Bentolit Review en Ervaringen – 1 Nieuwe Afslanksensatie?

door | jun 8, 2020 | Reviews | 0 Reacties

Spread the love

Bentolit is een nieuw, natuurlijk en uitermate krachtig middel dat helpt je lichaam te ontgiften. De naam van dit product komt van een stof die heet Bentonit. Dit is een soort vulkanische klei die rijk aan mineralen is. Deze soort klei helpt je stofwisseling te boosten waardoor het gewichtsverlies wordt versneld.

[button-white url=”https://axdsz.pro/?target=-7EBNQCgQAAAO5sgNnXgAFAQEREQoRCQoRDUIRDRIAAX9hZGNvbWJvATE&al=62273&ap=-1&subacc=eersteknopreviewtxt” target=”_blank” position=”center”]Bestel Met 50% Korting[/button-white]

Wat is Bentolit?

Al heel lang zijn bij diverse autochtone stammen over de hele wereld de geneeskrachtige eigenschappen van Bentonit klei bekend. Deze klei werd door hen op diverse manieren toegepast.

Het Britse leger heeft Bentonit klei In het begin van de 20e eeuw in India gebruikt voor de behandeling van acute bacteriële voedselvergiftiging. In China werd Bentonit voor de behandeling van cholera gebruikt.

Bentolit product is eigenlijk een nieuw maar ook oud product dat via een speciaal raffinageproces mica, vuil en andere onzuiverheden uit het lichaam verwijdert en op deze manier de ontgiftende werkzame stof, montmorilloniet, te concentreert.

Hoe Bentolit werkt?

Dit proces zorgt ervoor dat deze ontgiftende stof montmorilloniet zich in een colloïdale suspensie plaats. Deze stof heeft van nature de negatieve lading. Deze eigenschappen maken een sterke adsorptie (binding van tegenoverstelde polen) van positief geladen stoffen mogelijk. Het is namelijk zo dat het grootste deel van het metabool-, milieu- en chemisch afval positief geladen is.

bentolit review

Oorsprong van Bentolit

Bentolit is geen nieuw product. Primitieve stammen (ik vraag mij eigenlijk af wie is hier primitief) uit verschillende continenten gebruiken al eeuwenlang vulkanische as als een geneesmiddel

Deze mensen namen een bal van de Bentonit klei mee en mengden deze met het water. Ze hebben hun voedsel erin ondergedompeld voor het eten om “zieke maag” te voorkomen.

Bentonit werd eeuwenlang in China gebruikt om zomerdiarree en cholera te bestrijden.

Pater d’Eutrecolles, een jezuïetenzendeling, heeft in zijn brieven de werking van deze klei in China in 1712 beschreven. Hij vermeldde daarin dat deze klei (Bentonit) werd tegen diarree gebruikt.

Dit middel werd ook tijdens de Balkanoorlog van 1910 tot 1914 gebruikt en het heeft het sterftecijfer van soldaten door cholera met 63% verminderd.

Bentonit werd als een wondermiddel beschouwd tijdens de cholera-epidemie van 1919 in China.

In India werden de meningen over Bentolit Bentonit nuttig geacht voor de acute bacteriële voedselvergiftiging die door het Britse leger werd gevonden.

bentolit ervaringenEffecten van Bentolit

Bentolit is een product dat je helpt om je lichaam te detoxen (ontgiften). Het ontgiften van je lichaam is een proces dat je zeker gaat voelen. Hieronder ga ik je vermelden welke symptomen kun je verwachten dat je zeker weet dat je lichaam in die fase verkeerd.

Hoe weet ik dat Bentolit werkt?

Tijdens het ontgiften, gaat het lichaam, zelfs een gezond lichaam, een gevecht onder. Diverse gifstoffen graven zich in het lichaam om daar vast te blijven zitten.

Mensen denken vaak dat detox-symptomen gaat voelen alleen als men probeert van de gifstoffen, zoals alcohol of drugs, af te kicken. De meesten mensen worden verrast dat zij afkickverschijnselen hebben ook als zij stoppen met consumptie van geraffineerd meel, overtollige suiker en verwerkt voedsel.

Kennis van deze symptomen gecombineerd met het gebruik van Bentolit geef je een routekaart naar het succesvolle detoxproces. Het afvallen is ook een bijverschijnsel. Je merkt dat je overtollige kilo’s gaan gewoon smelten in een hele korte tijd.

[button-white url=”https://axdsz.pro/?target=-7EBNQCgQAAAO5sgNnXgAFAQEREQoRCQoRDUIRDRIAAX9hZGNvbWJvATE&al=62273&ap=-1&subacc=tweedeknopreviewtxt” target=”_blank” position=”center”]Bestel Met 50% Korting[/button-white]

Waar je op moet letten

Deze detox – symptomen komen meestal op de belangrijke gebieden voor met variaties die voor elke persoon uniek zijn. Als je in het algemeen weet waar je op moet letten, kun je gelijk weten of Bentolit werkt. Laten we eens kijken wat het lichaam doet als er intense veranderingen worden aangebracht.

Huid:

Een deel van de gifstoffen gaat door de huid en veroorzaakt oneffenheden of acne langs het gezicht of de rug. Mildere vormen genereren eerder huiduitslag dan infecties, wat resulteert in klassieke acne. Als je Bentolit gebruikt en je merkt dat deze huidproblemen langzaam zich terugtrekken, dan weet je dat Bentolit werkt.

Gastro-intestinaal:

De symptomen op dit gebied blijken om verschillende redenen het meest gevarieerd te zijn. Reinigt ongezonde voedingsmiddelen en vervangt ze door vezelrijke opties.

Afhankelijk van het dieet voorafgaand, kan het lichaam een ​​opgeblazen gevoel krijgen met overmatig gas, last krijgen van obstipatie of diarree en misselijkheid veroorzaken. Hoewel ze ongemakkelijk zijn, zijn al deze symptomen normaal.

Pijn:

Naarmate voedingsmiddelen als cafeïne en suiker worden afgesneden, kan de persoon tijdens de reiniging hoofd- en lichaamspijnen krijgen. Het lichaam wordt gemakkelijk afhankelijk van deze stimulerende middelen. Zelfs degenen die niet aan het reinigen zijn, kunnen ernstige hoofdpijn krijgen als ze hun ochtendkoffie missen.

Hunkeren:

Bij veranderingen in het dieet zal het lichaam altijd hunkeren naar wat het normaal krijgt. Iemand die eenvoudige koolhydraten stopt, verlangt misschien naar een kom beboterde noedels. Dit vertegenwoordigt slechts de natuurlijke oproep en reactie van het lichaam. Een reiniging probeert de gewoonte te doorbreken. Bij het gebruik van Bentolit worden deze verschijnselen zeer beperkt.

Deze detox -symptomen, zelfs milde, tonen aan dat je de gezonde veranderingen aanbrengt en dat Bentolit werkt. Dit gaat je een gevoel van voldoening en een betere gezondheid geven. Kracht is te vinden in consistentie en beloningen zijn de moeite en de kosten waard.

bentolit kruidvatKun je echt met Bentolit makkelijk afvallen?

Bentolit is in de markt gekomen om mensen te helpen makkelijk en snel af te laten slanken. De fabrikant richt zich immers naar de mensen bij wie diëten en zware oefeningen in de sportschool niet echt werken.

Makkelijk afslanken met Bentolit is zeker. Je maakt het afslankdrankje heel makkelijk in 4 makkelijke stappen en je drinkt dit drankje slechts 1 keer per dag. Dit is makkelijk, toch?

Waarvan is Bentolit samengesteld?

Maar werkt Bentolit ook echt? Om beter deze vraag te beantwoorden is belangrijk de ingrediënten van deze detox en afslankmiddel te bestuderen. Wat zit er eigenlijk in Bentolit? En wat voor effect hebben deze ingrediënten op jouw lichaam?

Bentolit bestaat fundamenteel uit gezuiverde Bentonit klei. De Bentonit klei is met natuurlijke extracten aangevuld. Dit zijn:

 • Bentonit klei
 • Koffieboon extract,
 • Extract van venkelzaad,
 • Gemberwortelextract,
 • Paardenbloemwortelextract,
 • Havervezels en
 • Soja eiwit isolaat.

Hieronder brengen we de werking van deze ingrediënten in kaart, waarin speciale aandacht is voor het vet verbrandend vermogen van deze klei.

Bentonit Klei

Bentonit klei wordt al duizenden jaren gebruikt om onzuiverheden op de huid te verwijderen en giftige en ongewenste stoffen uit het lichaam te verwijderen. Deze klei kan zowel uitwendig als inwendig te worden gebruikt.

Bentonit klei wordt uit de vulkanische as gemaakt. Deze naam heeft dit spoel van Fort Benton in Wyoming in de Verenigde Staten gekregen, waar het in grote hoeveelheden voorkomt. Je kunt deze klei ook op andere plaatsen te vinden waar veel van de vulkanische as op de grond ligt.

Wetenschappers denken dat gebruik van Bentonit klei, oliën en vuil van de huid kan adsorberen. Dit is als je deze stof uitwendig gebruikt. De theorie is dat Bentonit klei materialen adsorbeert door aan hun moleculen of ionen te kleven van diverse Electro spanningen.

Bij inwendig gebruik worden door Bentolit de giftige of andere ongewenste stoffen uit het spijsverteringskanaal absorbeert. Volgens een studie die op de ratten is verricht (2), deze klei kan bijdragen aan de reductie van het lichaamsgewicht als je een vetrijk dieet volgt. In West-Europa eet men over het algemeen een vetrijk dieet.

Bentonit klei bevat natuurlijke mineralen zoals calcium, magnesium en ijzer, die extra gezondheidsvoordelen kunnen bieden.

Naast de afslank bevorderende eigenschappen van Bentonit klei, wordt deze klei gebruikt voor de behandeling van constipatie, diarree, het detoxen van de huid en een algehele detox van het lichaam.

Veel studies hebben de gezondheidsvoordelen van Bentonit klei in kaart proberen te brengen. De meeste wetenschappelijke onderzoeken zijn op een dier- of celmodellen gebaseerd. Ik vraag me dus, eigenlijk af of er al voldoende onderzoek heeft plaatsgevonden naar de werking van Bentonit klei en is die zo effectief.

Er zijn geen ernstige bijwerkingen bekend bij het gebruik van Bentonit klei. Het is echter wel mogelijk om te veel van dit product te consumeren, dus volg altijd de instructies op de verpakking op.

Een website Healthline.com (3) een autoriteit op het gebied van gezondheid, adviseert (een product gebaseerd op) Bentonit klei niet langer dan vier weken onafgebroken achter elkaar te consumeren.

keto dieetKoffie-Extract

De makers van Bentolit hebben naast de Bentonit klei een aantal andere ingrediënten aan de formule toegevoegd. Dat hebben ze gedaan om een beter presterend en gebalanceerd afslankproduct te maken. Eén van die ingrediënten die zij toegevoegd hebben, is koffie-extract of gewoon koffiepoeder.

Koffie wordt door velen als een heerlijke start van de dag wordt gezien, maat behalve dat, koffie beschikt de eigenschappen die je gewicht ten goede kunnen komen. De stof die zorgt hiervoor is gewoon algemeen bekend als… Cafeïne.

Cafeïne kan namelijk je metabolisme (stofwisseling) versnellen. Dit is de reden dat cafeïne is in veel afslanksupplementen opgenomen.

Wetenschappelijke studies naar het effect van cafeïne hebben verschillende resultaten aangetoond. Een onderzoek uit 2004 (4) bracht naar voren dat cafeïne het metabolisme zelfs tot 13% versnelt.

Is cafeïne een wondermiddel om af te vallen? Waarschijnlijk niet, anders zou iedereen die meerdere koppen koffie per dag drinkt automatisch over een slank lichaam beschikken. En dat is zeker niet het geval.

[button-white url=”https://axdsz.pro/?target=-7EBNQCgQAAAO5sgNnXgAFAQEREQoRCQoRDUIRDRIAAX9hZGNvbWJvATE&al=62273&ap=-1&subacc=derdeknopreviewtxt” target=”_blank” position=”center”]Bestel Met 50% Korting[/button-white]

Venkelzaadextract

Venkelzaad wordt al heel lang tegen verschillende gezondheidsklachten gebruikt, waaronder astma en problemen die met spijsvertering te maken hebben. De venkelzaad kan je ook helpen om af te slanken.

Venkelzaden bevatten onder andere vezels, antioxidanten en mineralen, die allemaal belangrijk zijn voor de vetverbranding. Venkelzaad heeft de volgende werking op je lichaamsgewicht:

 • Venkelzaden bevatten veel vezels. Deze vezels helpen je langer en vol gevoel te hebben en dat kan je helpen om minder te eten. Dit leidt weer tot een lagere calorie inname waardoor je gaat afvallen.
 • De venkelzaden helpen je de vetopslag te verminderen door de opname van vitaminen en mineralen in het lichaam te verbeteren.
 • Ook gaan de venkelzaden de stofwisseling op de gang brengen. Een gezonde stofwisseling is de beste en gezondste manier om af te vallen.
 • De essentiële oliën aanwezig in venkelzaden helpen de spijsvertering op gang te brengen door de productie van maagenzymen te bevorderen. Een goede spijsvertering is de sleutel voor een gezond lichaamsgewicht.

Venkelzaden bevatten een overvloed aan antioxidanten zoals:

 • fosfor,
 • selenium,
 • zink,
 • mangaan,
 • choline,
 • bètacaroteen,
 • luteïne,
 • zeaxanthine.

Van deze antioxidanten is bekend dat ze je lichaam beschermen tegen vrije radicalen die versnellen het verouderingsproces.

Gemberwortelextract

Gember is een soort kruid die veel in de keuken wordt gebruikt en is bekend dat heel veel gezondheidsvoordelen bevat.

De gember vermindert namelijk ook ontstekingen, stimuleert de spijsvertering en onderdrukt de eetlust. Vele mensen denken dat gember kan leiden ook tot het gewichtsverlies.

Diverse studies hebben ook laten zien dat gember een ingrediënt is die kan helpen om een slanker lichaam te krijgen als je gember samen met andere antioxidanten, bloedsuiker stabiliserende en ontstekingsremmende ingrediënten inneemt.

Maar je moet echter geen wonderen van verwachten. Zonder een aanpassing van je leefstijl en eetgewoonten gaat gember niet tot significante daling van je gewicht leiden.

Maar gember is echter wel een krachtig ondersteunend ingrediënt dat samen met andere ingrediënten in Bentolit tot een slanker lichaam kan leiden.

[button-white url=”https://axdsz.pro/?target=-7EBNQCgQAAAO5sgNnXgAFAQEREQoRCQoRDUIRDRIAAX9hZGNvbWJvATE&al=62273&ap=-1&subacc=vierdeknopreviewtxt” target=”_blank” position=”center”]Bestel Met 50% Korting[/button-white]

Paardenbloemwortelextract

De paardenbloem is erg lang bekend als een kruid die met zijn bioactieve bestanddelen bij kan dragen aan een slanker lichaam. De paardenbloemen hebben eigenlijk het vermogen om de koolhydraten sneller te verbranden en de vetopname te verminderen.

Soja-eiwitten

Soja-eiwit is plantaardig, omdat het van sojabonen wordt gemaakt. In tegenstelling tot veel andere plantaardige eiwitten bevat het alle essentiële aminozuren.

Daarnaast bevat soja natuurlijke antioxidanten zijn die diverse gezondheidsvoordelen kunnen hebben.

Meeste eiwitrijke diëten zijn een effectieve manier om gewicht te verliezen

Soja-eiwit isolaat gaat van je lichaam in een echte vetverbrandingsmachine maken.

bentolit voor en na

Is de Bentolit formule krachtig genoeg om de kilo’s er af te laten vliegen?

Over het algemeen, de ingrediënten die zich in Bentolit zijn wel in staat om je te helpen afvallen. Het blijft echter de vraag hoeveel kilo’s kun je mee verliezen.

Het afslanken wordt zeer waarschijnlijk makkelijker, maar wat voor resultaat kun je verwachten wanneer je na 30 dagen op de weegschaal gaat staan?

Ga jij een halve kilo, 5 kilo of 10 kilo afvallen?

Dit is sterk afhankelijk van de diverse factoren zoals welke type lichaam je hebt, leeftijd, discipline, graad van vergiftiging dat je lichaam is ondergegaan en zo voorts.

Met een optimale dosering van alle ingrediënten, kan er ook een optimaal resultaat behaald worden.

Meningen – Forum – Beoordelingen

Bentolit bevat ingrediënten die op papier je zeker kunnen helpen om een slanker lichaam te bereiken. Er zijn echter nog onzekerheden over de effectiviteit van dit afslankmiddel. Ervaringen van gebruikers kunnen dan uitkomst bieden.

In het geval van Bentolit kon ik helaas weinig betrouwbare ervaringen te vinden. Dit product is pas sinds het begin van het vierde kwartaal van 2019 op de markt gekomen.

Ik kon alleen op de officiële verkooppagina enkele recensies terug te vinden, maar het is altijd verstandig om je af te vragen in hoeverre deze resultaten voor de gemiddelde gebruiker representatief zijn.

Vaak zie je de allergrootste succesverhalen op de website van het product, die voor de gemiddelde gebruiker niet haalbaar zijn.

Wat ik wel weet is dat de stof genaamd als montmorilloniet, het vermogen heeft om ongeveer 40 keer zijn eigen gewicht te adsorberen aan positief geladen stoffen die in het spijsverteringskanaal aanwezig zijn.

Omdat montmorilloniet zulke sterke adsorptie-eigenschappen heeft en daarbij ook onverteerd is, bindt het zich sterk aan het uit te scheiden giftige materiaal.

[button-white url=”https://axdsz.pro/?target=-7EBNQCgQAAAO5sgNnXgAFAQEREQoRCQoRDUIRDRIAAX9hZGNvbWJvATE&al=62273&ap=-1&subacc=vijfdeknopreviewtxt” target=”_blank” position=”center”]Bestel Met 50% Korting[/button-white]

Conclusie Bentolit review

Zoals al werd gezegd, op papier kan dit nieuwe detox en afslankmiddel zeker je helpen om een slanker lichaam te krijgen. Je hoeft er ook nog eens nauwelijks moeite voor te doen. Je de dagelijkse portie heb je in een handomdraai klaar staan.

Plus punten

 • Alle ingrediënten zijn bewezen dat ze werken
 • Makkelijk te gebruiken
 • Makkelijk afvallen
 • Geschikt voor inwendig als uitwendig gebruik
 • Helpt niet alleen om af te vallen maar ook als een middel tegen acne

Min punten

 • Moeilijk te bestellen
 • Niet bewezen werking vanwege recentelijk op de markt gebracht
 • Geen betrouwbare positieve recensies

[button-white url=”https://axdsz.pro/?target=-7EBNQCgQAAAO5sgNnXgAFAQEREQoRCQoRDUIRDRIAAX9hZGNvbWJvATE&al=62273&ap=-1&subacc=laatsteknopreviewtxt” target=”_blank” position=”center”]Bestel Met 50% Korting[/button-white]

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Volg Ons

burnbooster
BREINBOOST

BMI Calculator (vrouw)

Related Posts: