blijven zeggen dat Dieet Pro geen wondermiddel is. Maar, dat geldt voor elk dieet. Uiteindelijk, het is iets dat je het toch echt zelf moeten doen.

Toch, ik was echt positief verrast over hoe makkelijk het ging en hoe prettig ik het vond.

Hoe zit mijn favoriete pakket van de Dieet Pro uit?

Nadat ik eigenlijk toch best wel redelijk snel resultaat behaalde, dat deed bij Dieet Pro zelf ook niet onopgemerkt. Zij vroegen mij of ik een samenwerking aan wil gaan. Wat ik nu gedaan heb is in samenwerking met Dieet Pro en pakket samengesteld dat Lisa’s Joyce heet, bestaande uit:

 • Twee Shakes naar keuze of beter gezegd 2 smaken naar keuze. Er zijn zoveel smaken beschikbaar dat er vast wel iets tussen zit wat je lekker vindt. Dit is dat allemaal aangeven op de website. Ik kan je wel mijn favoriete smaken opnoemen en dat zijn onder andere mango en karamel, cappuccino en aardbei.
 • Verder zit erin en shake beker
 • Daarnaast zitten er nog groene thee capsules. Deze capsules ondersteunen de vetverbranding.
 • Er zit ook nog een handig weekmenu bij. Je kunt hier natuurlijk eindeloos mee variëren. Dat betekent niet dat je elke week hetzelfde moet eten. Het is eigenlijk een goede manier om ideeën op te doen. Overigens, dit weekmenu ook gewoon op de website van Dieet Pro.

Het pakket leven waarde van € 74,75 maar als je dus dit pakket bestelt, dus het Lisa’s Joyce pakket wat ik in een samenwerking dus heb opgesteld, dan kost het je € 54,90 wat natuurlijk gewoon een kopje is.

dieetpro review

Dieet Pro ervaringen – Hoe wordt Dieet Pro gebruikt?

Heel veel mensen zijn op zoek naar verschillende Dieet pro shake recepten. Ik ga jullie vier manieren laten zien hoe je de shakes kunt gebruiken:

Recept #1:

Recept #1 is eigenlijk de meest makkelijke Dieet Pro recept en de optie waardoor je de minst aantal calorieën binnenkrijgt. Het is namelijk de bedoeling ik je twee tot 300 milliliter water in de beker doet en een schep Dieet Pro toevoegt en dan gewoon schudt. Klaar is kees.

Recept #2:

Optie 2 is eigenlijk mijn favoriete manier van het klaarmaken van een shake. Ik gebruik namelijk 150 milliliter water in combinatie met 150 milliliter Optimel. Je mag hiervoor de smaak naar keuze gebruiken. Ik zou de smaak kiezen die past bij smaak van shake. Dus, ik ga voor Optimel mango die past bij Dieet Pro mango poeder. Dit is mijn favoriete optie omdat het een shake iets dikker maakt en dus iets meer vult.

Recept #3:

Ook dit is een van mijn favoriete manieren om de shake klaar te maken, vooral om de weekenden. Hoewel je natuurlijk eindeloos kan variëren met alle smaken die er verkrijgbaar zijn, is het toch wel eens lekker om het net even anders te doen. Misschien heb je net even wat meer honger, dan heb ik voor jou de ideale oplossing.

Dus, voor deze recept heb je nodig:

 • Wederom Optimel 150 milliliter
 • 150 milliliter water
 • Uiteraard een schepje Dieet Pro en…
 • Bevroren bosvruchten

Doe alles in een blender, laten een halve minuut draaien en klaar is je smoothie. Lekker!

Recept #4:

De pannenkoekjes! Dit is echt mijn ultieme favoriet, alleen moet je dit natuurlijk niet te vaak doen, het is natuurlijk niet zo gezond als gewoon de shake drinken.

Wat je nodig hebt:

 • Een rijpe banaan.
 • 2 eieren
 • Dieet Pro poeder (1 schep)
 • Bevroren bosvruchten

Ik zou een smaak kiezen die een beetje pas bij de smaak van de banaan. Ik gebruik de karamel shake omdat ik vind dat deze smaak het best past bij de smaak van de banaan.

Dit recept is echt super simpel. Je prakt de banaan met een vork helemaal fijn, dat de banaan zacht wordt. Voeg de 2 eieren toe en kluts je de eieren doorheen. Vervolgens voeg je dus een scheepje Dieet Pro aan toe en uiteindelijk krijg je een beslag als resultaat. Het ruikt echt superlekker.

Op deze manier ga je pannenkoeken maken. Je doet de scheutje olijfolie in de pan. Doe vervolgens een scheplepel van beslag gelijk in de pan. Je bakt de pannenkoeken zoals gebruikelijk.

Deze pannenkoeken eet je als ontbijtje, of lunchen, of whatever, of gewoon een keer als tussendoortje in de week. Dit is echt super simpel en echt superlekker. Doe wat bosvruchten over, een beetje honing en geniet.

Ik wil nogmaals even benadrukken dat Dieet Pro absoluut geen wondermiddel is. Je moet het echt zelf doen en echt disciplinair te werk gaan. Daartegenover, het is wel gewoon heel makkelijk vol te houden.

Het kan ook zijn dat dit voor jou helemaal niet werkt. Elk lichaam werkt natuurlijk anders. Ik heb ook heel lang moeten zoeken naar iets wat voor mij wel werkte.

Mocht je nou graag willen proberen doe het dan gewoon, want het is het wat mij betreft en de moeite waard en in mijn ogen ook gewoon een hele verantwoorde manier van afvallen.

dieetpro review

Dieetpro eetschema – hoe zit eruit?

Het is wel handig om te weten hoe een Dieetpro eetschema er dan wel uitziet. Zo’n eetschema kun je een inzicht op de tijdstippen en de hoeveelheid eten geven dat je in 1 dag consumeert.

Je kunt altijd, natuurlijk, de tijdstippen en wat je eet een beetje aanpassen aan je eigen behoeften. Als je vroeg opstaat, neem in de ochtend je eerste maaltijd zoals in het voorbeeld hieronder:

 • Shake : 8u
 • Tussendoortjes: 10u15
 • Shake: 12u30
 • Tussendoortje: 15u
 • Tussendoortje: 16u30
 • Avondeten: 18u
 • Snack: 20u30

Het principe van Dieet Pro Shake is dat je elke 2 uur gaat iets te gaan eten. Het nadeel hiervan is dat je veel eetmomenten op een dag hebt. Voor de mensen die bang zijn dat ze honger gaan lijden is dit eigenlijk een voordeel.  Zodra ze een beetje honger krijgen, het is al tijd voor een nieuw eetmoment.

Afvallen met Dieet Pro is stuk aangenamer en makkelijk. Doordat Dieetpro veel smaken aanbiedt, de variatie is heel groot en diëten met Dieet Pro wordt nooit saai. Je kunt eigenlijk, eindeloos variëren. Je kunt ook kiezen voor een Dieet Pro Variatiepakket en je gaat op zoek naar je favoriete smaak!

dieetpro review

Voor wie is dit programma bedoeld?

Iedereen die gewicht wil verliezen en een gezond lichaam teug wil krijgen kan gebruik maken van Dieet pro afslankprogramma. Het programma is eigenlijk geschikt zowel voor mannen als voor vrouwen.

Dit dieet is zo samengesteld dat je de shakes gaat als vervanging van ander voedsel gebruikt. Op deze manier ga je het aantal ingenomen calorieën aanzienlijk terugdringen, eiwit inname verhogen waardoor het gewichtsverlies gaat ontstaan. (bron)

Stop je met de shakes dan is het de bedoeling dat jij en je lichaam een gewoonte hebben opgebouwd van voldoende gezonde voeding op de juiste momenten waardoor je niet in een jojo-effect terecht komt.

Hoeveel je gaat afvallen met Dieet Pro programma is niet te voorspelen. Het is sterk afhankelijk van hoe je lichaam in elkaar zit en hoe jou stofwisseling eruitziet.

Is het Dieet Pro programma gezond?

Hoe komen we achter of dit programma gezond is? Niemand van ons wil met iets starten als dit geen vooruitgang brengt en alleen schade kan veroorzaken.

Dieet Pro is zeker een gezond supplement dat je in combinatie met gezonde voeding kan helpen relatief snel kilo’s kwijt te raken. En op een zeer verantwoorde manier.

Je moet ook je realiseren dat Dieet Pro geen vervanging is voor de rest van je leven. Dit programma is bedoeld om voor een bepaalde periode de beste resultaten te behalen voor wat betreft gewichtsverlies. 

De shakes van Dieet Pro zijn uit gezonde voedingsstoffen gemaakt en je kan deze shakes meerdere malen per dag drinken. Ze zijn gezond en zorgvuldig gemaakt met de beste ingrediënten.

Je gaat beste resultaten behalen als je 2 dagelijkse maaltijden door een shake vervangt. De derde maaltijd is een gewone maaltijd die je dagelijks eet. Op deze manier blijf je gewoon de vaste voeding eten waardoor je ook makkelijker met het programma kunt stoppen.

Kun je Dieet Pro Kopen bij Kruidvat, Etos of een andere drogisterij?

Dieet Pro producten is niet mogelijk bij Kruidvat aan te schaffen. Je kunt er bij een groot aantal andere verkooppunten deze producten aan te schaffen. Toch is de beste manier om Dieet Pro te bestellen op de eigen website van het merk. Daar kun je best grote kortingen krijgen, vooral als je meerdere potten poeder koopt. Soms kan het voordeel tot 50% bedragen. Klik op de onderstaande knop om naar de officiële website te gaan.

dieetpro review

2BSlim Kcal-arme sauzen

Heb jij ook het gevoel dat je altijd op moet letten wat je eet, omdat je bang bent om te veel koolhydraten, suiker, vetten en calorieën binnen te krijgen? Met de sauzen van 2BSlim hoef je je daar geen zorgen meer over te maken! Onze saus is heerlijk en kan worden gebruikt in vele gerechten, terwijl het tegelijkertijd volledig vetvrij en suikervrij is. Bovendien bevat het slechts 1 tot maximaal 3 kcal per dosering, wat het ideale product maakt voor wie op zoek is naar een koolhydraatarme of caloriearme optie.

Klik op de link en koop nu 2BSlim’s sauzen om heerlijk te genieten zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de hoeveelheid koolhydraten, suiker, vetten en calorieën.

Meest gestelde vragen over Dieet Pro Programma

Wat is het verschil Tussen Dieet Pro en Dieet Pro Plus

Dieet Pro Plus is een verbeterde versie van de standaard Dieet Pro shake. Deze versie is een vezelrijke en eiwitrijke shake met slechts 68 kcal wat iets minder is dan gewone Dieet pro shake. DieetPro Plus is 100% suikervrij! Je moet weten dat Dieet Pro Plus is met een stevia extract gezoet en bevat ook een andere soort eiwit. Deze Dieet Pro stevia bevat 100 gram minder poeder per pot dan gewone Dieet pro. De reden hiervoor is dat de grondstoffen voor de plus variant duurder zijn. Tevens bevat het Dieet Pro Plus een complete mix van vitamines en mineralen. Dit zijn vitamine uit vitamine B complex, dus vitamine B2, B3, B5, B6 en B12. Deze vitamines helpen energie uit de vet vrij te maken en zorgen ervoor dat koolhydraten en eiwitten en chroom de bloedsuikerspiegel in balans te houden.

Waarom is Dieet Pro effectief

Door bijna koolhydratenvrij te zijn en met slechts 79 kcal per shake is Dieet Pro een uitstekend product om snel af te vallen. Dieet pro is van de volgende ingrediënten gemaakt: Choline, voor een positieve invloed op de vetstofwisseling; Eiwitten, voor het in stand houden van je spierweefsel; Groene thee, voor de verhoging van de vetverbranding; Chroom, voor het in balans houden van je bloedsuikerspiegel. De grote hoeveelheid van de eiwitten zorgen ervoor dat je spierweefsel intact blijft en tegelijkertijd het jojo-effect wordt voorkomen. De meeste diëten gaan ten koste van spierweefsel in plaats van vet.

Waar kan ik Dieet Pro goedkoop met korting bestellen?

Wil je zeker zijn dat je de originele shakes bestelt? Klik dan de knop hieronder die je gaat met de actiepagina op de officiële website linken. Behalve de originele producten ontvang je ook de gratis recepten, toegang tot de Dieet Pro app en 32 spaarpunten. Je kunt ook bij diverse andere offline en online winkels Dieet Pro kopen. Een van de verkooppunten die je Dieet Pro kunt kopen is Holland&Barrett (Oude naam bekend als De Tuinen). Je kunt Dieet Pro niet bij drogisterij zoals Kruidvat kopen.

Conclusie

Dieet Pro is zeker een gezonde manier om gewicht te verliezen. Op de Webshoppagina van Dieet Pro kun je een breed assortiment aan shakes vinden, die allemaal even goed en effectief zijn. De keuze van de diverse smaken is reuze. Maar toch, vind ik, de ene shake is de andere niet. Neem daarom, voor je gaat starten met dit programma de ingrediënten goed onder de loep. Kies voor natuurlijke ingrediënten. Die zijn beter voor de gezondheid en doorgaans effectiever.

Dieet pro gebruikt hoogwaardige ingrediënten. Mede door ruime keuze aan smaken, gratis weekmenu’s en kortingen en aanbiedingen wil ik Dieet Pro belonen met vijf sterren.

dieetpro review

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Volg Ons

burnbooster
BREINBOOST

BMI Calculator (vrouw)

Related Posts: