Seks in de gym: je gelooft niet hoeveel mensen hebben sex in de gymzaal!

door | jan 24, 2019 | Relatie | 0 Reacties

Spread the love

Wilt u fit worden en een liefde vinden in 2020? Sommige mensen doden twee vliegen in een klap. In een recente online enquête onder 2000 Britten, een kwart van heeft toegegeven dat zij seks in de gym of sportschool hadden. Sterker nog: ongeveer een vijfde van de sportschool hangers hebben met hun trainer gedaan, en nog 10 procent zei dat ze altijd een condoom in hun sporttas hebben, want, weet je, just in case.

Hoe verleiden ze elkaar precies en hoe komen zij in contact in de sportschool? Meer dan de helft van de mannen zei dat ze gebruik maken van de lat pull down machine om potentiële partners aan te trekken, terwijl de vrouwen zeggen dat ze liever de elliptische oefening machine voor gebruiken.

Het aantal gevraagde mensen is niet representatief voor de hele bevolking (de enquête werd online uitgevoerd en gesponsord door seks speelgoedwinkel Ann Summers, dus we nemen aan dat de bevindingen met een korreltje zout zijn gepresenteerd). Maar toch … misschien “ga naar de sportschool” gaat de nieuwe Netflix worden en gaan relaxen naar sportschool krijgt een hele andere betekenis.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Volg Ons

burnbooster
BREINBOOST

BMI Calculator (vrouw)

Related Posts: