4 Simpele Manieren om Verouderen van Borsten Tegen te Gaan!

door | feb 21, 2020 | Beauty | 0 Reacties

Spread the love

Het uiterlijk van onze borsten verandert met de leeftijd. Vandaag laten we je zien hoe veroudering het uiterlijk van je borsten beïnvloedt. Ook laat ik je een paar trucjes en methodes zien om je borsten weer een vorm van vroeger te geven!

Naarmate we ouder worden, beginnen het weefsel en de structuur van onze borsten te veranderen.  Bij verouderen van borsten verliezen je borsten hun stevigheid en volheid en er is geen vrouw (maar ook man 😊) die dat leuk vindt. Je zult dit gemakkelijk merken na de leeftijd van veertig, en misschien eerder.

Met de leeftijd produceert ons lichaam minder reproductieve hormonen, en dit kan de textuur en vorm van de borsten veranderen. Er zijn verschillende methoden die je borsten kunnen verjongen en ze zoals vroeger eruit kunnen laten zien.

Veroudering beïnvloedt ons allemaal anders. We moeten ook zeggen dat dit een volkomen normaal proces is en je kunt het niet stoppen. We kunnen het alleen maar vertragen, maar het zal ons altijd een stap voor blijven.

Hoe verouderen van borsten zich manifesteerd?

De elasticiteit van de huid neemt af, waardoor de borsten kleiner kunnen lijken dan voorheen. Tepels kunnen ook van uiterlijk veranderen.

Wat ons het meest zorgen baart wanneer we over dit onderwerp praten, zijn de problemen die zich met de leeftijd voordoen. Rond de leeftijd van 40 kun je verwachten dat je borsten in grootte en vorm veranderen.

Met de leeftijd is er ook een verhoogd risico op een abnormale groei van de borsten. Dit zijn vaak onschadelijke borstknobbels, zoals cysten, maar kunnen ook een teken zijn van de ernstige aandoeningen zijn, zoals borstkanker. Daarom is het altijd raadzaam om naar je arts te gaan voor een regelmatig borstenonderzoek en goed voor je borsten te zorgen.

Naarmate de jaren verstrijken, ziet je mogelijk een grotere ruimte tussen je borsten. Het gebied rond de tepel wordt meestal kleiner.

Veel veranderingen die met je borsten te maken hebben naarmate je ouder wordt, worden door hormonale veranderingen veroorzaakt. Het verlagen van de oestrogeenwaarden in de menopauze leidt tot uitdroging en minder elasticiteit van het borstweefsel. borstenveroudering

Op deze manier beginnen je borsten hun ronde vorm te verliezen en beginnen ze in te zakken. Het is raadzaam om deze methoden te kennen om je borsten de mooiere vorm te geven.

Veroudering wordt eerst op het gezicht zichtbaar. Een ouder wordende gezichtshuid is niet iets nieuws – als we rimpels zien, gaat er onmiddellijk een alarm af, dat ons dwingt om iets dringend te veranderen. Hetzelfde geldt voor je borsten. Alleen jij (en je man 😊) kunt zien hoe oud je borsten zijn en hoeveel ze van vorm zijn veranderd.

Mijn vriendin Jessica had problemen met haar hangende borsten en was daarom heel ontevreden. Het is het bewijs dat borsten in een mum van tijd kunnen worden verjongd, steviger en mooier worden. Ze slaagde erin om hun vorm te herwinnen en ze volledig pijnloos en natuurlijk te vergroten! Als je ook problemen met hangende borsten hebt, haar ervaring kan van groot nut zijn! Klik op deze link om meer hierover te lezen.

Natuurlijk hebben veel vrouwen niet de borsten die ze leuk vinden zelfs toen ze nog jong waren. Zelden is een vrouw volledig tevreden met haar borstenvorm en -maat.

De meeste vrouwen ervaren veranderingen met hun borsten die door de maandelijkse cyclus, tijdens zwangerschap en borstenvoeding worden veroorzaakt. We schreven over het vechten tegen rimpelvorming op je decolleté. Ook vrouwen kunnen verwachten dat hun borsten gaan veranderen naarmate ze ouder worden.

Maar geloof me, er is altijd een oplossing voor je decolleté. Borsten kunnen er beter en mooier uitzien, wat we in de volgende paar regels gaan bewijzen.

Borstenveroudering – Oorzaken

Of je borsten in de vijftig of eerder gaan verouderen, hangt van veel factoren af. Genetische aanleg is een van de veroorzakers, maar levensstijl kan ook een grote invloed hebben op het uiterlijk van de borsten. Er zijn dingen waarvan je zich misschien niet eens bewust bent en die een significant effect hebben op het uiterlijk van je borsten.

Na verloop van tijd kunnen er striae of rimpels op de borsten verschijnen, borsten kunnen plat worden, langwerpig, ontspannen. Het is helemaal geen mooi en bemoedigend gezicht. Veel vrouwen kiezen voor plastische chirurgie en implantatie van siliconen in hun borsten.

Naast klassieke plastische chirurgie is er borstenvergroting met laser en borstenvergroting met vetweefsel.

Veranderingen in het uiterlijk van de borsten kunnen optreden als gevolg van:

Lage oestrogeenniveaus

Naarmate vrouwen ouder worden, begint hun lichaam minder reproductief hormoon oestrogeen te produceren dan voorheen. Oestrogeen bevordert de groei van borstweefsel, terwijl een laag niveau van dit hormoon ervoor zorgt dat deze groei afneemt.

Slechts één vorm van oestrogeen is het hoofdingrediënt in de pillen voor borstengroei. Vet kan nieuwe ruimte vullen, waardoor borsten zachter en minder vullend worden. Lage oestrogeenniveaus kunnen er ook voor zorgen dat het bindweefsel in de borsten elasticiteit verliest en uitdroogt.

Na verloop van tijd begint de huid dunner te worden, vet te verliezen en rimpels te ontwikkelen. Op dezelfde manier beginnen borsten vet te verliezen en weefsels gaan ook elasticiteit te verliezen. Als gevolg hiervan zien je borsten er kleiner en meer ontspannen uit.

Borsten kunnen na verloop van tijd ook groter worden!

Het komt vaker voor dat borsten na verloop van tijd krimpen, maar er is ook de mogelijkheid van borstenvergroting. Dit komt door de gewichtstoename. Zelfs dit betekent niet noodzakelijk dat de borsten strak en stevig blijven. Grote borsten veroorzaken nog grotere problemen naarmate de jaren verstrijken en naarmate ze ouder worden.

Er zijn ook vrouwen die in latere jaren een borstenverkleining ondergaan. Deze vrouwen hebben vaak rug- en nekklachten. Ze voelen een zware last omdat hun borsten te groot zijn en het dagelijkse leven wordt hierdoor verzwaard.

Simpel gezegd, de grote borsten, als ze echt enorm groot zijn, laten je groter lijken dan je echt bent. Na borstenverkleining ziet de vrouw er veel dunner en knapper uit. Grote borsten voegen niet alleen het gewicht toe, maar je moet ook grotere kleding dragen.

We kunnen niet stoppen met verouderen, maar we kunnen de borsten een mooie uitstraling geven.

Lifestyle

Sigaretten, slechte voeding, verhoogde stress, gebrek aan slaap – deze beïnvloeden allemaal het uiterlijk van ons lichaam. Soms denken we niet eens dat we van ongezonde gewoonten minder mooie borsten krijgen. Borsten veranderen tijdens de zwangerschap, maar ook na elke dieet of plotselinge gewichtstoename. Het heeft allemaal invloed op uiterlijk van je borsten.

Hoe borsten veroudering te voorkomen?

Waar we allemaal willen graag weten, is: hoe kun je het mooie uiterlijk van de borsten terugkrijgen en hoe je ze weer stevig en vol kunt maken?

Sommigen denken dat het antwoord op die vraag is dat je 24 uur lang een beha draagt.

Anderen beweren dat het dragen van een beha het tegenovergestelde effect kan hebben en het uiterlijk van de borsten van een vrouw kan verslechteren, vooral als je het verkeerde model beha kiest.

Hogere huidelasticiteit, grootte en dichtheid van borstenweefsel dragen bij aan hun volheid en een jeugdiger uiterlijk. Voeg zwaartekracht toe en je zult merken dat het geen wonder is dat je borsten er zacht en hangend uit gaan zien.

Borstencrèmes kunnen een geweldige oplossing zijn!

Als het gaat om natuurlijke borstenvergroting en versteviging, is absoluut de beste oplossing een borstencrème. Deze crèmes zijn ontworpen om de huid van het decolleté te voeden en hebben rechtstreeks invloed op de borsten. Deze crèmes helpen je borsten om steviger, groter en mooier te worden.

Borstencrème herstelt het volume van je borsten, zij worden voller en je huid wordt veel strakker dan voorheen. We raden je altijd aan om crèmes te kiezen die zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten, omdat borsten erg gevoelig zijn en je ze niet moet wrijven met crèmes die veel schadelijke kunstmatige ingrediënten bevatten.

Borstenmassage maakt je boezems weelderiger en steviger

Borstenmassage heeft een gunstig effect op de verouderende borsten. Zodra je je borsten ontspannen ziet worden en van vorm verandert, moet je beginnen met borstenmassage. Het is voor je het prettigst om deze massage thuis te hebben.

Toch moeten we toegeven dat massage niet genoeg is. Je moet ook een goed dieet volgen – om lichter en gezonder te zijn. We hebben al geschreven over voedingsmiddelen die goed zijn voor de borstengroei. Je moet ook een goed borstenglijmiddel krijgen, regelmatig gaan sporten en schadelijke gewoonten verminderen die bijdragen aan versnelde veroudering van de huid en het lichaam.

Het masseren van je borsten geeft je een betere bloedsomloop en maakt ze in een mum van tijd steviger. We moedigen je aan om er een gewoonte van te maken, omdat het masseren van je borsten zorgt ervoor dat je borsten niet inzakken.

borstvergrotingLichamelijke activiteit tegen verouderen van borsten

De beste oefening voor de borsten is zwemmen. Door te zwemmen, beweeg je elke spier in je lichaam. Afgezien van mooiere borsten, kun je je lichaam vormen en snel weer in vorm komen. Als het winter is, ga je meerdere keren per week naar het binnenzwembad en als het zomer is, geniet je van het strand en zwem je zoveel mogelijk!

Als je het type bent dat graag naar de sportschool gaat, hoe meer je armoefeningen doet hoe beter voor het uiterlijk van je borsten want op deze manier ga je ook de borsten versterken.

Douches met warm en koud water tegen verouderen van borsten

Als je wilt dat je borsten jarenlang stevig blijven, kun je een truc proberen die gegarandeerd werkt. Ga douchen eerst met warm en daarna met koud water. Dit stimuleert de huid verder en helpt de borsten steviger te maken.

Breng na het douchen een crème aan en blijf ze zachtjes masseren in een cirkelvormige beweging. Je gaat het resultaat snel zien!

Borstenveroudering en ervaring van mijn vriendin Sonja

Sonja vertelde ons over haar ervaring met borstenveroudering. Haar verhaal kan dit probleem op tijd helpen voorkomen.

“Mijn borsten werden lelijk te worden voor mijn veertigste verjaardag. Eerlijk gezegd, ik was echt wanhopig. Als ik een jurk met een diepere gleuf zou dragen, zouden de rimpels in de halslijn duidelijk zichtbaar zijn.

Het leek mij dat de huid van dat deel ruwer was en er droog uitzag. De borsten waren erg zacht en hingen gewoon. Ik heb nooit te grote borsten gehad, maar toen ik ze in die hangende uitvoering zag, zagen ze er vreselijk uit.

Ik had noch de moed noch het geld om over plastische chirurgie te denken. Een andere dure methoden voor borstvergroting was ook uitgesloten. Ik wilde het zelf proberen om mijn borsten weer in goede staat te krijgen. Ik moet toegeven dat ik alles heb geprobeerd.

Ik drink regelmatig fenegriekthee, en het is geweldig voor borstvergroting! Daarnaast heb ik me ingeschreven in een fitnessstudio en twee keer per week geoefend. Er waren vrouwen van mijn leeftijd op de training die hetzelfde probleem hadden als ik. Trouwens, niemand vindt haar borsten zijn perfect!

Een vrouw vertelde me over UpSize -crème en sinds ik het begon te gebruiken, merkte ik een aanzienlijke verbetering. Mijn borsten werden strakker en mooier!

Bovendien liet ik mijn sigaretten vallen en begon ik veel gezonder te eten. Na drie maanden zien mijn borsten er minstens 5 jaar jonger uit. Ik geloof weer in mezelf en ben weer met mijn uiterlijk tevreden. ”

Verouderen van borsten is onvermijdelijk en we gaan allemaal er doorheen. Zoals je ziet, zijn er wel enkele manieren om een ​​weelderig decolleté te behouden iets langer dan de natuur zou dat willen. Denk er op tijd over na!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Volg Ons

burnbooster
BREINBOOST

BMI Calculator (vrouw)

Related Posts: