Stop Migraine Op Tijd! Een Glas Van Deze Drank Verwijdert De Pijn!

Posted On 25/04/2016

Wat is migraine

Migraine is een bonzende hoofdpijn aan één zijde van het hoofd. Deze pijn wordt steeds erger bij minste inspanning.

Migraine symptomen

De meest voorkomende migraine symptomen zijn:

  • Misselijkheid
  • Braken
  • Pijn bij minste inspanning
  • Overgevoeligheid voor licht en geluid

Hoe wordt migraine ervaren

Mensen die aan migraine lijden kennen die vreselijke pijn, waarvan zij zich in feite niet kunnen verlossen. Maar het sleutelwoord hier is – “in feite”. Migraine kan vreselijk zijn. Het kan je leven ruïneren. Erger nog, het is niet altijd mogelijk om migraine te bestrijden met behulp van pijnstillers.

Wat kun je tegen migraine doen

Maar wat te doen in dergelijke gevallen? Weinig mensen weten dat er een methode bestaat om vrijwel alle mensen die lijden aan migraine te helpen. Het is een methode van traditionele volksgeneeskunde, die tegenwoordig steeds minder wordt gebruikt maar het kan soms betere resultaten geven dan moderne geneeskunde . Het is aan u te beslissen, het is het proberen waard.

Behandeling van de migraine

De werkwijze voor behandeling van migraine is zeer eenvoudig; alles wat je nodig hebt is zout en citroensap. Eerst moet je het juiste soort zout kiezen. Het beste zout is dat van hoge kwaliteit oftewel Himalaya kristal zout. Deze zout is verrijkt met heel veel mineralen. Dit zout bevat 84 scheikundige elementen. Dat is meer dan genoeg, als je rekening mee houdt dat de wetenschap 118 scheikundige elementen kent. Deze zout kan de hoofdpijn of migraine matigen, het niveau van serotonine in het bloed verhogen, het zenuwstelsel versterken en het normaliseren van de zuur-base-evenwicht in het lichaam.
migraine symptomen

migraine symptomenBereidingswijzen

Dus wat je te doen staat is het volgende: Pak een glas versgeperste citroensap en voeg daarin twee theelepels zout. Dan roeren totdat de zout opgelost is. Giet dit mengsel in een kan en voeg een glas water toe. Nog een beetje roeren en in een teug leegdrinken.

De smaak is – walgelijk! Maar deze formule werkt direct! En dat is enige wat telt, toch!?

 

Ben je op zoek naar een oplossing om eindelijk van je overgewicht verlost te geraken ZONDER last te hebben van vervelende jojo effect.

Klik hier en ontdek hoe ook jij je ideale gewicht kan bereiken zonder het gevoel te hebben van te ‘lijnen’.

Related Posts

Inzicht in Slapeloosheid en 5 Stappen om Sneller in Slaap te Vallen

Inzicht in Slapeloosheid en 5 Stappen om Sneller in Slaap te Vallen

Slapeloosheid treft op een of ander moment veel mensen. Bijna de helft van de volwassenen maakt in zijn leven een periode van slapeloosheid door. Bij mensen die lijden aan chronische slapeloosheid kan dit maanden of zelfs jaren aanhouden. De oorzaak van slapeloosheid...

10 Gezonde Voedingsmiddelen die Helpen Beter Concentreren + Mind Booster Review

10 Gezonde Voedingsmiddelen die Helpen Beter Concentreren + Mind Booster Review

Je luistert vaak naar het geroezemoes over voedingsmiddelen en voedingssupplementen, en je begint te geloven dat deze voedingsmiddelen alles kunnen, van het verscherpen van de focus tot het verbeteren van geheugen, aandacht spanne en hersenfunctie.

Maar werken ze echt? Het valt niet te ontkennen dat naarmate we ouder worden, ons lichaam samen met ons ouder wordt. Het goede nieuws is dat je je kansen op het behouden van een gezond brein kunt vergroten als je “slimme” voedingsmiddelen en dranken aan je dieet toevoegt. Hieronder kun je 10 voedingsmiddelen die helpen beter concentreren, vinden.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: