Moet Ik Afvallen? Hoe Beginnen met Afvallen?

door | jan 13, 2019 | Dieet | 0 Reacties

Ben je een vrouw en je worstelt met de vraag: moet ik afvallen? Als je dat bent en als je bent zoals veel andere vrouwen, is de kans groot dat je je zorgen maakt over je uiterlijk.

Als het op uiterlijk aankomt, zijn er veel vrouwen die zich bezighouden met hun gewicht, namelijk het gewicht dat ze willen kwijt raken of moeten laten vallen. Helaas geloven veel vrouwen dat ze moeten afvallen maar ze doen er weinig aan.

Moet Ik Afvallen? Hoe Beginnen met Afvallen? 1
Om te bepalen of je serieus moet nadenken over het  gewichtsverlies en omdat het een erg belangrijk onderwerp is, wil ik je vragen om dit artikel verder te lezen.

Welke Factoren Spelen Rol

Als het erom gaat te bepalen of u gewicht zou moeten verliezen, zijn er een aantal belangrijke factoren waar u rekening mee moet houden.

Omdat veel vrouwen zich zorgen maken over hun uiterlijk en de manier hoe ze eruit zien, wilt u misschien uw uiterlijk onder de loep nemen. Denkt u dat u zou kunnen beter gaan uitzien met een paar kilo minder?

Als je momenteel niet tevreden bent met je uiterlijk, is dit misschien iets om over na te denken. Natuurlijk is het ook belangrijk om ervoor te zorgen dat u niet te veel gewicht verliest, omdat dit schadelijk kan zijn voor uw gezondheid.

Om die reden wilt u misschien uw arts raadplegen om te bepalen of uw gewicht een probleem is waaraan u moet werken.

hoe moet ik afvallen Moet ik met mijn huisarts praten of ik moet afvallen

Over overleg met uw arts gesproken, uw arts laat deze beslissing aan uw eigen vrije wil over. Als uw arts heeft voorgesteld om af te vallen, is het raadzaam om zijn of haar suggestie in overweging te nemen.

Wat veel vrouwen niet realiseren, is dat hun zorgverlener niet zo bezorgd is om hun uiterlijk als om hun gezondheid. Dus als uw arts u aanraadt om gewicht te verliezen, zelfs een klein beetje gewicht, kan hij of zij zich zorgen maken over uw gezondheid en de mogelijkheid dat u gewichtsgerelateerde gezondheidscomplicaties ontwikkelt.

Moet ik afvallen? Wat is nog belangrijk?

De twee bovengenoemde factoren zijn twee van de meest voorkomende factoren die u misschien wilt overwegen om af te vallen.

Natuurlijk is het belangrijk om te onthouden dat de beslissing om af te vallen de jouwe is om te maken, omdat het een kwestie is waarmee je te maken hebt. Met dat in gedachten is het belangrijk om ook te onthouden dat het dragen van overtollig gewicht meer is dan alleen het dragen van overgewicht.

Er zijn veel vrouwen die voortdurend gestrest zijn over of bezorgd zijn over hun uiterlijk. Als je niet langer elke dag voor de spiegel wilt doorbrengen die je schaamt voor je lichaam of je lichaam verbergt voor die spiegel en je weet en liefde, is het misschien tijd om actie te ondernemen.

Moet ik afvallen? Welke opties zijn beschikbaar?

Als je wilt afvallen, ben je misschien blij dat je een aantal verschillende opties hebt. Veel vrouwen zijn in staat om hun eigen plannen voor gewichtsverlies te ontwikkelen, die vaak een regelmatig trainingsschema bevatten, maar ook gezond eten.

U hebt ook de mogelijkheid om deel te nemen aan een lokaal afslankprogramma of een online afslankprogramma. Dit soort programma’s is leuk, omdat je vaak professioneel advies krijgt, evenals ondersteuning van groepsleiders en andere leden van het gewichtsverliesprogramma.

Ter herinnering: u wordt geadviseerd om de tijd te nemen om met uw arts te praten over uw plannen of doelen voor gewichtsverlies. Dit is vooral belangrijk als u van plan bent om uw eigen gewichtsverliesplan te maken. Naast het geven van het startsein kan uw arts u ook enkele tips, trucjes en technieken voor gewichtsverlies aanbieden, die u wellicht nuttig vindt.

afvallen of nietDieet volgen voor de gezondheid

Er zijn geen grotere reden voor dieet dan voor uw persoonlijke gezondheid en welzijn. Degenen onder ons die te zwaar zijn, weten beter dan de meeste de risico’s en mogelijke gevolgen die kunnen voortvloeien uit ons overgewicht.

Heel erg zoals rokers, beseffen de risico’s echter niet altijd zo goed totdat ze het keerpunt bereiken. Of uw eetgewoonten worden aangeboren, of uit verslaving aan bepaald voedsel, of uit een emotionele behoefte, of jarenlang aangeleerd gedrag, de overtolligheid zal niet veranderen totdat u uw eetgewoonten en uw levensstijlkeuzes volledig aanpast.

Moet ik afvallen? Wat te doen bij de yo-yo effect?

Een dieet starten is op zichzelf een levensstijl geworden waarbij mensen snel van het ene dieet naar het andere flitsen of springen met weinig succes en groeiende wanhoop over een puur gebrek aan resultaten.

De waarheid is dat, totdat je besluit om jezelf te vergeven voor je fouten en meteen weer op de wagen te krijgen, na het vallen er geen dieet succesvol zal zijn.

Een eenvoudig dieet zal de kilootjes niet magisch laten verdwijnen en het constant beroven van die dingen waarvan je het meest geniet, kan een schadelijker effect hebben dan een positief effect.

Moet ik afvallen? Hoe pak ik het aan?

Het belangrijkste ding dat de meeste mensen moeten leren, is dat een dieet niet altijd goed is. Wat de meeste mensen met overgewicht meer nodig hebben dan wat dan ook, is om positieve veranderingen in de levensstijl op te nemen in hun dagelijkse routine.

Mensen spotten met het idee om de trap op te gaan of verder weg te parkeren en toch zijn dit volkomen plausibele methoden om wat meer lichamelijke activiteit in je dag te laten werken.

Moet Ik Afvallen? Hoe Beginnen met Afvallen? 1
Als die niet werken, hoe zit het dan met het leren dansen, bijvoorbeeld? Serieus, er zijn danslessen voor beginners in de meeste gemeenschappen die dansers van alle leeftijden, maten en fitsniveaus verwelkomen en uitnodigen als je bereid bent om de moeite te doen.

Wat een geweldige manier om fit te worden, iets nieuws te leren en plezier te hebben zonder het te moeten vullen.

Een ander geweldig ding over een activiteit zoals een dansles (denk aan stijldansen met je significante andere) is dat je niet eet of verleidt om te eten in de tijd dat je in de meeste gevallen danst.

Een ander groot ding is dat je die calorieën verbrandt die je niet hebt gegeten. Als dansen niet jouw ding is, probeer dan lid te worden van een wandelclub of een andere hobby te vinden.

Alles wat je op de been houdt en weg van de verleiding van je koelkast is een goede zaak als het gaat om dieet en gewichtsverlies.

Je kunt een aanzienlijke hoeveelheid gewicht niet verliezen door alleen te diëten. Je moet fysieke fitheid opnemen in je dagelijkse routine om die onmiddellijke en visueel verbluffende resultaten te bereiken die veel mensen die aan het lijnen zijn, hopen te bereiken.

Moet ik afvallen? Niet opgeven.

Een andere valkuil als het gaat om een ​​dieet is dat mensen veel te snel opgeven. Net zoals de resultaten beginnen en mensen vooruit gaan van het proces moe worden of gefrustreerd raken dat ze niet genoeg dramatisch gewichtsverlies bereiken zo snel als ze hadden gehoopt en opgegeven, samen met nog een andere mislukking als ze meer succes hadden kunnen behalen dan ooit tevoren als ze iets langer bij hun oorspronkelijke voedingsplan hadden gestaan.

Nog een ding dat je moet onthouden als het gaat om een ​​dieet is dat de schaal je beste vriend of je ergste vijand kan zijn tijdens een dieet. Als je jezelf elke dag weegt in de hoop dat je de schaal nog een keer kunt zien tikken, dwing je jezelf naar mislukken. Je zult nooit het resultaat bereiken waar je op hoopt als je elke nacht depressieve aanvallen omdat je geen 10 pond ’s nachts hebt verloren.

Als het gaat om diëten zijn er maar heel weinig diëten die werken. Er zijn echter veel veranderingen in levensstijl die consistent en agressief worden toegepast. Het ding om te onthouden is dat jij degene bent die moet werken omdat het vrij onwaarschijnlijk is dat een dieet dat ook is.
Moet Ik Afvallen? Hoe Beginnen met Afvallen? 3

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Volg Ons

burnbooster
BREINBOOST

Related Posts: