Stop Migraine Op Tijd! Een Glas Van Deze Drank Verwijdert De Pijn!

Posted On 25/04/2016

Wat is migraine

Migraine is een bonzende hoofdpijn aan één zijde van het hoofd. Deze pijn wordt steeds erger bij minste inspanning.

Migraine symptomen

De meest voorkomende migraine symptomen zijn:

  • Misselijkheid
  • Braken
  • Pijn bij minste inspanning
  • Overgevoeligheid voor licht en geluid

Hoe wordt migraine ervaren

Mensen die aan migraine lijden kennen die vreselijke pijn, waarvan zij zich in feite niet kunnen verlossen. Maar het sleutelwoord hier is – “in feite”. Migraine kan vreselijk zijn. Het kan je leven ruïneren. Erger nog, het is niet altijd mogelijk om migraine te bestrijden met behulp van pijnstillers.

Wat kun je tegen migraine doen

Maar wat te doen in dergelijke gevallen? Weinig mensen weten dat er een methode bestaat om vrijwel alle mensen die lijden aan migraine te helpen. Het is een methode van traditionele volksgeneeskunde, die tegenwoordig steeds minder wordt gebruikt maar het kan soms betere resultaten geven dan moderne geneeskunde . Het is aan u te beslissen, het is het proberen waard.

Behandeling van de migraine

De werkwijze voor behandeling van migraine is zeer eenvoudig; alles wat je nodig hebt is zout en citroensap. Eerst moet je het juiste soort zout kiezen. Het beste zout is dat van hoge kwaliteit oftewel Himalaya kristal zout. Deze zout is verrijkt met heel veel mineralen. Dit zout bevat 84 scheikundige elementen. Dat is meer dan genoeg, als je rekening mee houdt dat de wetenschap 118 scheikundige elementen kent. Deze zout kan de hoofdpijn of migraine matigen, het niveau van serotonine in het bloed verhogen, het zenuwstelsel versterken en het normaliseren van de zuur-base-evenwicht in het lichaam.
migraine symptomen

migraine symptomenBereidingswijzen

Dus wat je te doen staat is het volgende: Pak een glas versgeperste citroensap en voeg daarin twee theelepels zout. Dan roeren totdat de zout opgelost is. Giet dit mengsel in een kan en voeg een glas water toe. Nog een beetje roeren en in een teug leegdrinken.

De smaak is – walgelijk! Maar deze formule werkt direct! En dat is enige wat telt, toch!?

 

Ben je op zoek naar een oplossing om eindelijk van je overgewicht verlost te geraken ZONDER last te hebben van vervelende jojo effect.

Klik hier en ontdek hoe ook jij je ideale gewicht kan bereiken zonder het gevoel te hebben van te ‘lijnen’.

Gerelateerd:  Moeilijk Afvallen - Als de kilo's er niet af willen

Related Posts

7 Bewezen Voordelen van de Braziliaanse Noten (Paranoten)

7 Bewezen Voordelen van de Braziliaanse Noten (Paranoten)

Paranoten of Braziliaanse noten zijn voedingskrachtcentrales en bieden gezonde vetten, antioxidanten, vitamines en mineralen. Ze bevatten vooral veel selenium, een mineraal met krachtige en gezonde eigenschappen. Het eten van paranoten kan ontstekingen verminderen, de hersenfunctie ondersteunen en je schildklierfunctie en hartgezondheid verbeteren. Om te voorkomen dat je te veel selenium consumeert, beperkt je je inname tot één tot drie paranoten per dag.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This
%d bloggers liken dit: