Alles Over Suikerverslaving en Leptine Resistentie

door | nov 24, 2019 | Gezondheid | 0 Reacties

Voor velen van ons het werpen van een blik op een vers geglazuurde donut kan als verliefd worden, voelen. Ook het thuiskomen met een pak ongeopende koekjes kan als de volwassen versie van een kerstochtend voelen.

Er is iets met suiker dat ons verslapt en ons steeds opnieuw naar binnen trekt. Van hier tot de suikerverslaving is een zeer korte weg. Of we het nu leuk vinden of niet, suiker heeft een grote invloed op ons.

Als je dit leest, is het zeer waarschijnlijk dat je deze stelling begrijpt en uit de eerste hand ervaart. Suiker is niet alleen de snoep, het is ook een dwang.

Bij zoet eten bestaat niet zoiets als na ‘slechts één’ stoppen. Ik bedoel, als iets goed is, dan is meer beter. Zo voelt het tenminste met zoete dingen.

Wat is de reden van de suikerverslaving?

Er zijn veel redenen dat ons verlangen naar suiker versterken. Enkele redenen voor een suikerverslaving zijn:

 • Plezier zoekende hersencircuits,
 • Darmparasieten,
 • Minerale tekorten,
 • Ondervoeding,
 • Gewoontegedrag,
 • Onevenwichtige voeding,
 • Te veel zout,
 • Begraven emotionele problemen,
 • Slaapgebrek
 • Stress …
 • En mijn favoriet, gebrek aan discipline.

We hebben geen redenen te kort voor onze suikerverslaving, maar alleen dat we de redenen weten is niet voldoende om ons of ons gedrag te veranderen.

Als weten van de redenen voor de suikerverslaving genoeg zou zijn, dan zouden we allemaal gouden medailles en gouden sterren op elk ander gebied van ons leven winnen.

Als we de reden weten en we niets of weinig doen om iets eraan te veranderen, dan voelen we ons alleen maar erger.

Daarom is voor ons veel belangrijker om erachter te komen waarom het voor ons zo moeilijk is om onze gewoontes en patronen te veranderen.

Weten van de redenen van de suikerverslaving wordt gewoon een extra reden om ons over onszelf slecht te voelen.

leptine resitentieWat kunnen wij doen van de suikerverslaving vanaf te komen?

De volgende stap is om er iets aan te doen. We nemen het heft in eigen handen en proberen onze suiker minnende schakelaar van aan naar uit te zetten.

Dit is geen pijnloos proces, en net als we het gevoel hebben dat we aan de grond staan, gebeurt er iets wat ons afzet. We zijn weer op zoek naar de suikerhoudende producten die we ergens toch verstopt houden en we zitten weer terug bij het begin.

Wanneer we besluiten onze suikerverslaving aan te pakken, vallen we de suiker zelf aan, we ruimen de voorraadkast op, maken het huis leeg van alle producten en verklaren suiker de vijand.

En dit is prima … behalve dat het niet werkt. Wanneer we een actieplan zoals dit maken, zijn we een paar stappen te ver vooruitgegaan en we gaan in de verkeerde richting. We gaan niet op wat er echt gebeurt.

Richt je zelf op het ware probleem

De sleutel: richt je op het ware probleem, niet op de bijwerking van het probleem. En hunkeren naar suiker is de bijwerking, ze zijn het symptoom van het echte probleem, en het behandelen van symptomen lost het probleem nooit op.

De enige manier om echte, langdurige verandering te maken, is door de echte oorzaak te verwijderen… anders verspil je gewoon je tijd en bereid je je voor op een volgende toekomstige suikerziekte.

Gerelateerd: Ketox24 Review en Ervaringen – Afvallen Zonder Inspanning

De echte oorzaak van de suikerverslaving

Wat is de ware oorzaak van de suikerverslaving? Met een woord: Leptine resistentie. Een manier om leptine resistentie aan te pakken is met een product genaamd Ketox24, een mix van 22 natuurlijke ingrediënten die met jouw lichaam samenwerken om leptine resistentie en de effecten ervan om te keren.

Wanneer leptine resistentie in ons lichaam optreedt, hebben we een defect systeem. Deze storing veroorzaakt lastige symptomen. Leptine resistentie verhoogt niet alleen de honger, maar het zorgt ook voor het hunkeren naar!

Dat is een recept voor een ramp! Je gaat niet alleen honger hebben, maar ook ga je een drang naar het slechtst denkbare voedsel voelen…

waarom ben ik suikerverslaafdAanpakken Leptine resistentie

We hebben, misschien, al het andere onder de zon de schuld gegeven van ons onvermogen om te stoppen met het reiken naar het volgende koekje… allesbehalve leptine resistentie. Als je echte beweging en verandering wilt zien, moet je je richten op leptine resistentie en iets doen om het te ‘repareren’.

Ketox24 is precies de manier om het groeiende probleem van leptine resistentie aan te pakken, omdat dit product hiervoor is gemaakt.

Ketox24 is een mix van 22 nauwkeurig geselecteerde kruiden, aminozuren en vitamines met het vermogen om jouw lichaam te helpen de echte oorzaak van leptine resistentie aan te pakken. Het zal alles veranderen wat je dacht te weten over gewichtsverlies.

 

[button-green url=”https://ketox24.com/?ref=7&campaign=Slank-dieet-review” target=”_blank” position=”center”]Klik Voor Meer Informatie[/button-green]

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Volg Ons

burnbooster
BREINBOOST

Related Posts: