4 Simpele Manieren om Emotionele Aantrekkingskracht Met Een Man Creëren

door | jan 20, 2019 | Relatie | 0 Reacties

Spread the love

Vind de beste manier om emotionele aantrekkingskracht te creëren met een man en hem aan je te laten hechten. Met deze tips kun je op emotioneel niveau contact maken met de man.

MATCH VINDEN

Het creëren van emotionele aantrekkingskracht met een man is iets dat geleidelijk gebeurt. Het begint allemaal met het eerst een verbinding met hem hebben en daarop voortbouwen om emotioneel aan elkaar gehecht te raken. Om een ​​emotionele aantrekkingskracht met een man op de juiste manier te creëren, moet je de volgende fasen doorlopen. De eerste manier is om een ​​man aan te trekken gevolgd door hoe je contact kunt maken met een man en uiteindelijk hoe je emotionele aantrekkingskracht kunt creëren met een man. Dus, om te begrijpen hoe het werkt, legt dit artikel dit stap voor stap uit.

EMOTIONEEL EEN MAN AANTREKKEN – HOE DOE JE DAT?

Voordat je een emotionele aantrekkingskracht kunt creëren, moet je eerst weten wat een man emotioneel aantrekt. Dit is geen hersenoperatie, het is eenvoudig om naar de tweede verdieping te gaan om eerst door de eerste verdieping te gaan. Laten we eerst een aantrekking creëren tussen jullie twee, zodat we daarop in de toekomst kunnen voortbouwen. Om hem aangetrokken te krijgen, zijn hier een aantal eigenschappen die je moet begrijpen voordat je naar buiten gaat. Hierbij 8 hele goede manieren om emotioneel een man aan te trekken:

chemie tussen twee mensen1. TOON ZELFVERTROUWEN

Zelfvertrouwen is de sleutel tot alles in het leven. Als je geen vertrouwen hebt, zullen mensen je op een gegeven moment niet langer serieus nemen. Zoals het heeft gezegd “Fake it till you make it” werkt hetzelfde ook voor het vertrouwen. Het ding is zelfs als je niet van binnenuit zelfverzekerd bent, alleen al het verschijnen van je zelfvertrouwen van buitenaf zou al het werk doen.

In dit geval en vanuit het perspectief van een man, waarom zou hij zich tot je aangetrokken voelen als je niet voldoende zelfvertrouwen hebt om je aangetrokken te voelen? Een zelfverzekerde vrouw is een aantrekkelijke vrouw, want ze is zeker van zichzelf en dat maakt haar aantrekkelijk voor het andere geslacht. Een emotionele aantrekkingskracht is op deze manier behoorlijk verhoogd.

2. FYSIEK UITERLIJK

Geloof het of niet, tot op deze dag is de belangrijkste manier van aantrekking fysieke aantrekking en dus fysieke verschijning is van belang. Niemand denkt zelfs aan je persoonlijkheid voordat hij je bij de club benadert, het enige waar hij op dat moment over nadacht is “Je ziet er mooi uit” of iets dergelijks. Ik weet dat het een beetje aanmatigend lijkt, maar het is de waarheid en vrouwen doen het ook.

Dus nu we weten dat fysieke verschijning er toe doet, zorgen we voor onze fysieke verschijning wanneer we uitgaan. Het eerste ding daarin is uw hygiëne. Je moet een bad nemen zodat je niet stinkt, kam je haar zodat je er niet rommelig uitziet en je nagel knipt zodat je er zorgzaam uitziet. Ten tweede is dat van kleding, waar mooie kleren mijn belangrijkste motto in dit alles is “Dress to Impress” en als je van sieraden houdt draag het dan maar ga er niet overboord mee. Een typische jongen zou altijd een meisje benaderen dat goed gekleed is en er goed uitziet; het is gewoon hoe het is.

3. LICHAAMSTAAL

Het is heel belangrijk om te begrijpen hoe lichaamstaal je beïnvloedt van het aantrekken van de man die je leuk vindt. Om dit te begrijpen, nemen we een voorbeeld van een verlegen persoon; je weet dat die persoon verlegen is omdat je zijn lichaamstaal kunt lezen. Dus dit is iets dat we al in ons dagelijks leven gebruiken, maar nog steeds niet weten hoe we het in ons voordeel moeten gebruiken.

Door lichaamstaal te gebruiken, kun je zien of iemand je aangetrokken voelt of niet, in een oogwenk, als hij liegt of niet, en omgekeerd. Een paar van de verklikkers van aantrekking in lichaamstaal zijn als hij een beetje naar u neigt, als zijn lichaam naar u is gericht en nog veel meer. Nu we weten wat we zoeken, laten we zien hoe we het kunnen gebruiken voor ons voordeel. Als je wilt dat een man je kust of hem laat nadenken over zoenen, dan als je twee aan het praten bent, beet je maar een klein beetje op je onderlip. Dit zal zijn aandacht op je lippen vestigen en de rest zal voor zichzelf zorgen. Er zijn nog veel meer van deze trucjes maar daarvoor moet je leren over lichaamstaal.

4. GEVOEL VOOR HUMOR

Het enige dat aantrekkelijker is dan je fysieke uiterlijk is je gevoel voor humor. Een man kan je benaderen vanwege je uiterlijk, maar hij blijft voor je gevoel voor humor. Met een geweldig gevoel voor humor laten mensen een beetje ontspannen en praten over waar ze maar zin in hebben. Met andere woorden, als je een goed gevoel voor humor hebt, blijft hij hangen omdat hij niet bang is om met je te praten of je uit te lachen, iets wat tegenwoordig nog erg zeldzaam is. Dus doe een beetje lichter en neem alles in het leven niet al te serieus.

5. VERBIND EMOTIONEEL MET EEN MAN

Als je eenmaal weet dat een man zich tot je aangetrokken voelt dan is het erg belangrijk voor jullie om een ​​connectie te hebben anders zou het niet lukken. Een connectie hebben betekent niet noodzakelijk iets gemeen hebben, want uiteindelijk zul je geen gemeenschappelijke dingen meer hebben om over te praten. Als jullie echter vrijuit met elkaar kunnen praten zonder veroordelend te zijn, heb je een zeer goede kans om een ​​echte verbinding te ontwikkelen. Als je emotionele aantrekking met een man wilt creëren, moet je eerst emotioneel met hem omgaan. Hier zijn enkele dingen die u kunnen helpen bij het ontwikkelen en onderhouden van een goede verbinding.

emotioneen aantrekken6. GOEDKEUREN

Mensen praten meestal niet graag met mensen die hen altijd de mond snoeren. Een persoon die bereid is om naar iemand anders te luisteren en vervolgens dienovereenkomstig te reageren, is een zeer verfrissend concept. Daar kan je liefde of liefde van je partner getest worden.

In de wereld van vandaag zijn mensen zo druk met technologie dat ze niet eens naar het plan van de ander luisteren voordat ze het bekritiseren. Dit is iets dat je je partner kunt geven, een plek om alles te bespreken zonder bang te zijn om te worden beoordeeld of bekritiseerd.

Vergeet niet dat ik niet suggereer dat je hem niet vertelt wanneer hij iets verkeerds doet, maar dat hij je vraagt ​​om na te denken over de manier waarop je het hem vertelt, want dat maakt het verschil in de wereld.

[button-white url=”https://ds1.nl/c/?si=1818&li=149346&wi=254746&ws=emotionele” target=”_blank” position=”center”]Vind Je Beste Match Hier![/button-white]

7. WEES GEHEIMZINNIG

Het leven wordt echt snel saai, als alles wat je doet eerder gepland is. Soms is het beter om van het circuit af te gaan en plezier te hebben om vervolgens een saai maar veilig leven te hebben. Ik suggereer op geen enkele manier dat u geen vijfjarenplan of een tienjarenplan zou moeten hebben. Ik stel echter voor dat je ook in het moment leeft. Leren om te leven in het moment is alles wat ik zeg. Kleine dingen zoals spontaan maken in je auto of uit de blauwe diner dates geven je een klein beetje mysterie. Dit alles houdt je liefdesleven interessant en helpt je om een ​​echte connectie met hem te ontwikkelen.

8. CREËER INTELLECTUELE CONNECTIE

Intellectuele aantrekkingskracht is net zo belangrijk als een fysieke. Als twee mensen intellectueel geen verbinding kunnen maken, wordt het erg moeilijk om door te gaan met de relatie. Dit is niet iets moeilijk, ik suggereer niet dat je een Ph.D. op hem, gewoon vragen om te luisteren naar wat hij zegt en vragen stellen en een goed gesprek voeren. Dit gesprek kan gaan over alles wat je leuk vindt of waar hij van houdt. De eenvoudigste manier om intellectueel contact te maken, is door een goed gesprek te voeren, want dat is echt het enige dat je nodig hebt.

TIPS OM EMOTIONELE AANTREKKING MET EEN MAN TE CREËREN

Nu je weet hoe je een man kunt aantrekken en ermee kunt verbinden, wordt het tijd dat je leert hoe je emotionele aantrekkingskracht kunt creëren met een man. Emotionele aantrekkingskracht is wanneer jullie twee zo comfortabel met elkaar zijn dat jullie elkaars zinnen kunnen afmaken. Enkele manieren om er te komen staan ​​hieronder vermeld.

1. GEDEELDE GEHEIMEN

Gedeelde geheimen, is jij of hij het delen van iets dat is heilig. Deze act alleen vertelt je over het vertrouwen tussen jullie twee. De waarheid is dat dit de dingen zijn die uw relatie dag in dag uit sterk maken. Elkaar je meest kwetsbare kant laten zien, kan eng zijn, maar het is ook iets dat hem ertoe brengt om een ​​beetje te openen. Ook al is het het engste aan een relatie, het is ook de beste manier om een ​​sterke emotionele aantrekkingskracht met hem te creëren.

MATCH VINDEN

2. VERMIJD VUILE RUZZIE’S

In een relatie zullen er enkele ruzzie’s zijn, maar het ding dat je moet vermijden is vuile ruzzie. Sommige mensen hebben de neiging om veel persoonlijker te worden als ze vechten alsof het een oorlog is en ze moeten ten koste van alles winnen.

Maar ze vergeten dat je aan het einde van de dag aan dezelfde kant staat, dus win of verlies je verliest als je vies vecht. Ik zou het ten koste van alles hebben willen vermijden om te vechten, maar dat is niet mogelijk en het is niet eens gezond voor een relatie, hoewel ik wel aanbeveel om vuile gevechten ten koste van alles te vermijden. Door ruzzie’s vaak te hebben, vooral als deze ruzzie uit de hand loopt, de emotionele aantrekkingskracht bij een man is zeker aangetast.

een man aantrekken

3. ZACHTE AANRAKINGEN

Als je aan het daten bent of een relatie hebt, betekent een zachte aanraking veel. Een tik op de rug of hand in het openbaar en zelfs een hand op de onderrug voelt soms goed, omdat het je verzekert van zijn aantrekkingskracht voor jou. Hetzelfde werkt ook omgekeerd. In feite houdt een kerel ervan om met zijn vriendin te pronken, dan doet een meisje dat. Daarom is het veel effectiever als een meisje voor die zachte aanrakingen gaat. Dit verhoogt het ego van de jongens en dat brengt hem ertoe emotioneel tot je aangetrokken te worden.

4. VEILIGE HAVEN

Het beste ding over in een relatie zijn of daten met je moet een veilige haven zijn. Veilige haven betekent een plek waar je je veilig voelt voor alles in het leven. Dus als je hem dat kon geven, zou hij nooit meer weggaan. Wanneer het minste wat hij kan doen, openlijk tegen je praat, wat hij dan ook deed, dat maakt je emotioneel aantrekkelijk voor hem.

Ik hoop dat alle bovenstaande stappen dat je hebt geleerd, de emotionele aantrekkingskracht bij een man te creëren met een man en hem voor je geobsedeerd te maken. Het is heel normaal om te worden afgewezen of om te worden gedumpt.

Wat je echter in gedachten moet houden, is dat de ware daar zeker op zoek is naar jou en dat de prinses misschien veel kikkers moet kussen voordat ze haar prins vindt. Dus geef de hoop niet op, want alles wat nodig is, is een beetje hoop om het te laten werken. Om deze tocht tog een beetje te versnellen kun je klikken op de onderstaande knop en wie weet, misschien is de ware slechts een klik van je af. Probeer maar, het kost niks maar kan veel opleveren. Succes.

MATCH VINDEN

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Volg Ons

burnbooster
BREINBOOST

BMI Calculator (vrouw)

Related Posts: