10 Leuke Manieren Om Ik Hou Van Jou Te Zeggen om Zijn Liefde te Vergroten

door | jan 24, 2019 | Relatie | 0 Reacties

Spread the love

Lao Tzu zei ooit: “Door iemand gehouden worden, geeft je kracht terwijl als je van iemand houdt je diep moed geeft.” Dus het is gemakkelijk om te zien waarom het zeggen van “Ik hou van jou” meer is dan alleen een gevoel. Als je jouw partner zegt dat je van hem houdt, verdiep je in feite de band tussen jullie twee.

Het probleem is dat herhaaldelijk “Ik hou van jou” te zeggen erg lastig kan worden, vooral als je het op dezelfde manier zegt, en er niet veel over nadenkt.
manieren om ik hou van jou te zeggen

Begrijp me niet verkeerd, het zeggen “lk hou van jou ‘s” zijn belangrijk. Maar als je de intimiteit met je partner echt wilt verbeteren, probeer dan buiten de box na te denken.

Bedenk de verschillende manieren om “Ik hou van jou” te zeggen, en beter nog, verschillende manieren om liefde te tonen door wat acties  uit te voeren. Actief gevoelens te uitten is altijd effectiever dan alleen met woorden dat te doen.

Hier zijn 10 creatieve ideeën hoe je jouw partner dagelijks een speciaal gevoel kunt geven.

1. Ik hou van jou te zeggen door iets leuks en onverwachts te doen

In plaats van goede daad voor goede daad terug te geven, probeer dan gewoon het initiatief te nemen en aan je partner ” iets te geven”, gewoon voor de lol.

Help hem klussen als je ziet dat hij aan het klussen is, help hem met een taak of trakteer hem door zijn favoriete maaltijd te koken.

In het begin kan hij verward zijn over je plotselinge daad van vriendelijkheid, maar zodra hij erachter komt dat het gewoon een manier is om “Ik hou van jou” te zeggen, zal hij geïnspireerd worden om je vaker te verrassen.

2. Stuur hem teksten en \ of verborgen liefdesbriefjes.

Verander het formaat van je schattige “Ik hou van jou” -bericht. Stuur hem periodiek teksten als hij een lange dag op het werk heeft of schrijf plaknotities door het huis. Deze werken heel goed, omdat ze hem altijd van de wacht halen.

3. Geef compliment over zijn uiterlijk, zijn lichaam, zijn humor.

Als je al een tijdje met elkaar samenwoont, ben je misschien wel aan de routines gewend geraakt. Misschien stopte je met flirten en stopte je met complimenten omdat het niet meer nodig leek nu je verliefd was.

Maar deze kleine gebaren tellen nog steeds en ze ZIJN een manier om te zeggen: “Ik hou nog steeds van je.” Je partner vertellen dat hij nog steeds dezelfde kwaliteiten heeft die je vijf, tien of zelfs twintig jaar geleden aantrokken, is een geweldige manier om hem te stimuleren en laat hem weten dat je nog steeds naar hem verlangt!

4. Knuffel en kus vaker.

Hoewel seks veel planning kost, er zijn lichamelijke expressies van intimiteit die heel gemakkelijk zijn en duren slechts enkele seconden.

Wacht niet op het juiste romantische moment, doe het gewoon!

Knuffel hem, kus hem en wees aanhankelijk als hij gewoon zijn dag doorbrengt. (Maar liever niet wanneer hij onder een auto werkt!)

ik hou van jou

5. Maak meer foto’s van jezelf lachend en stuur het naar hem.

Of hij nu op vakantie of op het werk is, de kans is groot dat hij je de hele dag mist. Stuur hem een ​​gelukkige foto en herinner hem eraan wat een geluksvogel hij is.

Een positieve houding en een lachend gezicht zijn besmettelijk! Geef hem de volgende keer dat hij thuiskomt een goed humeur, met een herinnering aan hoe gelukkig JIJ bent.

Hoewel sexy foto’s geweldig zijn als je aan het daten bent (en nog steeds een man zelfs in het huwelijk wilt!), Laat hem zien dat je GELUKKIG en met een goed humeur bent. Straal wat positieve energie naar hem toe.

6. Zoek uit waarover hij wil praten en praat met hem daarover

Jongens willen altijd praten en ze lijken af en toe op kinderen. Als er iets is gebeurd, of iets hem dwars zit, of als hij een hoop nieuwe ideeën heeft, dan is hij zeker bereid om zijn soulmate te vertellen.

Maar hij zal ook niet praten tenzij hij voelt dat je opgewonden bent om hem te horen praten! Leer zijn lichaamstaal en stem te lezen en voel zijn opwinding of angst.

Teken hem dan in een gesprek en laat hem weten dat je naar hem kunt luisteren zolang het duurt.

7. Wees heel aardig tegen zijn familieleden.

Een man zal altijd een speciale plaats in zijn hart hebben voor zijn ouders en zelfs leden van zijn uitgebreide familie.

Neem aan dat hij een goede relatie met hen heeft en wees vriendelijk. Uitzonderlijk vriendelijk! Dit is een manier om te zeggen “Ik hou van jou”, omdat van hem houden betekent dat je van zijn ouders, broers en zussen, neven en nichten, ooms en tantes en andere familieleden houdt.

Je kunt van tijd tot tijd botsen met een aantal sterke persoonlijkheden, maar door ze allemaal te accepteren, fouten en alles, stuur je een krachtige boodschap van onvoorwaardelijke liefde naar je man.

8. Wijs je kunst toe aan hem.

Elke man houdt van het idee om de muze van een vrouw te zijn. Dus als je een speciale vaardigheid hebt in schrijven, tekenen, schilderen, muziek schrijven of film maken, waarom zou je dan niet een kort romantisch stuk creëren dat is gewijd aan je relatie?

9. Bekijk zijn favoriete show / film / sport met hem.

Hoewel je veel dingen zelfstandig kunt doen (en het is eigenlijk een goede zaak dat je dat doet), is het een prachtig gebaar van liefde als je samen dingen doet omdat je bij hem in de buurt wilt zijn.

Wees zijn speelkameraadje, zijn vriend, zijn maatje en ontspan op de bank terwijl hij geniet van je gezelschap en zijn favoriete hobby.

10. Laat hem lachen.

Houd de humor levend in je relatie en houd de passie voor het leven krachtig.

Vergeet niet dat wanneer je allebei de inspanning in de relatie zet – je partner nastreven, flirten, hun aandacht krijgen – je een krachtige boodschap stuurt: ik wil jou. Ik wil echt proberen elke dag leuk en plezierig te maken.

Wat is een betere manier om dit te doen dan je partner aan het lachen te houden? Vertel grappen, komische stukjes doen of gezichten maken als je weet dat hij zo giechelt. Onderhouden van je man en hem een ​​goede buiklach geven is een geweldige manier om te zeggen: “Ik hou van jou … en dat ik van ons leven hou!”

Denk nooit dat je zegt: “Ik hou te veel van je.” Stop niet met praten, zet gewoon wat fantasie in het vinden van nieuwe geruststellingen die hem bij verrassing vangen en hem de hele dag doen gloeien!

Zo, dit zijn 10 leuke manieren om ik hou van jou te zeggen. De truck is om woorden te zeggen die het hart van een man doen smelten. (Letterlijk !)

Hé … Ik heb iets groots om je over te vertellen …

Ik zal een vreemde opeenvolging van woorden onthullen die een “Toewijdingssequentie” wordt genoemd en die ELKE mens een hongerig verlangen naar jou zal laten maken … een staat van verlangen VOORBIJ liefde …

Klik op deze link en ontdek een methode waarmee je langs zijn stugge mannenbrein kon sluipen en precies de juiste knoppen in kon drukken om direct zijn hart te raken?

Het maakt niet uit of je NIET denkt dat je van nature mooi bent of slim …

Want als deze onschuldige woorden eenmaal het oor van een man bereiken, zal hij een onsterfelijke toewijding aan je voelen …

En hij zal niet de hele dag kunnen stoppen met aan je te denken …

Je moet dit serieus zelf proberen, want het werkt al goed voor duizenden vrouwen.

Als je dit nog niet hebt gehoord, mis je …

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Volg Ons

burnbooster
BREINBOOST

BMI Calculator (vrouw)

Related Posts: