6 Redenen Waarom is het Eten van Knoflook op een Lege Maag Goed

door | feb 10, 2018 | Gezondheid | 0 Reacties

Spread the love

Er zijn momenteel een hoop verschillende meningen over het eten van knoflook op een lege maag. Knoflook is een eenvoudig en natuurlijk middel dat voor iedereen beschikbaar is. In de volksgeneeskunde wordt het gebruikt om vele ziekten en kwalen te behandelen. Omdat het een zeer krachtig natuurlijk antibioticum is, doodt het een groot aantal verschillende bacteriën en stimuleert het bovendien het immuunsysteem en normaliseert het de darmflora. De lijst met positieve effecten op het organisme houdt daar niet op. Je hoort vaak mensen zeggen dat het een recept van oma is en dat maar weinig effect heeft. Het is echter zeer effectief voor het voorkomen en genezen van verschillende ziektes.

Je kunt knoflook eten als bijgerecht, als integraal onderdeel van een maaltijd, maar ook rauw. We eten het meestal bij een maaltijd, maar heb je je ooit afgevraagd wat het eten van knoflook op een lege maag voor je lichaam doet?
Wetenschappers hebben ontdekt en ontdekt dat deze methode in feite zeer effectief is bij de preventie en behandeling van veel ziekten. Ze beweren dat wanneer je knoflook op een lege maag consumeert, je alleen maar meer kracht krijgt, omdat schadelijke bacteriën worden blootgesteld en dus vatbaarder zijn voor de werking van ingrediënten uit uien.

Waarom is het goed om knoflook op een lege maag te eten?

Veel onderzoeken over de eigenschappen van knoflook laten zien dat als je dit op een lege maag eet, het een krachtig antibioticum is. Het is effectiever wanneer je het voor je ontbijt eet, omdat de bacteriën blootgesteld zijn, zichzelf niet kunnen verdedigen en zo bezwijken onder de kracht van knoflook.

Knoflook bevat stikstofhoudende stoffen, natrium, kalium, selenium, calcium, magnesium, silicium, zwavelzuur, fosforzuur, vitamine C, D, B, fytosterolen en essentiële oliën. Daarnaast is knoflook rijk aan fytonciden, zoals allicine. Volgens sommige onderzoekers is allicine uitermate effectief bij infecties en ontstekingen. Knoflook bevat ook meer dan vierhonderd verschillende minerale ingrediënten, waaronder veel antioxidanten.

9 Gezondheidsvoordelen van Knoflook

– Voorkomt veroudering en verstopping van grote en perifere slagaders
– Dankzij zijn helende eigenschappen helpt het de niveaus van slechte cholesterol in het bloed te verlagen
– Doodt een groot aantal verschillende bacteriën
– Beschermt tegen hartaandoeningen. Knoflook vermindert de synthese van triglyceriden in de lever die de ontwikkeling van atherosclerose helpen voorkomen
– Verlaagt de bloeddruk en heeft ontstekingsremmende eigenschappen
– Knoflook is een natuurlijk antibioticum en is een effectief middel tegen verkoudheid
– Aanbevolen voor ziekten van het zenuwstelsel
– Knoflook helpt bij het doden van glioblastoma multiforme cellen of kwaadaardige hersentumoren
– Versterkt het immuunsysteem

Knoflook en cardiovasculaire ziekten

Veel personen die last hebben van hypertensie hebben ontdekt dat knoflook de symptomen van deze ziekte verlicht. Daarnaast is het knoflook effectief voor de bloedsomloop. Knoflook helpt ook bij het hartstoornissen en andere cardiovasculaire ziektes.

Knoflook en zenuwproblemen

Sommige personen beweren dat het eten van knoflook op een lege maag een erg goede remedie voor zenuwproblemen is.

Knoflook op een lege maag en darm ziektes

Tegelijkertijd is knoflook ook een effectieve methode voor veel maagproblemen, omdat het de spijsvertering en eetlust stimuleert. Het helpt ook om stress onder controle te houden, wat maagzuur voorkomt dat vaak aangemaakt wordt wanneer je nerveus bent.

knoflook en ademshalingsziektenKnoflook en ademhalingsziekten

Knoflook op een lege maag is heel goed voor ademhalingsziekten. Het is werkelijk geweldig voor het voorkomen en genezen van:

  • tuberculose,
  • longontsteking,
  • slijmvliesontsteking,
  • bronchitis,
  • chronische bronchiale catarre,
  • longcongestie,
  • astma en
  • kinkhoest.

Voor tuberculose zou knoflook op de volgende manier geconsumeerd moeten worden: eet één hele bol knoflook per dag. Verdeel deze hoeveelheid knoflook over enkele porties die je op elke willekeurige manier kan consumeren.

Als je een bronchiale ziekte hebt, het maakt niet uit welke, dan kun je een speciale infusie maken. Je hebt alleen maar 200 gram knoflook, 700 gram geraffineerde suiker en 1000 gram water nodig.

Kook het water met knoflook en voeg daarna de suiker toe. Drink drie eetlepels van deze infusie per dag.

Voor chronische bronchitis kun je een knoflookextract maken: doe 40 gram goed gewassen, in kleine stukjes gesneden knoflook en 100 gram 90 % alcohol in een flesje (die een goede dop heeft).

Laat het vijf of zes dagen weken en giet het vervolgens af. Men raadt aan om een kopje van deze samenstelling per dag te drinken. Je kunt het ook lang bewaren.

Ook kun je hetzelfde maken voor catarre en astma. Drink in dit geval 15-30 druppels met een klein beetje heet water.

Als je de geur van knoflook erg sterk vindt, dan kun je een beetje munt extract toevoegen. Dit gaat de genezende kracht van knoflook niet veranderen.

Knoflook als alternatief geneesmiddel

Knoflook wordt in veel plaatsen wereldwijd erkend om de verschillende voordelen die het heeft. Dat is waarom het al vele jaren geleden bestempeld wordt als een genezend voedingsmiddel. Knoflook als alternatief geneesmiddel.

Knoflook wordt in de alternatieve geneeskunde gezien als één van de krachtigste voedingsmiddelen om te helpen bij het ontgiften van je lichaam.

Experts over medicatie beweren dat knoflook zo krachtig is dat het parasieten en wormen kan verwijderen. Ook wordt gezegd dat het eten van de knoflook op lege maag de ziektes zoals tyfus, diabetes, depressie en sommige vormen van kanker kan voorkomen.

Knoflook bevat twee primaire producten, naast de vele ingrediënten die verantwoordelijk zijn voor het verbeteren van je gezondheid: allicine en diallyl – disulfide.

Knoflook en allergie op knoflook

Mensen die allergisch zijn voor knoflook zouden twee belangrijke dingen moeten onthouden:

  • je zou het niet rauw moeten eten
  • als je een uitbraak op je huid, een verhoging in je temperatuur of hoofdpijn krijgt, dan zou je direct moeten stoppen met het consumeren.

Sommige onderzoeken hebben ook laten zien dat knoflook bijwerkingen kan veroorzaken bij mensen die medicijnen voor HIV/AIDS gebruiken. Daarom moet je hier erg voorzichtig mee zijn en dit uitzoeken voordat je doorgaat met knoflook consumeren.

Knoflook en de sterke knoflookgeur

Als de sterke geur van knoflook ondraagbaar wordt en je het daardoor niet meer kan eten, dan raden we aan om niet te stoppen met de consumptie.

Je kunt ook profiteren van de voordelen door natuurlijke supplementen in te nemen die je in de vorm van pillen kan kopen.

Hoe moet je knoflook consumeren

Het is beter dat de knoflook rauw of lichtjes gebruind in de oven is. Je kunt ook een saus met eigeel en olie maken.

In dit geval moet je voorkomen dat je de vloeistof kookt, omdat je anders veel van de medicinale eigenschappen van knoflook verliest.

Andere voordelen van knoflook.

Je kunt knoflook ook extern aanbrengen, zoals een kompres op je maag om sommige verkoudheden te bestrijden. Het is ook mogelijk om het op steken van giftige dieren aan te brengen.

Een kleine hoeveelheid knoflook kan helpen om wratten te bestrijden: ze zullen pijnloos van je huid afvallen. Sommige personen gebruiken knoflook om kiespijn te verlichten door een beetje op de tand die pijn doet aanbrengen.

Het is ook belangrijk om te weten dat knoflook aambeien, constipatie en oorpijnen geneest. Kook in het geval van constipatie en aambeien water met een flinke hoeveelheid knoflook en doe de infusie in een bak die je in staat stelt om de dampen in te ademen

Je kunt de dampen inademen totdat het water koud wordt. Voor oorpijnen kan je een beetje sap van een teentje knoflook gebruiken en één of twee druppels in het oor met pijn doen.

Onthoud…

Er zijn ontelbare eigenschappen en voordelen die het aan de gezondheid biedt voor degenen die het frequent en regelmatig consumeren. Je kunt elke dag alle medicinale eigenschappen van dit genezende voedingsmiddel ontvangen, waardoor je leven gezonder en natuurlijker wordt.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Volg Ons

burnbooster
BREINBOOST

BMI Calculator (vrouw)

Related Posts: