Snel Afvallen in een Week Zonder Dieet – Probeer Deze Magische Drank

Snel Afvallen in een Week Zonder Dieet

Posted On 10/11/2017

Snel afvallen in een week zonder dieet is niet alleen mogelijk maar kan ook gezond zijn. Als je geen vegetariër bent dan is de beste manier juiste voedingsstoffen in je lichaam te krijgen door de sappen van de natuurlijke ingrediënten te maken. Door de juiste combinatie van de ingrediënten te gebruiken, creëer je een vitamineboom, als het ware, die boost jouw stofwisseling waardoor je snel gaat afslanken. Wij hebben een goed recept klaar staan. Het gaat om een recept dat wij ontvingen van een beroemde Britse homeopaat Pieter Karvel.

snel afvallen

HOE JE GEMAKKELIJK THUIS 26 KILO KUNT VERLIEZEN [gedetailleerd recept]

Snel Afvallen in een Week Zonder Dieet – Gereedschap

Om deze drank te maken heb je volgende gereedschappen nodig:

 • Een Juicer Een gewone juicer is goed. Je hoeft niet allerduurste juicer te kopen.
 • Een mes om groente te snijden en schoon te maken.
 • Een glas om sap op te vangen

 

Snel Afvallen in een Week Zonder Dieet – Ingrediënten

Voor deze krachtige drank die vetafzettingen van buik smelt en het lichaam van opgehoopte gifstoffen reinigt, heb je volgende ingrediënten nodig:

 • 1 grote rode biet
 • 3 verse wortels
 • 1 handvaat van de verse spinazie
 • 4 tot 5 staven bleekselderij,
 • 1 appel,
 • 1 verse komkommer,
 • 2 radijsjes,
 • 1 verse geroosterde gember (1 cm groot) en
 • 1 citroen.

Alle groenten en de appel goed schoon maken en uitwassen. Vervolgens de groenten voor je juicer met het mes passend maken. Laat alle ingrediënten door je juicer bewerken. Van deze hoeveelheid groenten krijg je ongeveer een half liter sap.

Snel Afvallen in een Week Zonder Dieet – Consumptie

In dit sap zitten boordevol vitaminen en mineralen. Daarom is het beste dat je deze drank  s‘ochtends neemt. Op deze manier wordt jouw stofwisseling gestimuleerd en je valt sneller af. Omdat deze drank zo krachtig is kan ook als een ontbijtvervanger te worden gezien.

Snel Afvallen in een Week Zonder Dieet – Hoe Verder

Voor meer tips en trucks hoe je op een verantwoorde wijze kunt afslanken, een gezonde levensstijl opbouwen en in 10 dagen tien jaar jonger uitzien, klik dan op deze link. Het is echt geen fabel.

Auteur Lily Cullens

Lilly Cullens is de initiatiefnemer en het gezicht van de Slank-Dieet. Na lange strijd heeft zij geleerd dat gezond leven niet vanzelfsprekend is en dat je zelf iets moet doen voor je goede gezondheid.

Related Posts

Hoe Rooster je een Pompoen in de Oven

Hoe Rooster je een Pompoen in de Oven

Een geroosterde pompoen uit de oven is een vooral gezond, maar ook een heerlijk gerecht. We hebben verschillende manieren voor u gevonden om te laten zien hoe rooster je een pompoen in de oven en welke kruiden je het best kunt gebruiken. Er zit echter iets in die...

Een Lekkere Chocolademelk Drinken En Toch Afslanken

Een Lekkere Chocolademelk Drinken En Toch Afslanken

Hou je van warme chocolademelk dan is deze recept voor een lekkere chokolademelk een uitkomst. De eiwitten die gebruikt worden geven je precies wat je nodig hebt. Deze drank helpt je om een dagdeel door te komen. Deze chokolademelk behoud je spiermassa tijdens het...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: