7 Dingen Die Je Tegen Je Man Moet Zeggen

door | feb 9, 2023 | Relatie | 0 Reacties

Spread the love

Het is een feit dat het één ding is om tijd door te brengen met je partner tijdens het daten en een totaal andere zaak is om hetzelfde te doen wanneer je met elkaar getrouwd bent. Na het huwelijk zijn beide partners verantwoordelijk voor elkaar en veranderen de vereisten als stel drastisch – de huishoudelijke rekeningen, boodschappen, medicijnen, het kopen van kleding, de dinerafspraken enz. (en de lijst wordt langer na het krijgen van een kind). En deze verantwoordelijkheden nemen veel tijd in beslag waardoor het stel heeft steeds minder tijd voor elkaar.

Mannen vinden nog steeds manieren om hun vrouwen te verleiden en ervoor te zorgen dat ze zich speciaal voelen, zelfs na het trouwen. Maar wat is er met mannen, lieve dames? Het populaire geloof was altijd dat alleen vrouwen leuke dingen over zichzelf horen willen; ze willen gewaardeerd worden voor hun harde werk, enz. We begrijpen niet dat mannen ook mensen zijn en dat ze ook van liefde houden en uitkijken naar de liefde. En aan alle vrouwen die dit artikel lezen, – dames, als je je huwelijk harmonieus wilt maken, moet je je man moeten motiveren met een paar vriendelijke woorden. Hier zijn een paar dingen die een krachtige impact op je man kunnen hebben wanneer ze door jou gezegd worden, kijk maar eens:

Ik respecteer jou en je meningen

Kun je je de laatste keer herinneren dat je je man liet zien hoeveel je hem waardeert? Zelfs een simpel compliment over zijn baard kan precies zijn wat hij nodig heeft om de dag op een gelukkige manier te beginnen! Eén ding is zeker, bevestigingen helpen om een huwelijk te versterken.

Mannen verlangen ernaar om door hun vrouw gerespecteerd en in hoog aanzien gehouden worden. Ze kunnen het misschien niet laten zien, maar ze houden er zeker van. Dus, laat je man weten hoe belangrijk hij is voor jou en je gezin.

Ik geloof in je

Vaak voelen mannen zich zwaarder belast door de verantwoordelijkheden voorn het gezin dan vrouwen. Als dingen niet volgens plan verlopen, kan dit hen enorm veel beïnvloeden, ook als het maar om kleine zaken gaat. In zo’n situatie raden wij aan om je man te laten weten dat je nog steeds in hem gelooft.

Dit is als een geheim wapen dat hem zal doen voelen dat hij weer macht heeft. Dit is een onmiddellijke boost voor zijn zelfvertrouwen.

Ik bewonder je en waardeer alles wat je voor ons doet

Niemand is perfect – dat weet je. Dus waarom zou je het zelf niet willen toepassen in je dagelijks leven en relatie? Vaak richten vrouwen zich alleen op vergissingen van hun mannen, en dit kan het zelfvertrouwen van hun echtgenoten negatief beïnvloeden.

Het is belangrijk om hun stemming op te peppen door positieve kant van hun werk te bevestigen. Bewonder hem voor de kleine dingen die hij doet, en maak er een groot feest van totdat zijn wangen rood worden van verlegenheid! Vertel hem hoeveel je van hem houdt.

Je maakt me blij

Je moet elkaar dit tijdens het daten al gezegd hebben; wat is er nu gebeurd, na dat jullie nu getrouwd zijn? Is er een regel die zegt dat je dit niet meer mag zeggen?

Mannen voelen zich altijd gevleid als ze erin slagen om hun partners blij te maken. Als vrouw zijn is bijna jouw plicht om hun inspanningen te erkennen en hetzelfde te doen. Vertel je man dat hij nog steeds de reden is achter jouw glimlachen dat hij nog steeds in staat is om een roze tint op jouw wangen achter te laten.

Hoe gaat het met je?

Het is raar dat we de persoon naast ons niet vragen hoe hij zich voelt als hij thuis is. We nemen aan dat als ze normaal gedragen, ze absoluut prima zijn. We beseffen zelden dat ze ons misschien niet over hun problemen vertellen omdat ze ons niet willen vermoeien.

Maak het daarom een gewoonte om in de ogen van je echtgenoot te kijken en hem te vragen of hij het goed maakt. Of vraag gewoon, hoe voel je je vandaag, schat? Als er een onderliggend probleem is, zijn we er zeker van dat hij e tenminste een beetje over zal openen.

Ik ben blij dat ik jou heb gekozen. Ik ben gelukkig getrouwd met jou.

Het feit dat je blij bent dat je zijn vrouw bent, betekent de wereld voor hem. Het is heel goed mogelijk dat, als het een nieuw huwelijk is, de man zich steeds aan zichzelf twijfelt of zich afvraagt of hij het goed doet. Als je deze zinnen zegt, zal dit zijn zelfvertrouwen een boost geven en zal hij waarschijnlijk meer gemotiveerd zijn om ervoor te zorgen dat jij gelukkiger bent dan ooit tevoren.

Laten we vanavond op een date gaan!

Wie zei dat alleen mannen dit moeten doen? Ook vrouwen kunnen hun mannen uitnodigen voor een date. Neem hem mee naar zijn favoriete actiefilm, gevolgd door een gezellig kaarslicht diner of neem hem mee voor een verrassingstrip. Laat hem zich realiseren dat hij een liefdevolle en zorgzame vrouw heeft. Laat hem zich realiseren dat hij niet beter af had kunnen zijn .

Bonus

Hier zijn nog een paar zinnen die je aan je man kunt zeggen om hem te motiveren:

  • Ik ben zo dankbaar dat je in mijn leven bent
  • Ik waardeer alles wat je doet om ons gezin te onderhouden
  • Je bent een geweldige vader/echtgenoot/partner
  • Ik hou van de manier waarop je me lacht
  • Je bent zo slim/sterk/talentvol
  • Ik kan niet wachten om nog veel meer tijd met je door te brengen

Het is belangrijk om oprecht te zijn en het uit te spreken vanuit je hart wanneer je je man probeert te motiveren. Mannen kunnen vaak het verschil voelen tussen oprechte bevestiging en oppervlakkige complimenten, en ze zullen snel door hebben wanneer ze alleen maar beleefdheid horen. Maar wanneer je oprecht en zuiver bent in je bevestiging, zal je man zich gewaardeerd, geliefd en gemotiveerd voelen.

Als het gaat om het onderhouden van vrede en harmonie in een huwelijk, werkt dit alleen als de inspanningen wederzijds zijn. Wat je ook tegen elkaar zegt of probeert te doen in de korte tijd die je samen hebt – het alles maakt uit. Dus, al jullie mooie vrouwen daar buiten, laat ons weten of dit jullie mannen speciaal heeft laten voelen. Laat het ons weten in de reacties hieronder.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Volg Ons

burnbooster
BREINBOOST

BMI Calculator (vrouw)

Related Posts: