5 Producten Die Een Trage Stofwisseling Versnellen

door | dec 7, 2019 | Dieet | 0 Reacties

Spread the love

Hoe trage stofwisseling versnellen is de vraag die veel vrouwen stellen en hopen dat er een magische pil was dat dit kan doen. God weet dat adverteerders willen dat we denken dat er een is! Er is altijd een “opwindende nieuwe ontdekking” om je metabolisme te stimuleren en je taille magisch te verkleinen.

De meeste van deze supplementen geven uiteindelijk weinig resultaten en sommige zijn zelfs nog schadelijk voor je gezondheid. Maar de jacht gaat door – “gewichtsverlies-pil” blijft een van de gezochtste termen in Google. De waarheid is dat er geen pil ter wereld is die het goed eten, sporten, een goede slaap krijgen en je stress aanpakken kan vervangen. Maar als je goede gewoontes hebt, zijn er enkele natuurlijke supplementen waarvan wetenschappelijk is bewezen dat ze je trage stofwisseling versnellen en je afslankproces sneller kunnen maken.

Hier zijn mijn top 5 supplementen die de trage stofwisseling versnellen en helpen sneller je vet te verbranden waardoor je ook sneller je streefgewicht kunt bereiken! (Geen magische pillen hier, alleen harde wetenschap …)

1. Trage stofwisseling versnellen – Fatburner van Natuurlijk Presteren

fatburnerFatburner van Natuurlijk Presteren is een natuurlijke vetverbrander die bijdraagt aan gewichtsbeheersing door de trage stofwisseling te versnellen, maar zonder een vervelend opgejaagd gevoel te geven. Als je geen chemische troep in je lichaam wil, de Fatburner is het juiste product voor jou. De Fatburner is geheel op natuurlijke basis gemaakt en bevat onder andere volgende ingrediënten:

 • Banaba blad
 • Rode Peper
 • Groene thee
 • Druivenpit
 • Citrus antioxidanten
 • Chinese Wilgenboom en
 • Alle belangrijke vitaminen & mineralen die je trage stofwisseling versnellen.

Met Fatburner krijg je een natuurlijk, veilig supplement dat effectief is en niet zorgt voor dat vervelende opgejaagde gevoel, zoals dat met normale chemische fatburners wel het geval is. Voor meer informatie over Fatburner en andere soortgelijke supplementen klik op deze link.

2. Trage stofwisseling versnellen – Groene thee-extract

groene thee extractStudies hebben aangetoond dat degenen die groene thee die gedurende 2 maanden 4 glazen thee per dag dronken, merkbaar minder lichaamsgewicht en taille hadden in vergelijking met degenen die geen groene thee hadden gedronken. De reden hiervoor is de catechinen – een antioxidant die overvloedig voorkomt in de groene thee. Deze antioxidant is een uitstekend supplement die helpt obesitas te bestrijden. Ik drink elke dag minstens een liter ongezoete groene thee.

Maar als groene thee niet jouw ding is, kun je nog steeds de voordelen van groene thee-extract in supplement vorm krijgen. Klik hier om een catechinen – houdende supplementenlijst te bekijken.

Klik hier voor meer informatie over groenethee-extract.

Gerelateerd: Biologische Groene Thee 

3. Trage stofwisseling versnellen – Black Latte

black latteWat als afvallen net zo gemakkelijk was als het drinken van een kop koffie? Met de Black Latte zou dat ook in 2023 werkelijkheid moeten worden. Althans volgens de makers van dit revolutionaire afslankproduct dat sinds het einde van 2018 in recordtempo als in andere Europese landen met ongekend succes wordt gekocht. De hoofdingrediënten in de formule zijn:

 • Geactiveerd houtskoolextract. Voorkomt dat het lichaam 80% vet van het ingenomen voedsel absorbeert en opslaat; zorgt voor een veilige afbraak, verwerking, verwijdering van oude vetafzettingen en toxische stoffen.
 • L-carnitine. Breekt het overtollige onderhuid vet af en verwijdert die, samen met sporen van cellulitis; bestrijdt de slappe huid en helpt een fit lichaam te verkrijgen na een groot gewichtsverlies.
 • Kokosmelkpoeder. Stimuleert een snellere stofwisseling. Brengt het zelfreinigingsproces in het lichaam op gang, wat een actieve verwerking is van oud visceraal vet dat opgeslagen zit aan de zijkanten en bij de buik.
 • Omega-3 vetzuur complex. Verhoogt het leptine gehalte, het hormoon dat verantwoordelijk is voor de snelheid van de vetafbraak in het lichaam. Het is belangrijk dat ons lichaam geen Omega-3 kan produceren, maar het alleen extern kan ontvangen.

Deze voedzame en makkelijk oplosbare drank verminderd de eetlust. Black Latte is kortgeleden heel populair geworden. Als je meer informatie over Black Latte wilt hebben of eventueel, bestellen klik dan op deze link. Gerelateerd: Black Latte Review

4. Trage stofwisseling versnellen – Ketox24 Afslankdruppels

ketoxKetoX24 afslankdruppels is een nieuwe, maar wel een bewezen afslanksensatie die uit Verenigde Staten naar Nederland is overgegaan. Op de markt zijn er diverse dieetsupplementen te vinden, maar zijn er weinig ervan zijn zo krachtig als KetoX24. Bij gebruik van deze druppel kuur het afslanken is niet alleen effectief, maar ook makkelijk. Een unieke samenstelling van diverse ingrediënten doet wat ie moeten doen, namelijk, je trage stofwisseling versnellen. Deze methode is in Amerika zeer populair geworden vanwege de goede resultaten dat met deze methode zijn bereikt.

Onderzoek van deze methode heeft ook daar plaatsgevonden (metabolic pathway research). Deze methode wordt inmiddels al enkele jaren meteen grote succes toegepast. Je moet niet Ketox24 als een dieet beschouwen want dit is gewoon een supplement. Dit supplement help je sneller af te slanken als je het in een combinatie met een katogen dieet gebruikt. Deze druppels van zichzelf doen geen wonderen, maar als je deze druppels op de juiste manier gaat gebruiken, het is een zeer effectief hulpmiddel om sneller weer op het juiste gewicht te komen. KetoX24 is een zeer krachtig dieetsupplement om een trage stofwisseling te versnellen. Bij het aanschaf van KetoX24 krijg je, wanneer gewenst is, een gratis online begeleiding van een ervaren diëtiste. KetoX24 is in mijn ogen het beste en meest effectieve afslanksupplement van 2019. Wil jij meer informatie over Ketox24 afslankdruppels of wil je deze druppels bestellen, klik dan op deze link. Gerelateerd: Ketox24 Review en Ervaringen

5. Trage stofwisseling versnellen – Omega-3 vetzuren

omega 3Als je al lang in deze community bent, weet je waarschijnlijk dat visolie een van mijn favoriete multitasking-supplementen is vanwege de rol die het heeft bij het helpen genezen van mijn zoon door een traumatisch hersenletsel. Visolie zit boordevol omega-3 vetzuren, de beste natuurlijke ontstekingsremmer.

Naast de verbazingwekkende voordelen voor de gezondheid van de hersenen en het bestrijden van ontstekingen, hebben onderzoeken echter aangetoond dat het toevoegen van omega-3’s (vooral DHA en EPA) aan uw dieet gedurende meer dan weken je lichaamsvet kan verlagen, vooral in vergelijking met diëten die rijk zijn aan andere vetzuren. Voor de beste samenstelling van de Omega3 vetzuren, L-Theanine en Glidkruid klik op deze link.

Daar vind je meer informatie, gezonde producten en adviezen om een gezonde levensstijl te hebben. Vergeet niet dat er geen enkele supplement is die de plaats van een voedzaam, evenwichtig dieet, regelmatige lichaamsbeweging en gezonde slaap- en stressbeheersingsgewoonten kan innemen. Maar als je op zoek bent naar een natuurlijk supplement die een trage stofwisseling versnelt zijn deze vijf supplementen hierboven een goed begin!

Bonus: Twee extra supplementen die een trage stofwisseling versnellen

Vanaf het moment dat dit werd geschreven, kwamen nog en aantal producten op de Nederlandse markt die, naar mijn mening, een heel goed uitkomst kunnen bieden als je op zoek naar een stofwisseling versnellende supplement bent. Hieronder ga ik deze twee supplementen onder loep nemen.

SlimDropico

slimdropico kruidvatSlimdropico is een complete nieuwigheid die op de markt is gebracht dat mensen voor het gewichtsverlies gebruiken. Het product is gemaakt in de vorm van druppels en de nauwkeurig geselecteerde ingrediënten zorgen voor een hoge efficiëntie en veilig gebruik. De eenvoudige en prettige toepassing van dit product maakte het in veel gevallen populair.

SlimDropico zijn afslankdruppels, die in het water of sap oplosbaar zijn. Hun natuurlijke ingrediënten ondersteunen jouw stofwisseling en versnellen vetverbranding. Op deze manier wordt het lichaamsvet verbrandt waardoor jij de overbodige kilogrammen verliest. Omdat dit middel in de vorm van druppels wordt toegediend, het lichaam neemt deze werkzame stoffen sneller aan en dat heeft een positieve invloed op het vermageringsproces. Daardoor zijn de effecten snel zichtbaar! bron

Op deze website heb ik een uitgebreide review over dit product geschreven. De Slimdropico review kun je hier lezen. Klik hier als je SlimDropico review wilt lezen. 

Als je dit product wilt bestellen, dan klik op deze link.

 

BurnBooster

burnboosterDe BurnBooster is een product waarmee je een complexe en dubbele aanval op het overtollige vet kunt verrichten! Een traag metabolisme (stofwisseling) is een vaak voorkomend obstakel bij het bereiken van het ideale gewicht. Terwijl sommigen mensen kunnen wat ze willen eten zonder vanaf aan te komen, moeten anderen juist, bij elke maaltijd heel goed opletten wat ze eten, omdat vet zich in hun lichaam kan ophopen.

BurnBooster helpt bij sneller verbranden van het vet en het versnellen van het metabolisme dankzij bv. Capsaïcine. Het tweede belangrijkste element bij het afvallen is het afremmen van de eetlust. Wanneer je eetbuien, voortdurende zin in eten en hoge eetlust wilt verminderen, zal de groene gerst in BurnBooster je hierbij helpen. Deze dubbele aanval op het overtollige gewicht zal effecten veroorzaken waar je van versteld zal staan! Je kunt BurnBooster kopen als je op deze link klikt. Klik hier om BurnBooster te bestellen!

Erg bedankt voor het lezen van dit bericht! Als je meer wilt weten over hoe je je dieet en gezondheid kunt kiezen, bekijk dan andere artikelen op deze blog. Ze zijn wetenschappelijk onderbouwd en hebben al duizenden mensen geholpen zich sneller beter te voelen en het gewicht te verliezen.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Volg Ons

burnbooster
BREINBOOST

BMI Calculator (vrouw)

Related Posts: