Biologische Groene Thee – Ontdek Alle Voordelen van Deze Wonderplant!

door | aug 25, 2016 | Gezondheid | 0 Reacties

Biologische Groene Thee – Ontdek Alle Voordelen van Deze Wonderplant!

Iedereen heeft weleens gehoord van de sterke geneeskrachtige werking van de groene thee. Biologische groene thee kan gebruikt worden voor de preventie en behandeling van kanker, hartproblemen, hart- en vaatziekten, hoog cholesterolgehalte, tandbederf, en vele andere ziektes. De biologische groene thee bevat polyfenolen. Polyfenolen zijn zeer sterke antioxidanten en hun rol is om onze verouderingsproces te vertragen.

Hoe en Waarvoor Wordt Biologische Groene Thee Gebruikt?biologische groene thee

Beste manier om groene thee te consumeren is als je groene thee drinkt met citroen. Ook raad ik u aan om groene thee te mengen met andere kruiden om bittere smaak te neutraliseren.

Deze thee heeft antikanker effect, voorkomt de ontwikkeling van atherosclerose (verstopte slagaders) en hart- en vaatziekten, verhoogt de stofwisseling en vetverbranding. Groene thee verlaagt ook het cholesterolgehalte. Groene thee bevat fluoride, die de ontwikkeling van cariës voorkomt. Het is rijk aan antioxidanten, die voorkomen beschadigingen van de cellen in het lichaam waardoor de verouderingsprocessen van het lichaam worden vertraagd. Het wordt ook gebruikt voor de behandeling van infecties, tegen verkoudheid en andere virusinfecties.

Regelmatige inname van de groene thee helpt tegen ontwikkeling van de maligne cellen in eierstokken, dikke darm, slokdarm, blaas, long, pancreas, prostaat, huid en zo voorts.

Het aantal mensen die ziek van kanker zijn is veel minder in Japan en andere landen in het Verre Oosten, waar mensen regelmatig groene thee consumeren. De precieze werkingsmechanisme van deze wonderplant is niet bekend, maar onderzoekers zijn van mening dat groene thee bijdraagt aan de vernietiging, en voorkomt de ontwikkeling van de kankercellen.

Als u last van de slechte adem hebt, zweren in de mond of frequente infecties van de keel probeer de consumptie van groene thee te vergroten. U kunt ook groene thee te gorgelen. Ook kunt u de zweertjes in de mond met het wattenschijfje gedrenkt in de thee te reinigen.

Meer feiten over biologische groene thee

De basis effect van groene thee, en alle andere dranken met cafeïne is om de alertheid en cognitieve capaciteiten te vergroten. De meeste energie dranken bevatten alleen de combinatie van cafeïne en suiker. De antioxidanten in de groene thee zijn tientallen keer effectiever dan vitamine C en E, die al een reputatie hebben als zeer goede antioxidanten.

biologische groene theeGroene thee heeft een prestigieuze plaats tussen dranken verworven. Deze drank heeft een wereldwijde aanhang van miljarden opgedaan en vele liefhebbers van de normale thee zijn inmiddels zich overgeschakeld op groene thee vanwege de onmiskenbare positieve invloed op de gezondheid. Degenen die gewend zijn aan de normale thee vinden de smaak van groene thee de eerste keer niet lekker, maar omdat deze thee heeft een ongelooflijke boost aan je gezondheid, ga ik u echt aanraden om het te proberen. En, ik verzeker u, na paar dagen gaat u ook deze thee lekker te vinden.

Voordelen Consumptie Groene Thee

Groene thee heeft veel heilzame eigenschappen voor je lichaam:

  • Neutraliseert de negatieve effecten aan uw lichaam van schadelijke vetten en oliën
  • Weerhouden bacteriën en virussen
  • Verbeterd de spijsvertering
  • Beschermt tegen oxidatie in je hersenen en lever
  • Levert bijdrage aan de bevordering van het gezonde tandvlees
  • Verbetert de mentale alertheid en een vertraagt de hersencel ontaarding
  • Verlaagt bloed cholesterol
  • Beschermt tegen diabetes type 2
  • Vermindert het risico om kanker te krijgen

Biologisch groene thee beschermt uw huid

Het aanbrengen van de groene thee aan uw huid of als u drinkt thee van deze plant werkt tegen ontstaan door zon veroorzaakte huidkanker. Tegenwoordig zie je steeds meer dat groene thee zit in zonwerende crèmes en producten.

Bloeddruk verlaging

Een gezonde bloeddrukwaarde is 120/80. Deze waarde te behouden is niet echt gemakkelijk. Mensen die een kop thee per dag drinken hebben gemiddeld 50% minder kans om last te krijgen van de hoge bloeddruk dan mensen die deze thee niet drinken. Dat komt door polyfenolen. Ze helpen om de bloedvaten soepel te houden en tegen het verhogen van de bloeddruk te gaan.

Beschermt uw geheugen

Groene thee is zeer gunstig voor de hersenen en het geheugen. Volwassenen die drinken minstens 2 kopjes per dag hebben 50% minder kans om cognitieve problemen te krijgen dan degenen die minder drinken. Deze thee heeft een grote dosis antioxidanten die de vrije radicalen bestrijden. De vrije radicale brengen schade toe aan de hersenzenuwen en het consumeren van deze thee vecht tegen het ontwikkelen van de ziektes als Alzheimer en Parkinson.

Helpt bij het afvallen

Groene thee is een geweldig middel dat helpt het gewicht te verliezen. Uw metabolisme wordt versnelt, wat betekent dat je lichaam meer calorieën verbrandt. Ik raad je aan deze thee voor het diner te drinken. Op deze manier krijgt u gevoel dat uw maag vol zit en u gaat minder eten.

Mijn Conclusie

Het drinken van de groene thee dient te worden aan uw dagelijkse routine toegevoegd, omdat groene thee gewoon gezond is. Zoek naar manieren om drinken van deze thee uw dagelijkse gewoonte te maken. Drink een kopje groene thee in de ochtend en een kop in de namiddag. Voeg niets toe in je thee. Wanneer u behoefte aan zoetigheid krijgt dan adviseer ik u om groene thee te nemen in plaats van een snoepje. Als u zich niet goed voelt, hebt u koorts, pijn, bent u depressief of zit u niet goed in uw vel dan neem een kop van de groene thee. Die doet wonderen. Echt!

Deel uw kennis over groene thee met uw familie en vrienden. Op die manier kunnen ze ook genieten van de voordelen van het drinken van groene thee. Ik hoop dat u deze post over groene thee leuk vond. Als u vragen heeft laat een commentaar hieronder en ik zal blij zijn om uw vraag te beantwoorden.

Als u een manier zoekt hoe snel en verantwoord af te vallen, dan moet u echt deze artikel te lezen. Klik hier om artikel te lezen hoe snel en verantwoord af te vallen.

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Volg Ons

burnbooster
BREINBOOST

Related Posts: