Top 4 Gezonde Voornemens

door | dec 30, 2016 | Uncategorized | 0 Reacties

Spread the love

Het is bijna 2017 en je bent waarschijnlijk al bezig met je gezonde voornemens. Heb ik gelijk?

Zoveel mensen maken voornemens die zoooo groot zijn dat het bijna onmogelijk is om ze waar te maken. Ze behalen hun doelen dan niet en zijn teleurgesteld. Het advies dat ik voor jou dit jaar heb, is om jouw Nieuwjaarsvoornemens HAALBAAR te maken dit jaar. Ik heb de Top 4 Gezonde Voornemens voor jou geselecteerd

Wanneer jij deze hapklare voornemens waar maakt, dan zal jij als vanzelf jouw grote doelen behalen en je zoveel beter voelen.  

Dit zijn top 4 gezonde voornemens die echt haalbaar zijn: 

#1. Gezonde voornemens – Hydrateer met meer water

top 4 gezonde voornemensHeb jij het al gemerkt? Het kost een beetje moeite om meer water te drinken, maar je voelt je wel veel beter. Water helpt namelijk bij zoveel functies dat het niet verwonderlijk is dat je op allerlei manieren verschil voelt. Het helpt bij afslanken, het verwijderen van toxische afvalstoffen, vergemakkelijkt de stoelgang, helpt de nieren, geeft je huid die volle gladde structuur als al jouw huidcelletjes vol water zitten.

Hoe doe je het : Ga niet meteen 1 liter in 1 keer drinken. Maar neem een fles dichtbij en neem regelmatig een aantal slokken. Door dit hapklaar (drinkklaar) te maken, zal het veel gemakkelijker zijn om je doelen te behalen en het gaat jouw lichaam zoveel goeds brengen.

Tijdens oudejaarsnacht drink je misschien wel een lekker glaasje bubbels. Drink voor elk glaasje alcohol een extra glaasje water.

#2. Gezonde voornemens – Koop die rommel niet

Ongezonde voeding zit vol suikers en afvalstoffen. gezonde voornemensHet is belangrijk om bewust te zijn van het feit dat we eten om ons lichaam brandstof en voeding te geven. Het is moeilijk om op dit pad te starten. Want suikergoed is verslavend. Maar eens je het patroon doorbreekt, wordt het elke dag makkelijker om vol te houden.

3. Gezonde voornemens – Beweeg meer

Veel mensen nemen zich met Nieuwjaar voor om ELKE ochtend naar de fitness te trekkgezonde voornemensen. En al is di teen fantastisch doel, met vele drukke levensschema’s denk ik dat dit voor weinig mensen is weggelegd.

Je hoeft zelfs niet naar de gym om MEER te bewegen. Doe een flinke wandeling tijdens je lunchpauze. Of neem een springtouw mee en spring tijdens de koffiebreak. Zorg in 2017 dat je iets vindt dat je leuk vindt als beweging.

#4. Gezonde voornemens – Weg met negatieve gedachten

Iedereen heeft negatieve gedachten die zomaar binnensluipen. Soms hebben we vooroordelen over anderen en soms over onszelf. Maak het in 2017 jouw doel om je hiervan bewust te zijn en het proces te stoppen. Ditz al je helpen om zelf gelukkiger te zijn en dat gaat dan weer helpen om je gezonde voornemens voorop te stellen. gezonde voornemens

Wanneer jij dus denkt aan jouw 2017 doelen, dan adviseer ik je om te starten met een haalbaar en hapklaar doel dat je ECHT gaat helpen om een gelukkiger en gezondere jij te zijn. 

Ik hoop dat deze 4 tips jou helpen.

Als je nood voelt aan begeleiding bij deze doelen, neem dan een kijkje bij het Detox voor Vrouwen programma – we starten samen op 9 januari (al krijg je wel onmiddellijk toegang tot het programma).

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Volg Ons

burnbooster
BREINBOOST

BMI Calculator (vrouw)

Related Posts: