Seks in de gym: je gelooft niet hoeveel mensen hebben sex in de gymzaal!

sex in the gym

Posted On 24/01/2019

Wilt u fit worden en een liefde vinden in 2020? Sommige mensen doden twee vliegen in een klap. In een recente online enquête onder 2000 Britten, een kwart van heeft toegegeven dat zij seks in de gym of sportschool hadden. Sterker nog: ongeveer een vijfde van de sportschool hangers hebben met hun trainer gedaan, en nog 10 procent zei dat ze altijd een condoom in hun sporttas hebben, want, weet je, just in case.

Hoe verleiden ze elkaar precies en hoe komen zij in contact in de sportschool? Meer dan de helft van de mannen zei dat ze gebruik maken van de lat pull down machine om potentiële partners aan te trekken, terwijl de vrouwen zeggen dat ze liever de elliptische oefening machine voor gebruiken.

Het aantal gevraagde mensen is niet representatief voor de hele bevolking (de enquête werd online uitgevoerd en gesponsord door seks speelgoedwinkel Ann Summers, dus we nemen aan dat de bevindingen met een korreltje zout zijn gepresenteerd). Maar toch … misschien “ga naar de sportschool” gaat de nieuwe Netflix worden en gaan relaxen naar sportschool krijgt een hele andere betekenis.

Auteur Lily Cullens

Lilly Cullens is de initiatiefnemer en het gezicht van de Slank-Dieet. Na lange strijd heeft zij geleerd dat gezond leven niet vanzelfsprekend is en dat je zelf iets moet doen voor je goede gezondheid.

Related Posts

12 Beste Manieren om de Juiste Levenspartner te Kiezen

12 Beste Manieren om de Juiste Levenspartner te Kiezen

Een levenspartner is een levensbehoefte om een leven in de juiste richting te leiden. Het is aan de persoon die de beste voor hem / haar kan kiezen. Het hebben van een betrouwbare levenspartner helpt bij een stabiel leven, dus het is geen goed idee om het leven zonder een goede partner door te brengen. Een goede partner die altijd bij jou staat, vooral als je in de problemen zit.

Wat is het Verschil Tussen Verliefd Zijn en Houden Van?

Wat is het Verschil Tussen Verliefd Zijn en Houden Van?

Is verliefd zijn en houden van hetzelfde?

Vaak worden liefde en verliefdheid als synoniemen gezien. Zijn er misverstanden hierover? Komt liefde noodzakelijkerwijs voor na verliefdheid? Kunnen we van iemand houden, ook al waren we niet verliefd?

Valentijn Ideeën en Tips

Valentijn Ideeën en Tips

Valentijn ideeën en tips voor hem en haar. Het is altijd zo moeilijk om iets leuks te bedenken om jouw liefste te verrassen voor de Valentijnsdag. Hieronder kun je lezen enkele meest originele Valentijn ideeën en tips voor deze Valentijnsdag. Wat is de Valentijnsdag...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: